تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکل جنسی

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض مشکل جنسی

با سلام خدمت اساتید و دوستان
    من تو دوره ی خدمت سربازی دو الی سه ماه مجبور بودم روزی حداقل 10 بار 4 طبقه رو از پله با سرعت بالا و پایین برم(حداقل 4 الی 5 بارش پشت سر هم بود) و بعد یه مدت احساس درد در بیضه هام کردم درد زیادی بود تقریبا و شب ها موقع خواب اذیت میشدم
    بعد دوماه دکتر رفتم و در آزمایش سونوگرافی واریکوسل درجه 3 تشخیص دادن که گفتن مهم نیست
    آزمایش اسپرم هم دادم که تعدادش 40 میلیون بود(رنج نرمال بین 20 تا 200 زده بود) و مشکلی نداشت جز اینکه مورفولوژی اسپرم هام ایراد داشت و 60 درصدش غیر طبیعی بود همچنین یه مقداری از اسپرم ها بی تحرک بودن(25 درصد) (متاسفانه جواب آزمایش رو ندارم که عکسش رو بزارم) دکتر جز مسکن داروی دیگه ای نداد
    حالا یکسال از اون موضوع میگذره من دردهام کمتر شده (مسکن رو اصلا مصرف نکردم) و فقط تو نشتتن طولانی مدت درد دارم ولی میل جنسیم به شدت پایین اومده بطوری که طی هفته حتی یکبر هم ذهنم سمت مسائل جنسی نمیره و اینکه وقتی از خواب بیدار میشم قبلا نعوظ داشتم ولی الان نعوظ ندارم
    بنظرتون مشکل جدی هستش؟ لازمه دوباره دکتر برم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوست عزيز چنين مشكلي رو بجاي طرح در يك فاروم بهتره نزد يك متخصص اورولوژى مطرح كنيد تا بررسي دقيق آزمايشگاهي بشيد و اگر لازمه مراحل درمان براتون شكل بگيره، درسته ميدونم اينجا فقط پرسيديد كه آيا لازمه دكتر بريد يا نه اما همين رو هم بايد با مراجعه به پزشك جويا بشيد چون سلامتي قمار بازي نيست.
    ايشالا كه تنت سالم و روانت مسرور باشه هميشه

3. این کاربر از flashpoint1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید و دوستان
    من تو دوره ی خدمت سربازی دو الی سه ماه مجبور بودم روزی حداقل 10 بار 4 طبقه رو از پله با سرعت بالا و پایین برم(حداقل 4 الی 5 بارش پشت سر هم بود) و بعد یه مدت احساس درد در بیضه هام کردم درد زیادی بود تقریبا و شب ها موقع خواب اذیت میشدم
    بعد دوماه دکتر رفتم و در آزمایش سونوگرافی واریکوسل درجه 3 تشخیص دادن که گفتن مهم نیست
    آزمایش اسپرم هم دادم که تعدادش 40 میلیون بود(رنج نرمال بین 20 تا 200 زده بود) و مشکلی نداشت جز اینکه مورفولوژی اسپرم هام ایراد داشت و 60 درصدش غیر طبیعی بود همچنین یه مقداری از اسپرم ها بی تحرک بودن(25 درصد) (متاسفانه جواب آزمایش رو ندارم که عکسش رو بزارم) دکتر جز مسکن داروی دیگه ای نداد
    حالا یکسال از اون موضوع میگذره من دردهام کمتر شده (مسکن رو اصلا مصرف نکردم) و فقط تو نشتتن طولانی مدت درد دارم ولی میل جنسیم به شدت پایین اومده بطوری که طی هفته حتی یکبر هم ذهنم سمت مسائل جنسی نمیره و اینکه وقتی از خواب بیدار میشم قبلا نعوظ داشتم ولی الان نعوظ ندارم
    بنظرتون مشکل جدی هستش؟ لازمه دوباره دکتر برم؟
    ..
    پاشو برو دکتر

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من خواستم اینجا مشاوره بگیرم چون تو شهرستان ما کلا دکتر متخصص وجود نداره و منم دفترچه بیمه ندارم خواستم اگه مشکل حاد نیست پولم رو دور نریزم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من خواستم اینجا مشاوره بگیرم چون تو شهرستان ما کلا دکتر متخصص وجود نداره و منم دفترچه بیمه ندارم خواستم اگه مشکل حاد نیست پولم رو دور نریزم
    دير ميشه وقتي كه متوجه شي براي سلامتي خرج كردن پول دور ريختن نيست، مشكل شما چون اينطور كه توضيح داديد شتاب دار بوده، ممكنه در بدنرين حالتها به ناباروري بيانجامه، همچنين اگر در غدد جنسي خلل ايجاد شه، ممكنه در ترشح هورمونهاي جنسي از جمله تستسترون هم دچار اختلال بشيد كه اين هورمونها براي فعاليت طبيعي بدن و متابوليسم هم ضروري اند.
    اينها تقريبا بدترين حالتهاست، اما خدايي ناكرده ممكنه اختلالات شما به علل وخيم تري مثل رشد سرطاني غده پروستات هم برگرده، البته اين ديگه خيلي بعيده و نميخوام نگرانتون كنم اما محتمل هست.

7. این کاربر از flashpoint1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شما وزنتون زیاده؟ مشکل میل جنسی و نعوظ الزاما مرتبط با مشکلات اسپرم نیست. ولی برای بررسی کیفیت اسپرم ها بهتره در آیده که دفترچه بیمه گیرتون اومد حتما آزمایشات رو تکرار کنین و از یه ماه قبل از آزمایش هم دخانیات مصرف نکنین و اسیدفولیک و ویتامین ب 1 و در صورتی که هزینش براتون زیاد نباشه کپسول Q10 (دونه ای 700-800 تومنه) مصرف کنین. تغذیتون هم شامل مقدار زیادی سبزیجات تیره رنگ و گوشت سفید باشه. یک ماه که این رژیم غذایی رو رعایت کردین برین دوباره آزمایش ها رو تکرار کنین.

میل جنسی هم ممکنه از افسردگی یا استرس باشه با همون اورولوژیست در میان بزارین اگه مشکل جدی باشه یا درمان میکنه یا ارجاع میده.

9. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شما وزنتون زیاده؟ مشکل میل جنسی و نعوظ الزاما مرتبط با مشکلات اسپرم نیست. ولی برای بررسی کیفیت اسپرم ها بهتره در آیده که دفترچه بیمه گیرتون اومد حتما آزمایشات رو تکرار کنین و از یه ماه قبل از آزمایش هم دخانیات مصرف نکنین و اسیدفولیک و ویتامین ب 1 و در صورتی که هزینش براتون زیاد نباشه کپسول Q10 (دونه ای 700-800 تومنه) مصرف کنین. تغذیتون هم شامل مقدار زیادی سبزیجات تیره رنگ و گوشت سفید باشه. یک ماه که این رژیم غذایی رو رعایت کردین برین دوباره آزمایش ها رو تکرار کنین.

میل جنسی هم ممکنه از افسردگی یا استرس باشه با همون اورولوژیست در میان بزارین اگه مشکل جدی باشه یا درمان میکنه یا ارجاع میده.
    ممنون بالاخره یه نفر جواب درست حسابی داد
    نه قدم 18 و وزنم 80 کیلو هستش ممنون از پاسختون راستش یکم افسردگی دارم دفترچه بیمه ام بزودی میگیرم و سعی میکنم به توصیتون عمل کنم

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    خیلی چیزها روی دستگاه تناسلی و میل جنسی تاثیر داره
    تغذیه , دخانیات , الکل , مواد مخدر , داروها , روحیه , معنویات , محیط زندگی , شرایط کاری , لباس (لباس تنگ ضرر داره ) , آب و هوا , ژنتیک , رعایت بهداشت , دوری از بی بند و باری جنسی , میزان تنبلی و بخور و بخواب , بیماریها مثل بیماری قند که کلی عوارض داره از جمله ضعف جنسی , صدمه های مکانیکی مثل ضربه به مغز یا کمر یا دستگاه تناسلی , میزان رفاه , میزان اطلاعات و علم و دانش از خوب زندگی کردن و غیره

12. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •