سلام دوستان.خوبین.سلامتین.خیلی حاشیه نمیرم.بریم سر اصل مطلب
من جدیدا یه افتضاح اقتصادی (در حد افتضاحات بچه دبیرستانی)بار اوردم
بعدش اینکه الان به این فکر افتادم یه کار کوچیک راه بندازم ک یمقدار ضربه اقتصادی ک خوردم جبران شه.به خانواده هم نگفتم 3 ماهه اما تحمل این وضع یمقدار سخته.من 17 سالمه و انشالله 96 کنکور دارم.بعدش اینکه حدودا 2 تومن خودم دارم و اینکه از مامان یا بابا تا 1 تومن میتونم بدون توضیح خاصی بگیرم.اینکار هم نمیخوام خیلی باشه در حدی ک به اندازه اصل پولم سود کنه و نهایتا تا اخر تابستون انجام میدم و بعدش دیگه بیخیالش میشم.
استان زندگی ما بدلیل نبود کار ، نیروی کار خیلی زیاد و قانعی داره.کاری ک بشه مثلا یه تولیدی خیلی کوچیک باشه با چندتا کارگر ک مجوز و ... هم نخواد چون به سن قانونی نرسیدم چی هست بنظرتون؟؟؟
و یا مثلا همکاری با یه وانتی ک من بهش جسنس بدم مثلا 1 تن رب گوجه اون بره Nشنبه بازار بفروشه و سود من و بده.در این کار اگه با یه فرد اشنا همکاری کنم باید به چه نکاتی توجه کنم؟چقد ارزون تر از قیمت روی جلد باید بدیم؟باید چند درصد سود رو من ببرم و چند درصد رو اون؟
میدونم که مایه اولیه خیلی کمه اما دیگه هرچی داشتم رفته و فقط همین قدر مونده.کفگیر به ته دیگ خورده اساسی.
راستی لطفا اگه میخواین بگین با این پول برو چ میدونم PS4 بگیر حالشو ببر یا گوشی و ... لطفا از این چیزا نگین.چون من که داغون شدم.اینا هم بشنوم واقعا سرد میشم...
فک کنین دارین ب داداش کوچیکه خودتون مشاوره میدین
ممنون