با سلام به همه دوستان ....
بنده ساکن شهر گرگان هستم و فارغ التحصیل رشته مهندسی برق مخابرات هستم..از اونجائیکه علاقه شدید به الکترونیک دارم می خواستم برم تهران و در دوره های تعمیرات تخصصی بردها ی الکترونیکی شرکت کنم چون در شهرستان ها امکانات آموزش صفر هستش..چند وقت پیش با چند آموزشگاه به نام های 1-انستیتو انفورماتیک فنی کار 2-انستیتو انفورماتیک کامتک ..از طریق نت آشنا شدم هر جفت اونها در یک مجتمع بودن(انستیتو انفورماتیک فنی کار ادرسش:میدان ولیعصر-ساختمان ایرانیان-طبقه9 و انستیتو انفورماتیک کامتک آدرسش:همون فقط طبقه 8)..چند روز بعد تهران رفتم تا از نزدیک محل آموزششون و هم دوره های تخصصیشونو رو ببینم ..یک دوره داشتن به نام تعمیر بردهای تخصصی الکترونیکی به روش مهندسی معکوس بود و ادعا میکردن که بعد از
گذراندن این دوره که گرونترین دوره این آموزشگاه بود شما قادرید اکثر بردهای تخصصی رو تعمیر و عیب یابی کنید حالا از دوستانیکه این دوره رو گذروندن و این دو آموزشگاه رو میشناسن خواهش دارم
که از تجربیاتشون بگن و بنده رو راهنمایی بفرمایند...چون به حرف های این آموزشگاه ها نمیشه اعتماد کرد ..و اگر آموزشگاه خوبی رو میشناسن معرفی کنند...