تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل کم بودن حافظه داخلی

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض مشکل کم بودن حافظه داخلی

سلام دوستان من قبل از اینکه گوشیمو بخرم فکر میکردم بعد از اندروید 5 امکان انتقال برنامه ها به مموری وجود داره و برای همین به 16 گیگ بسنده کردم ولی بعدا دیدم فقط 10 گیگ خالی دارم و برنامه هایی مثل Gps و بازی های دیتا دار که به جز اینستال اپ ، دیتا حدود 1 تا 2 گیگ هم لازم دارن حتما باید داخل حافظه داخلی کپی بشه که کار کنن حالا شدیدا مشکل حافظه پیدا کردم حتی برنامه هایی که دیتا ندارن فقط بخشی از حجمشون میشه به مموری فرستاد مثلا از برنامه 50 مگی فقط 30 مگ میشه که همون سورسش حساب میشه
    حالا اگه میشه اینو کاریش کرد راهنمایی کنین ولی مطمعنا گوشی بعدیم کمتر از 64 نمیشه حتی اگه مموری هم نخوره

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان من قبل از اینکه گوشیمو بخرم فکر میکردم بعد از اندروید 5 امکان انتقال برنامه ها به مموری وجود داره و برای همین به 16 گیگ بسنده کردم ولی بعدا دیدم فقط 10 گیگ خالی دارم و برنامه هایی مثل Gps و بازی های دیتا دار که به جز اینستال اپ ، دیتا حدود 1 تا 2 گیگ هم لازم دارن حتما باید داخل حافظه داخلی کپی بشه که کار کنن حالا شدیدا مشکل حافظه پیدا کردم حتی برنامه هایی که دیتا ندارن فقط بخشی از حجمشون میشه به مموری فرستاد مثلا از برنامه 50 مگی فقط 30 مگ میشه که همون سورسش حساب میشه
    حالا اگه میشه اینو کاریش کرد راهنمایی کنین ولی مطمعنا گوشی بعدیم کمتر از 64 نمیشه حتی اگه مموری هم نخوره

سلام

میتونید روتش کنید اگر دوست دارید البته گارانتیش باطل میشه

بعدش راحت میتونید برنامه ها رو تو رم sd بندازید

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه حاظر نیستم گارانتیش بپره علاوه بر اون مشکلاتی از قبیل بریک و هنگ و ویروسی شدن پیدا میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •