تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: بیدار شدن از خواب در نیمه های شب

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض بیدار شدن از خواب در نیمه های شب

سلام . من مدتی به خاطر یک سری مسایل تحت فشارهای روحی بودم . حالا چند وقتیه که بعضی وقت ها نیمه های شب با یه حالت غم و اندوه زیاد از خواب بیدار میشم . وقتی بیدار میشم تا چند لحظه یه حالت گیجی و گمگشتگی و منگی دارم و انگار چشمام در هم میبینه همه چیزو و یه حالت اختلال بینایی پیدا میکنم . نصف شب بلند میشم و چراغ را روشن میکنم و یه کم میشینم تا بهتر بشم . ولی احساس غم بدی میکنم و انگار که سال هاست که خوابیده بودم و یکدفعه بیدار شدم تا چند وقت پیش بعضی وقتا احساس فشار و سنگینی تو سرم داشتم . الان دیگه اون فشار و سنگینی توی سرم خوب شده . اما بعضی وقتا انگار چشمام در طول روز تاریک میشه و دوست دارم چشمام رو ببندم .تقریبا مثل یه آدم خواب آلود . چشم پزشکی رفتم و گفت چشمات سالمه . به نظرتون مشکل از چیه ؟

2. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

شب زنده داری طبیعیه ، من خودم یه جایی زندگی میکنم که مثلا کلان شهره ولی مردم خیلی بی فرهنگن و اصلا ارزش تعامل و برخورد ندارند ، من ساعت 4 صبح که میرم ورزش باید نصفه حواسم به اراذل و اوباشی باشه که رد میشن فحش میدن بوق میزنن

در روایات اسلامی هم شب زنده داری توصیه شده چون اونا اکثرا مال جاهای اوباش نشین بودن و هرکی هم دستش به دهنش میرسیده میرفته سوریه و شام

شما اگه شب زنده دارین میتونین به خودتون ببالین که با اراذل و اوباش خیابون گرد فرق میکنین ، حالا چه اونا موتوری باشن یا پژو پارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

حتما به دکتر روانپزشک مراجعه کن خوب میشی . مشکل از استرس و اضطرابه

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    از مواد مخدر و الکل استفاده نکردین قبلاً ؟
    همون یک سری مسائل که چیزی ازش ننوشتین , علتِ مشکل شماست
    ظاهراً شما مایل نیستین در موردش صحبت کنین بنابراین ارائه ی حل هم متاسفانه امکانپذیر نیست چون تشخیص بیماری نصفِ علاجش هست
    اگر رفتین پیش دکتر ,سیر تا پیاز رو بهش بگین وگرنه نمیتونه درست و اصولی مشکل رو پیدا کنه و علاجش رو ارائه بده

6. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سعی کنین شام نخورین یا اگه میخورین چیزی جز سبزیجات و نان سبک نباشه. مواد شیرین هم مصرف نکنین.
    بهتر هست به متخصص اعصاب مراجعه کنین تا تحت درمان دارویی قرار بگیرین داروهایی هستن مثل آلپرازولام و فلورازپام (که البته بدون نظر پزشک نباید مصرف کرد) که عوارضشونم کم هست و به راحتی مشکل شما رو حل میکنن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

حذف شـــــــــــود
    Last edited by hosseinf722; 09-06-2016 at 21:56.

داره خودمونی میشه محمد 1381's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام . من مدتی به خاطر یک سری مسایل تحت فشارهای روحی بودم . حالا چند وقتیه که بعضی وقت ها نیمه های شب با یه حالت غم و اندوه زیاد از خواب بیدار میشم . وقتی بیدار میشم تا چند لحظه یه حالت گیجی و گمگشتگی و منگی دارم و انگار چشمام در هم میبینه همه چیزو و یه حالت اختلال بینایی پیدا میکنم . نصف شب بلند میشم و چراغ را روشن میکنم و یه کم میشینم تا بهتر بشم . ولی احساس غم بدی میکنم و انگار که سال هاست که خوابیده بودم و یکدفعه بیدار شدم تا چند وقت پیش بعضی وقتا احساس فشار و سنگینی تو سرم داشتم . الان دیگه اون فشار و سنگینی توی سرم خوب شده . اما بعضی وقتا انگار چشمام در طول روز تاریک میشه و دوست دارم چشمام رو ببندم .تقریبا مثل یه آدم خواب آلود . چشم پزشکی رفتم و گفت چشمات سالمه . به نظرتون مشکل از چیه ؟
    به نظر من اینها یه مقداری علائم افسردگی + روانپریشی هست مخصوصا اون حس فشار تو سر.به نظر من شما باید برید روانپزشک اون تشخیص بده چتون هست ولی من فکر میکنم نیاز به ترکیب داروهای ضد افسردگی و آنتی سایکاتیک باشه.

چون مشکل خواب علامت بزرگ افسردگیه. یعنی هر روانشناس یا روانپزشک یا متخصص مغز اعصاب بگید مشکل خواب دارم میره تو فکر افسردگیتون.

ولی من که تخصصی ندارم یه حدس و گمانی زدم شاید 100% سالم باشید به هر حال یه ویزیت روانپزشک همه چیز رو معلوم میکنه. یا هیچی یا گرفتاری
    Last edited by محمد 1381; 08-06-2016 at 18:03.

10. این کاربر از محمد 1381 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

لطفا حذف شود
    Last edited by faded; 28-06-2016 at 16:52.

پروفشنال green-mind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

به نظر من اینها یه مقداری علائم افسردگی + روانپریشی هست مخصوصا اون حس فشار تو سر.به نظر من شما باید برید روانپزشک اون تشخیص بده چتون هست ولی من فکر میکنم نیاز به ترکیب داروهای ضد افسردگی و آنتی سایکاتیک باشه.

چون مشکل خواب علامت بزرگ افسردگیه. یعنی هر روانشناس یا روانپزشک یا متخصص مغز اعصاب بگید مشکل خواب دارم میره تو فکر افسردگیتون.

ولی من که تخصصی ندارم یه حدس و گمانی زدم شاید 100% سالم باشید به هر حال یه ویزیت روانپزشک همه چیز رو معلوم میکنه. یا هیچی یا گرفتاری

سایکوز ؟ ! یا خدا

اگه تخصصی نداریم بهتر هست که نظری ندیم .چون با توجه به روحیه شخص مشخص نیست نظر غیر کارشناسی شخص ثالث چه تا ثیری رو افکار ایشون دارن

+

گرامی شما حتما به یک دکتر روانشناس بالینی مراجعه کنید در صورت صلاحدید ایشون شما رو به روانپزشک برای دارو درمانی ارجاع میدن
    مرسی

- - - Updated - - -

سایکوز ؟ ! یا خدا

اگه تخصصی نداریم بهتر هست که نظری ندیم .چون با توجه به روحیه شخص مشخص نیست نظر غیر کارشناسی شخص ثالث چه تا ثیری رو افکار ایشون دارن

+

گرامی شما حتما به یک دکتر روانشناس بالینی مراجعه کنید در صورت صلاحدید ایشون شما رو به روانپزشک برای دارو درمانی ارجاع میدن
    مرسی

- - - Updated - - -

سایکوز ؟ ! یا خدا

+

مرسی

13. این کاربر از green-mind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

یا حضرت شلغم !!!!!!! بابا چه خبره ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! دیگه نه در این حد !!!!!!! بابا من شبا دارم میرم پیاده روی و تا حدود زیادی مشکلم حل شده . الان شب ها تا صبح خیلی راحت میخوابم . قبل از خواب هم یه لیوان شیر میخورم . وضعیتم خیلی خوب شد . بدون دارو . درمان طبیعی . بعضی ها قضیه رو خیلی بزرگ میکنن . خخخخخخ تازه یکی گفته مواد و الکل مصرف نمیکنی ؟؟؟؟؟ ناموسا کامنت نزارید من برم نیم کیلو تخمه بخرم بیام . آخه عزیزم من تو عمرم سیگارم نکشیدم . نوشیدنی من به زور دوغ بوده . اونم قاچاقی خخخخ .
    Last edited by meysam2578; 13-06-2016 at 16:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •