سلام میخواستم بدونم برای اتاق خواب 9متری لامپ کم مصرف چند وات مناسبه؟
من یک لامپ 40W پارس خزر برای اتاق خواب گرفتم ولی نورش زیاده چشم رو میزنه به نظر شما چند وات خوبه ؟
![]()
سلام میخواستم بدونم برای اتاق خواب 9متری لامپ کم مصرف چند وات مناسبه؟
من یک لامپ 40W پارس خزر برای اتاق خواب گرفتم ولی نورش زیاده چشم رو میزنه به نظر شما چند وات خوبه ؟
![]()
سلام چون اتاق خوابتون کوچیکه بهتره لامپ led بگیرید.لامپهای کم مصرف بر خلاف باور مردم بسیار لامپهای پر خطری هستند برای انسان.حداقل باید ازشون 3 متر فاصله داشته باشید. به دلیل uv مضری که در محیط پخش میکنند سرطان زا هستند.و برای فضای کوچیک مناسب نیستند.
برای اتاق 9 متری یک led لامپ 10 وات کفایت میکنه اگر تابلو نقاشی میکنید یا مطالعه می کنید led 20 وات دیگه بهترین انتخابه براتون.
10 وات :
20 وات :
![]()
سلام
این تاپیک رو اگر دوست داشتین بخونین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لامپ با نور آفتابی خیلی بهتر از سفید هست
اگر از نور مستقیم لامپ بدتون میاد میتونین با ورق آلومینیوم یک منعکس کننده برای زیر لامپ درست کنین که نورش رو منعکس کنه به سقف
شبیه این
ورق آلومینیوم رو اگر روی کاسه بذارین این شکلی میشه بعدش
بعدش با نخ نامرئی و یا سیم بسیار نازک نصب میشه زیر لامپ (با لامپ تماس نداره )
نباید این ورقه به جائی از لوستر که برق داره وصل بشه
اگر نور اتاق کم میشه پس باید لامپ با وات قویتر بگیرین
نبودِ نور مستقیمِ لامپ ی, یک منظره ی خاصی میده به اتاق
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 11-04-2016 at 15:35.
سلام دوستان من هم شديدا به لامپ led اعتقاد دارم و يك بزرگش مارك AEG براى اتاقم خريدم ٧٠ تومن اما فقط يكسال دووم آورد كه براى لامپ ال اي دي محاله، خواستم براى تهران جايى كه جنس واقعا اصل اين لامپ رو ميفروشن معرفى كنيد ممنون
سلام
لامپی که خریدین گارانتی نداشت ؟
متاسفانه جعبه ش رو گم كردم![]()
ممنون عزيز ولى من كه سردرنميارم از تعميرش، بعيد هم ميدونم بيرون جايى تعمير كنن، اما باز اگه راهنماى قدم به قدمى باشه و مطمئن باشم با پيش رفتنش ميشه تعمير كرد شايد بتونم خودم يبار دكمه هوم آيفونمو تعمير كردم يعنى ميخوام بگم خيلى هم بيگانه نيستم با اينجور كارا، حالا اگه راه داره منو راهنمايى كنيد ممنون ميشم و اگه فروشگاه معتبرترى تو تهران ميشناسيد هم ممنون
صبر کنین به زودی جواب میدم
مدار این لامپها خیلی ساده هست
در بیشتر این لامپها , ال ای دی ها به طور سری به هم وصل هستند پس اگر یکیش بسوزه دیگه لامپ کار نمیکنه
شاید هم یک قطعه الکترونیش سوخته که ساده هست
شما فعلاً سعی کنین راه باز کردنش رو پیدا کنین و مدارش رو درببارین و ازش عکس بگیرین تا بگم چطوری باید چک بشه
البته به یک اهم متر هم احتیاج دارین
اهم متر عقربه ای به اندازه ی قوطی سرطان (قوطی سیگار) توی بازار هست , حدود 10 تا 15 هزار تومن
کلی به درد میخوره در خانه و تعمیر خودرو
این دو تاپیک رو هم اگر دوست داشتین تدریجاً بخونین , کلی پول و آسایش و استقلال توشه
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 21-04-2016 at 23:53.
دمت گرم دوست دارم اين تريپى با مسائل دست و پنجه نرم كنم، پس شما كمك كن مارو تو اين راه كه يه كار اينطورى هم خودمون انجام بديم كلى مهارت و رضايت خاطر پشتشه
-----------------------
خب تا اين حد بيشتر باز نشد
![]()
Last edited by flashpoint1985; 22-04-2016 at 00:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)