تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: ارتباط با بانك اطلاعاتي Access با كد ويژوال بيسيك

اگه نباشه جاش خالی می مونه bithiah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    هرکجاهستم، باشم، آسمان مال من است

پيش فرض ارتباط با بانك اطلاعاتي Access با كد

با سلام به همه بر و بچ
    من از توي برنامه ويژوال بيسيك توسط ActiveX Data Object Library(ADO با بانك اطلاعاتي اكسس ارتباط برقرا مي كنم و در موقع لزوم با يك recordset اطلاعات رو از اون مي خونم. وقتي مثلا از فرمي كه توش يه سري ركورد رو توي ركوردست خونده بودم مي خوام برم بيرون ركوردست رو مي بندم و اون رو باNothing از بين مي برم. اما وقتي حجم حافظه اي كه برنامه اشغال مي كمه زير نظر مي گيرم مي بينم برنمي گرده سرجاش. اينجوريه كه كم كم حجم برنامه توي حافظه خيلي بيشتر از اندازه منطقي برنامه مي شه! چي كار بايد بكنم؟
    راستي اينم بگم كه connection رو به بانك اطلاعاتي فقط در آخر برنامه كه كاربر مي خواد خارج بشه مي بندم و شيء‌اون رو آزاد مي كنم.

ممنون

مهمان
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    اگر مي توانيد يک بار ديگر برنامه را با اتصال به SQL Server تست کنيد.
    اگر هيچ تغييري نکرد اشکال از ديتابيس و engine مربوط به اکسس مي باشد.
    من کار کردن با vb.net را توصيه مي نمايم که ديگه از recordset استفاده نمي نمايد.
    موفق باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه bithiah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    هرکجاهستم، باشم، آسمان مال من است

پيش فرض

ممنون آقا رامبد
    من SQL server هنوز بلد نيستم و تصميم گرفتم تا يكي دو ماه آينده ياد بگيرم. همچنين VB .net رو. مي خواستم بدونم آيا راه حلي براي برنامه اي كه قبلا نوشتم وجود داره يا نه. كه مي گين نه.
    حالا كه اشاره كردين مي شه اگه منبع خوبي براي يادگيري SQL server و VB .net سراغ دارين معرفي كنين. مي خوام از خيلي مقدماتي شروع كنه و برسه به مباحث پيشرفته. زبونش هم اصلا مهم نيست. حتي اگه يه سايت معرفي كنين اونم خوبه.
    بازم ممنون

پروفشنال ooje_asman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

در مورد برنامه ای هم که قبلا نوشته ای می تونی اونو به .net آپگریت کنی به این روش که .net رو باز کنی بعد و از گزینه open project فایل vb رو انتخاب کنی که ویزاردی برا تبدیل میادش و شما می تونی با اون برنامه رو به .net تبدیل کنی البته ممکنه بعضی از کدها رو ساپورت نکنه مثه بانک اطلاعاتی Data رو که اینارو رو شما بایس با دستورات .net جایگزین کنی و اگه در این زمینه اشکالاتی داشتی می تونی از آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم استفاده کنی و در آخر بعضیا توصیه می کنن که از این راه استفاده نکنی و از اول برنامه رو با .net بنویسی ولی من هرچند مبتدی ام ولی زیاد فرقی نیس و می تونی با آپگریت بقیه برنامه رو با .net دنبال کنی و اگه اشکالی هم داشتی می تونی از این انجمن بپرسی مخصوصا از رامبد جان

مهمان
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    کتابهاي زيادي در بازار وجود دارند.
    بهتره از نمايشگاه ليست کتابها را تهيه کنيد و سپس بهترين کتاب را از بين آنها انتخاب کنيد و سپس شروع به يادگيري نماييد.
    سايت زير هم براي اکثر زبانها ebook ارائه کرده است:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشيد

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض کمک کمک خیلی فوری

سلام به دوستان
    من یه مشکلی دارم که دنبالش خیلی گشتم با اینکه بعضی ها راه حل هایی ارائه دادند اما تا الان هیچ کدوم برای من عملی نشده .
    من می خوام در VB با دستوارت sql به بانک اطلاعاتیم که access هست دسترسی داشته باشم و Select کنم .
    فقط حالتی رو می تونم انتخاب کنم یا جستجویی رو می تونم انجام بدم که متغیر من از نوع رشته ای باشه .
    مثال :
    Data2.RecordSource = " select * from primery where car_no = ' " + Text1.Text + " ' "
    Data2.Refresh
    اسم table من primery هست و اسم فیلد مورد نظر car_no محتوایت text1 رو مقایسه کردم با محتویات قیلد car_no
    این روش جواب میده و مشکلی باهاش ندارم .
    اما وقتی که به فیلدی برخورد میکنم غیر از رشته و می خواهم یک متغییر عددی رو جای text بگذارم برنامه کار نمیکنه و خطا میده .
    کسی می دونه قالب این دستور چطور باید تغییر کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •