تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: تنگی نفس و افسردگی کمکم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض تنگی نفس و افسردگی کمکم کنید

سلام . دوستان من 26 ساله هستم . پنج ماه پیش به علت گردگیری گرد و خاک وارد حلقم شد و از اون موقع به بعد تنگی نفس گرفتم . دکتر رفتم و ازم نوار ریه گرفت و تشخیص آسم دادن . اسپری سرتاید برام نوشت اما خیلی احساس بهبودی ندارم . تو این پنج ماه سه چهار بار خیلی نفسم تنگ شد . احساس خفگی میکردم . الان هم احساس تنگی نفس دارم و احساس خارش تو سینه و گلو . کلا انگار حالم خوب نیست . لاغر شدم و ضعیف . افسرده و غمگین هستم . همش گریه میکنم و تو فکر مریضی های خطرناکم . دنیا برام تاریک شده . هیچ امیدی ندارم . و از هیچ چیز لذت نمیبرم . خیلی گریه میکنم . نمیدونم شاید مشکل از اعصابم باشه و الکی دارم اسپری استفاده میکنم . چون من خیلی بیماری رو به خودم تلقین میکنم . برام دعا کنید . روزگار برام سخت شده . خیلی غمگینم . چکار کنم ؟؟؟ الان بخدا چشمام پر اشکه و بغض گلومو گرفته . برام دعا کنید .

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

سلام دوست عزیز توکل و امیدتون به خدا باشه
    و به تشخیص یک دکتر اکتفا نکنین پزشکان هم انسان هستند و امکان داره تشخیص اشتباه بدن به نظر من پیش یک پزشک متخصص دیگه هم برین و نظر اون رو هم بدونین
    البته همونطور که گفتین مشکلات عصبی هم در بعضی مواقع باعث حملاتی به صورت تنگی نفس که با عارضه های دیگه همراهه میشه ولی باید حتما دکتر تشخیص بده و دارو تجویز کنه

3. 2 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوست عزیز؛
    آسم بیماری خطرناکی نیست. امیدوارم زودتر خوب بشید
    افسردگی، گریه و ناراحتی کمکی به وضعتون نمی کنه و تأثیری توی بهبودی نداره. اگه واقعا نگران هستین، دست رو دست گذاشتن و گریه کردن هیچ فایده ای به حالتون نداره.
    بهتره به یه پزشک دیگه مراجعه کنین.
    بازم امیدوارم زودتر خوب بشید

5. این کاربر از mgh345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوستان ممنون از راهنماییهاتون . حرفاتون خیلی امید بخشه . چقدر خوبه که ما آدما بیشتر به فکر هم باشیم و در کنار همدیگه دست همدیگه رو بگیریم . به جای اینکه فقط فکرمون تو مادیات باشه . حرفاتون قوت قلبی برا منه . آدم آرومتر میشه . امیدوارم خدا بهتون خیر و خوبی بده . آقا احسان شعر حافظت خیلی قشنگ بود .
    Last edited by meysam2578; 30-04-2016 at 20:14.

7. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوستان ممنون از راهنماییهاتون . حرفاتون خیلی امید بخشه . چقدر خوبه که ما آدما بیشتر به فکر هم باشیم و در کنار همدیگه دست همدیگه رو بگیریم . به جای اینکه فقط فکرمون تو مادیات باشه . حرفاتون قوت قلبی برا منه . آدم آرومتر میشه . امیدوارم خدا بهتون خیر و خوبی بده . آقا احسان شعر حافظت خیلی قشنگ بود .
    من توی این تاپیک مشترک میشم به امید روزی که بیاین بگین مشکلتون برطرف شده و سلامتیتون رو بدست آوردین

9. این کاربر از mgh345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

من توی این تاپیک مشترک میشم به امید روزی که بیاین بگین مشکلتون برطرف شده و سلامتیتون رو بدست آوردین
    ممنون . شما لطف دارید . همین الانم احساس بهتری دارم . خدا بعضیا رو میرسونه تا کمک آدم بکنن .تشکر از شما خیلی زیاد

11. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام
    خارش گلوتون میتونه از حساسیت باشه! حساسیت میتونه باعث تنگی نفس هم بشه! من سالهاست که با این مشکل روبرو هستم! سالباتامول اصلا گزینه ی مناسبی برای درمان نیست چون هم عادت ایجاد میکنه و هم از درمان خبری نیست چند ساعتی مشکل رو برطرف میکنه و بعد هم مجدد تنگی نفس و ماجراهاش! من اون اوایل بعد از خوردن شام، حتی اگه سبک هم باشه و هنگام خواب مشکل اساسی داشتم و علنا احساس خفگی میکردم! یکی از مهمترین دلایلی که باعث ایجاد اسم هم میشه همین حساسیته! شما سعی کنید خودتون رو از مواردی که ممکنه حساسیت درست کنه دوری کنید! مثل محلی که گرده خاک زیاد داره یا حیوونات خانگی و... . پیاده روی اروم تو هوای پاک و کشیدن نفس های عمیق تو پیلده روی خیلی مهمه. این نفس ها باعث میشه هوای بیشتری به شش ها وارد بشه و به نوعی ظرفیت تحمل اونهارو بالا ببره!

به خودتون مسلط باشید و بدونید که مشکل دیگه ای براتون پیش نمیاد و با تغییر و در اصل بهبود نوع زندگی هم میشه با این مشکل ساخت! من الان دوازده ساله گربه نگه میدارم و با ابنکه حساسیت شدید دارم و تنگی نفس و سرفه و عتصه میگیرم اما شرایط رو طوری تنظیم کردم که حداقل استفاده از سالباتامول رو دارم! شاید ماهی دوبار! سعی کنید حدالمقدور از موارد حساسیت زا دوری کنید. وجود رطوبت ساز در منزل هم مفید هست.

استرس خودش حتما تاثیر گذار هست تو این مورد! به خودتون مسلط باشید زیاد نت رو در مورد این مشکلتون کند و کاو نکنید!

مورد حساسیت رو حتما پیگیری کنید. بهترین دارو برای حساسیت هم قرص سیتریزین هست که نوع خارجیش با نام تجاری لیتریزین عرضه میشه که قیمت پایین و فراوانی بالا تو بازار داره و تاثیر گذاریش عالیه.

با اب نمک هم اگه بینیتون رو شستشو بدید ماثر هست. دارو خانه ها اب نمک اماده با دوز مناسب دارن.

البته مراجعه به پزشک های باتجربه شهر بسیار مفید هست و در اولویت . بهتره به فوق تخصص ریه مراجعه کنید. شرایطزندگی و موارد حساسیت زا رو هم بهشون بگید.

انشالله به زودی خوب و سرحال میشید
    Last edited by alex_love; 30-04-2016 at 23:21.

13. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام
    خارش گلوتون میتونه از حساسیت باشه! حساسیت میتونه باعث تنگی نفس هم بشه! من سالهاست که با این مشکل روبرو هستم! سالباتامول اصلا گزینه ی مناسبی برای درمان نیست چون هم عادت ایجاد میکنه و هم از درمان خبری نیست چند ساعتی مشکل رو برطرف میکنه و بعد هم مجدد تنگی نفس و ماجراهاش! من اون اوایل بعد از خوردن شام، حتی اگه سبک هم باشه و هنگام خواب مشکل اساسی داشتم و علنا احساس خفگی میکردم! یکی از مهمترین دلایلی که باعث ایجاد اسم هم میشه همین حساسیته! شما سعی کنید خودتون رو از مواردی که ممکنه حساسیت درست کنه دوری کنید! مثل محلی که گرده خاک زیاد داره یا حیوونات خانگی و... . پیاده روی اروم تو هوای پاک و کشیدن نفس های عمیق تو پیلده روی خیلی مهمه. این نفس ها باعث میشه هوای بیشتری به شش ها وارد بشه و به نوعی ظرفیت تحمل اونهارو بالا ببره!

به خودتون مسلط باشید و بدونید که مشکل دیگه ای براتون پیش نمیاد و با تغییر و در اصل بهبود نوع زندگی هم میشه با این مشکل ساخت! من الان دوازده ساله گربه نگه میدارم و با ابنکه حساسیت شدید دارم و تنگی نفس و سرفه و عتصه میگیرم اما شرایط رو طوری تنظیم کردم که حداقل استفاده از سالباتامول رو دارم! شاید ماهی دوبار! سعی کنید حدالمقدور از موارد حساسیت زا دوری کنید. وجود رطوبت ساز در منزل هم مفید هست.

استرس خودش حتما تاثیر گذار هست تو این مورد! به خودتون مسلط باشید زیاد نت رو در مورد این مشکلتون کند و کاو نکنید!

مورد حساسیت رو حتما پیگیری کنید. بهترین دارو برای حساسیت هم قرص سیتریزین هست که نوع خارجیش با نام تجاری لیتریزین عرضه میشه که قیمت پایین و فراوانی بالا تو بازار داره و تاثیر گذاریش عالیه.

با اب نمک هم اگه بینیتون رو شستشو بدید ماثر هست. دارو خانه ها اب نمک اماده با دوز مناسب دارن.

البته مراجعه به پزشک های باتجربه شهر بسیار مفید هست و در اولویت . بهتره به فوق تخصص ریه مراجعه کنید. شرایطزندگی و موارد حساسیت زا رو هم بهشون بگید.

انشالله به زودی خوب و سرحال میشید
    دوست عزیز ممنون از راهنماییهاتون . پس انگار شما هم مشکلی شبیه من دارید . الان من احساس بهتری دارم . که به خاطر کمک ها و راهنمایی ها شما و بقیه دوستان بود .
    همونجور که گفتین من خیلی اینترنت رو به خاطر این قضیه جستجو کردم و همین منو بیشتر نگران کرد . وسواس زیاد تو من ایجاد کرد و خیلی افسرده شدم . شما که تجربه استفاده از اسپری رو داری میخواستم بپرسم بعضی وقتا بعد از زدن اسپری یه احساس ضعف و خستگی و بی رمقی دارم . و انرژی انجام هیچ کاری رو ندارم . این از عوارض اسپری هست ؟
    Last edited by meysam2578; 01-05-2016 at 12:30.

15. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از راهنماییهاتون . پس انگار شما هم مشکلی شبیه من دارید . الان من احساس بهتری دارم . که به خاطر کمک ها و راهنمایی ها شما و بقیه دوستان بود .
    همونجور که گفتین من خیلی اینترنت رو به خاطر این قضیه جستجو کردم و همین منو بیشتر نگران کرد . وسواس زیاد تو من ایجاد کرد و خیلی افسرده شدم . شما که تجربه استفاده از اسپری رو داری میخواستم بپرسم بعضی وقتا بعد از زدن اسپری یه احساس ضعف و خستگی و بی رمقی دارم . و انرژی انجام هیچ کاری رو ندارم . این از عوارض اسپری هست ؟

قربانت رفیق

خوشحالم که مفید بوده برات

والا تست نکردم این موضوع رو اما اونچه که برام مشخص هست اینه که اصولا بعد از ایجاد تنگی نفس چون سعی زیادی در ورود هوا به شش ها میشه خستگی خودش ایجاد میشه ! و مشخصا بعد از استفاده از اسپری هم این مشکل موجود هست تا اینکه بعد از مدتی رفع بشه ! مشکل خاصی نیست ! من به شما قول میدم که بعد از مدتی کوتاهی این حساسیت های فکریت از بین میره ، اما بازم تاکید میکنم طوری برنامه ریزی و رفتار کنید که استفاده از این اسپری رو به حداقل برسونید ! فشار کمتری به خودتون بیارید و از عوامل حساسیت زا هم دور بشید .

ارامش در خودتون رو میتونید با جوشونده ی گل گاوزبان و چای سبز ایجاد کنید ! من که شخصا مصرف روزانه گل گاوزبان و چای سبز دارم ! بسیار مفید هست ! هم ایجاد ارامش میکنه و هم برای تنفس بهتر مفید هست .

پیروز باشی

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

سابقه مصرف دارو دارید؟ خصوصا بتابلاکر ها مثل پروپرانولول؟
    در اسپری ای که فرمودین کورتیکواستروئید وجود دارد و در صورت جذب سیستمیک ممکنه باعث افسردگی و مشکلات روحی بشه.
    به یک روانپزشک مراجعه کنید.
    اگر علاقه ای به دارو ندارید به یک روانشناس بالینی مراجعه کنید مطمئنن تغییر روحیه تاثیر خوبی روی قوای جسمانیتون خواهد داشت.

به خاطر داشته باشید خیلی از دارو ها برای شما ممنوعیت مصرف دارند پس قبل از مصرف دارو با پزشک معالجتون در تماس باشید.

18. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •