تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: مشکل در تصویر تلویزیون LG 67000

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض مشکل در تصویر تلویزیون LG 67000

با سلام
    ما حدود 1 سال هست این tv رو خریدیم
    چند روز پیش متوجه شدم گوشه سمت راست تلویزیون یه سری لکه به وجود اومده ! که تو تصویر های سفید کاملا مشخص میشه
    به نظرتون دلیلش چیه !؟ داره خراب میشه !؟
    اینم عکسش

اگه نباشه جاش خالی می مونه jjadm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

با سلام
    ما حدود 1 سال هست این tv رو خریدیم
    چند روز پیش متوجه شدم گوشه سمت راست تلویزیون یه سری لکه به وجود اومده ! که تو تصویر های سفید کاملا مشخص میشه
    به نظرتون دلیلش چیه !؟ داره خراب میشه !؟
    اینم عکسش
    این مشکل در اثر استفاده زیاد و مداوم روشن بودن تلویزیون به جود میاد . در تلویزیون های مونتاژی ال جی و سامسونگ به وفور دیده میشه . گاهی به صورت لکه و گاهی به صورت یک خط عمودی .

باید بفرستید گارانتی .

3. این کاربر از jjadm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این مشکل در اثر استفاده زیاد و مداوم روشن بودن تلویزیون به جود میاد . در تلویزیون های مونتاژی ال جی و سامسونگ به وفور دیده میشه . گاهی به صورت لکه و گاهی به صورت یک خط عمودی .

باید بفرستید گارانتی .
    والا یک سال بیشتر استفاده نشده - استفاده هم اونقدر زیاد نبوده !
    گارانتی ؟ یعنی قبول میکنن که مشکل داره ؟ کجاشو عوض میکنن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه jjadm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

والا یک سال بیشتر استفاده نشده - استفاده هم اونقدر زیاد نبوده !
    گارانتی ؟ یعنی قبول میکنن که مشکل داره ؟ کجاشو عوض میکنن ؟
    بله یکی از آشنایان ما همین مشکل رو داشت . البته تلویزیونشون سامسونگ و گارانتی سام سرویس .

پنل رو تعویض کردند براشون .

6. این کاربر از jjadm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگه پنل رو عوض کنن که خوبه ولی شاید بگن خیلی چیز خاصی نیست ! حدود 5 ماه از گارانتیشم مونده
    کسی دیگه نظری نداره ؟

8. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_mohammad1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    My Love;SHIRAZ

پيش فرض

اگه پنل رو عوض کنن که خوبه ولی شاید بگن خیلی چیز خاصی نیست ! حدود 5 ماه از گارانتیشم مونده
    کسی دیگه نظری نداره ؟
    سلام دوست عزیز
    مشکلتون به کجا رسید؟؟
    تی وی من هم 4 گوشش همینطور شده البته خیییلی کم.مثل یک هاله سیاهه فقط که تو زمینه تک رنگ سفید یا زرد یا صورتی دیده میشه.
    چند روز پیش یکم تنظیمات رنگ رو تغییر دادم احساس میکنم کمتر شده ولی بالاخره بازم هست.
    رو مخمه بد رقم.نه اینکه اذیت کنه چون تو حالت عادی نمایش چیزی معلوم نیست.
    ترسم از اینه که کم کم بیشتر و بیشتر بشه و در نهایت فینیش!!
    والا زور داره 2.5 بدی تلویزیون الکی به این روز بیفته و نهایتا کامل خراب بشه.
    میخواستم بدونم مال شما الانم همونجوره؟بیشتر نشده؟

10. این کاربر از ali_mohammad1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    مشکلتون به کجا رسید؟؟
    تی وی من هم 4 گوشش همینطور شده البته خیییلی کم.مثل یک هاله سیاهه فقط که تو زمینه تک رنگ سفید یا زرد یا صورتی دیده میشه.
    چند روز پیش یکم تنظیمات رنگ رو تغییر دادم احساس میکنم کمتر شده ولی بالاخره بازم هست.
    رو مخمه بد رقم.نه اینکه اذیت کنه چون تو حالت عادی نمایش چیزی معلوم نیست.
    ترسم از اینه که کم کم بیشتر و بیشتر بشه و در نهایت فینیش!!
    والا زور داره 2.5 بدی تلویزیون الکی به این روز بیفته و نهایتا کامل خراب بشه.
    میخواستم بدونم مال شما الانم همونجوره؟بیشتر نشده؟
    سلام
    والا کاری نکردیم
    مقدارش هم همون قدر هست - بیشتر نشده
    فکر نکنم گارانتی این مقدار رو قبول کنه اصلا

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    My Love;SHIRAZ

پيش فرض

سلام
    والا کاری نکردیم
    مقدارش هم همون قدر هست - بیشتر نشده
    فکر نکنم گارانتی این مقدار رو قبول کنه اصلا
    حالا شما که چندماه دیگه گارانتی دارید ضرر نداره یه پیگیری بکنید.لاقل شاید یه جواب زبانی درست و درمون بهتوتن بدن بفهمی باید نگرانش باشی یا نه.من خیلی وسواس شدم روش به محض اینکه زمینه تک رنگ میشه ناخودآگاه چشمام میره سمت گوشه تی وی و دنبال اون هاله ام!!!

تو یه سایتی یا وبلاگ داشتم چرخ میزدم دیدم خیلی ها مخصوصا اونایی که lb67000 و lb69000 داشتن از سایه ای که رو پنل افتاده شاکی بودن و اکثرا هم راه به جایی نبرده بودن.
    یکی پیشنهاد کرده بود که با مایع های مخصوص تمیز کردن ال ای دی کمی رو پارچه بریزید و صفحه رو تمیز کنید تا این هاله کمتر بشه یا از بین بره.شدیدا توصیه کرده بود که مستقیما به خود پنل نپاشید و روی پارچه بریزید و بعد به پنل بزنید.اونم خیلی کم.
    من امتحان نکردم و نمیدونم ربطی هم داشته باشه یا نه.
    در کل تنها مشکل من اینه که در آینده زیادتر بشه.
    وگرنه الان انقدر نیست که جز خودم کسی دیگه بخواد بفهمه مگر اینکه بهش بگم.
    البته بازم میگم من تو فروشگاه رفتم و به همه تی وی ها از سامسونگ و الجی دقت کردم و احساس کردم اکثرا اون 4 گوشه یه همچین هاله ای هست ولی خب خیلی کمتر بود (شایدم از بس دنبالش بودم چشمام اشتباهی دیده باشه.همون تلقین خودمون)
    منم اومدم خونه و یکم روشنایی رو کم کردم و در مجموع تنظیمات رو شارپ تر کردم.الان احساس میکنم اون هاله از قبل کمتر هم شده.(قبل از تنظیمات جدید من روشنایی رو بالا برده بودم و رنگ رو کم کرده بودم.به قول معروف کمرنگ بود).
    حالا شما هم یه امتحانی بکن ببین چی میشه.خبرش رو به منم بده.ممنون میشم نقل قول کنی بفهمم یا پ خ بدی.

راستی چند روز یا ماهه که این مشکل رو داری؟

13. این کاربر از ali_mohammad1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

حالا شما که چندماه دیگه گارانتی دارید ضرر نداره یه پیگیری بکنید.لاقل شاید یه جواب زبانی درست و درمون بهتوتن بدن بفهمی باید نگرانش باشی یا نه.من خیلی وسواس شدم روش به محض اینکه زمینه تک رنگ میشه ناخودآگاه چشمام میره سمت گوشه تی وی و دنبال اون هاله ام!!!

تو یه سایتی یا وبلاگ داشتم چرخ میزدم دیدم خیلی ها مخصوصا اونایی که lb67000 و lb69000 داشتن از سایه ای که رو پنل افتاده شاکی بودن و اکثرا هم راه به جایی نبرده بودن.
    یکی پیشنهاد کرده بود که با مایع های مخصوص تمیز کردن ال ای دی کمی رو پارچه بریزید و صفحه رو تمیز کنید تا این هاله کمتر بشه یا از بین بره.شدیدا توصیه کرده بود که مستقیما به خود پنل نپاشید و روی پارچه بریزید و بعد به پنل بزنید.اونم خیلی کم.
    من امتحان نکردم و نمیدونم ربطی هم داشته باشه یا نه.
    در کل تنها مشکل من اینه که در آینده زیادتر بشه.
    وگرنه الان انقدر نیست که جز خودم کسی دیگه بخواد بفهمه مگر اینکه بهش بگم.
    البته بازم میگم من تو فروشگاه رفتم و به همه تی وی ها از سامسونگ و الجی دقت کردم و احساس کردم اکثرا اون 4 گوشه یه همچین هاله ای هست ولی خب خیلی کمتر بود (شایدم از بس دنبالش بودم چشمام اشتباهی دیده باشه.همون تلقین خودمون)
    منم اومدم خونه و یکم روشنایی رو کم کردم و در مجموع تنظیمات رو شارپ تر کردم.الان احساس میکنم اون هاله از قبل کمتر هم شده.(قبل از تنظیمات جدید من روشنایی رو بالا برده بودم و رنگ رو کم کرده بودم.به قول معروف کمرنگ بود).
    حالا شما هم یه امتحانی بکن ببین چی میشه.خبرش رو به منم بده.ممنون میشم نقل قول کنی بفهمم یا پ خ بدی.

راستی چند روز یا ماهه که این مشکل رو داری؟
    حالا شاید تو این یکی دو ماه یه سوالی از گارانتی کردم ببینم چی میگن ( ولی همون جور که خودت گفتی فکر نکنم فایده داشته باشه )
    در مورد اون پیشنهاد مایع مخصوص تمیز کردن که اصلا بعید میدونم هیچ ربطی داشته باشه ! چون این مشکل مربوط به خود پنل هست
    در مورد اون که گفتی تو فروشگاه رفتم دیدم همه این جورین ! بازم بعید میدونم همچین چیزی باشه و فکر کنم خطای دید بوده ، چون این مشکل با استفاده از تلویزیون پیش میاد ، روز اول مشکلی ندارن هیچ کدوم ( البته اگه اونایی که تو مغازه دیدی زیاد روشن بودن شاید واقعی بوده ) مال منم فقط سمت راست اینجوریه سمت چپ هیچی نیست
    والا ما اسفند 93 تلویزیون رو خریدیم الان حدود 2-3 ماهی هست که من متوجه همچین چیزی شدم
    مدل تلویزیون شما چی هست ؟
    تنظیمات تصویری رو که گذاشتی ( عدد هاشو ) اگه میشه به منم بگو ببینم چی میشه
    ممنون

15. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    My Love;SHIRAZ

پيش فرض

سوال رو حتما بپرس که کسی با پرسیدن ضرر نکرده.اینجوری شاید یه کمکی هم برای شما شد هم برای من.
    اتفاقا منم اسفند 93 خریدم و الان دو سه ماهی هست متوجه شدم.من می خواستم lb67000 یا lb69000 بگیرم که تو فروشگاه چشمم به lb72 خورد و خوشم اومد و چون امکاناتش مثل 69 بود و چندتا آپشن کوچک و هرتز بیشتر و اسپیکر قویتری داشت دیگه نیومدم تو نت تحقیق کنم و همون موقع خریدمش.100 تومنی گرونتر از 69 بود.2500 خریدم 42 اینچ.
    البته اینکه مطمئنم کرد که گلدیران نداره و کره اصله و مونتاژ نیست برای خرید بیشتر مصرم کرد.
    به هر حال خریدیم و تا امروزم به جز این جریان هاله خانم که پیش اومده راضی ام و بنظرم انتخاب خوبی بوده.فقط دو تیونره نبودنش یکم اذیتم میکنه که اونموقع نمیدونستم.بگذریم.
    تا اونجا که فههمیدم مدل های 2014 ال جی این مشکل زیاد توش دیده شده علی الخصوص 67 و 69.

راستی امروزم فروشگاه بودم.برای کسی میخوام تی وی بگیرم.
    به یکی گفتم سونی چطوره (بهم lf54 رو معرفی کرده بود).گفت سونی رو بریز دور.گفتم چرا؟
    همون موقع یه w600 سونی برا خودش زده بود به دیوار و نگاه میکرد.سریع رفت تو تنظیمات تی وی تا زمینه صفحه کامل سفید بشه.اووووووووووووو پره لکه های سیاه بود.گفت از بالا شروع شد و کمکم اومد پایین.اونم مثل مال ما تو پخش تصویر معلوم نبود.خلاصه تی وی ما در برابرش شاه بود!!
    فکر کنم جناب jjdam بودن که میگفتن این مورد فقط تو ال جی و سامسونگ دیده میشه و برا همین سونی گرونه!!
    یارو میگفت خیلی هم کار نکردم باهاش.
    خلاصه اینکه همونطور که گفتم ترسم از اینه که سرایت کنه به بقیه جاها.ایشالا که اینطور نشه.

17. این کاربر از ali_mohammad1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •