دوستان برای انجام کار تعمیرات نرم افزاری و برنامه نویسی و گاهی دیدن فیلم و بازی pes لپتاپ میخوام (هرچقدر هم سبک تر باشه بهتره)
بین دو رنج 2 تا 2.5 و 2.5 تا3.5 بهترین مدلهای لپتاپ رو معرفی کنید:
دوستان برای انجام کار تعمیرات نرم افزاری و برنامه نویسی و گاهی دیدن فیلم و بازی pes لپتاپ میخوام (هرچقدر هم سبک تر باشه بهتره)
بین دو رنج 2 تا 2.5 و 2.5 تا3.5 بهترین مدلهای لپتاپ رو معرفی کنید:
اگه براتون بازی مهمه توصیه میکنم برید سراغ دسکتاپ . لپ تاپ هایی که بتونن از پس گیم بر بیان اکثرا بالای 4.5 هستن.
بین 2-2.5 مدل Acer Aspire E5-574G-76MV - 15 inch Laptop یا Acer Aspire E5-574G-73L4 - 15 inch Laptop بهترین گزینس...
تا 3.5 هم مدل Lenovo IdeaPad Y700 - A - 15 inch Laptop بهترین انتخابه...
2 تا 2.5 :
asus K550jx - cpu i5
asus N551JQ - cpu i5
3 تا 3.5:
Lenovo Y700
Asus V502UX
با توجه به نیازتون به لپ تاپ، احتیاجی به CPU های سری پرقدرت نیست و سری u Skylake هم کاملا جوابگو شما هست
اما با خرید Y700 کلا همه جوره تکمیله و اما اگر هایی تو اجرای نرم افزار ها و بازی ها به جا نمیذاره (داشتن گرافیک GTX960 GDDR5 )
** مدل Asus K550JX مدل CPU i7 پیشنهاد نکردم چون تو آخرین سری که وارد بازار شده مشکل اساسی پیدا کرده ( مث اینکه مشکل مادربورد داره که باید کلا عوض شه !!! )
یه نیگاه به Msi هم بنداز
چون تو ایران نمایندگی رسمی داره و تولید میشه ارزون تر بیرون میاد و آگه سودی هم باشه تو جیب هموطن ها میره
از همه ی دوستان بابات راهنماییتون خیلی خیلی ممنون....حقیقتش من با توجه به کارهایی که گفتم بین خرید لپتاپ رنج 2وخورده یا 3.5 موندم اینم بگم بجز بازی PES دیگه خیلی اهل بازی نیستم و لپتپاپی که میگیرم بیشتر 1.سریع بودن در انجام کارهایی نظیر برنامه نویسی اندروید و یا کارهای شبکه که در اینده کار خواهم کرد و 2.باطری و 3.کیفیت خوب صفحه نمایش (چون یه لپتاپ ایسر V3 خونه داریم که مانیتورش با یه مقدار زاویه تصویر چیزیش مشخص نیست) و 4.کیفبت بدنه واسم مهمه 5.هرچی وزنش سبک تر هم باشه که چه بهتر...
داداش در این رنج قیمت Accer بهترین لپ تاپ ها رو داره . پشیمون نمیشی .
پولتو برای لنوو حروم نکن.
نه به هیچ وجه برای بازی کردن نمیخرم به این دلیل که به لپتاپ برای جابجایی نیاز دارم میخوام لپتاپ بخرم البته شاید گه گداری pes بازی کنم همین
نظر خودم هم در رنج 3.5 همون y700 بود ولی با توجه به وزنش که 2.6 کیلوگرم هست و دقیقا لپتاپی با همین وزن خونه مون هست و وقتی یه روز پشت دوشت بندازی جابجاییش واقعا ادم رو اذیت میکنه که متاسفانه با همین مشخصات و قیمت هم لپتاپی پیدا نکردم...
از دوستان کسی نظری نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)