دوست عزیر منم تبریک میگم بابت این تصمیم درست واس ازدواج...
من نیمچه تجربه ای دارم یه چیزایی میگم امیدوارم ب دردت بخوره
قطعا تو جلسه اول نمیشه همه حرفا رو زد
پس سعی نکن تند تند فقط حرف بزنی و همه چیو سر سری بگی...
ب نظرم راجع ب اینا صحبت کن
اول پوشش یا همون حجاب...خیلی رک و واضح بگو از چ نوع پوششی واس همسرت خوشت میاد چادر مانتو ...و با جزییات بیشتر...
راجع ب آرایش هم صحبت کن ک تا چ حد مجاز میدونی...
دوم راجع ب توقعات همسر ازت صحبت کن...ازت چیا میخاد..ماشین...خونه...چ ماشینی...چ خونه ای...یعنی با جزییات...و بازه زمانی ازش بپرس مثلا چند سال بعد فلان ماشین رو ازت میخاد...
میزان درآمد و...و خلاصه هرچی ک جنبه مالی داره...و بگو خودت چقد توانایی داری از نظر مالی...
سوم راجع ب مناسبات و رفت و آمدهای خانوادگی شون بپرس...ک چقد میخاد رفت و آمد کنه و مهمونی و...و خودت چجوری میپسندی...
چهارم راجع ب این صحبت کن ک چقد میخاد ادامه تحصیل بده...و خودت چجوری میپسندی...و اینک اگر میخاد شاغل شه دوس داری همسرت چجور شغلی داشته باشه یا اصلا دوس نداری شاغل باشه و باید خانه دار باشه...هرچی ک میلته بگو...
پنجم راجع ب محل زندگی صحبت کن یعنی شهر محل سکونت و...
ششم راجع ب مدت عقد...نظرتو بگو و نظر اونو بشنو...
هفتم راجع ب مهریه ای ک میپسندی صحبت کن و نظر خودشو بپرس...یعنی بگو دقیقا چ عددی مد نظرشه...البته بعدا بزرگتر ها راجع ب مهریه میحرفن اما از قبل نظر خود دختر رو بدونی خیلی بهتره...
هشتم راجع ب اخلاق...بگو مثلا من از سه چیز بیزارم...فلان چیز و بهمان چیز و...متقابلا بپرس اون از چ خصوصیات اخلاقی بیزاره؟؟؟
نهم راجع ب اخلاق اما از دید مثبت...بگو من از فلان اخلاق خیییلی خوشم میاد...و متقابلا بپرس اون چطور؟؟
دهم هم اگر هر بیماری خاصی داری بگو رک...مثل کم خونی...یا هرررچیز دیگه...یا نقص بدنی احیانا...مثلا توی پات پلاتین باشه...و متقابلا بپرس از بیماری ها و شرایط فیزیکی ایشون...
اینا چیزایی بود ک ب ذهنم رسید فعلا...
قطعا مشورت با یه مشاور حرفه ای خیلی بهتره...
و اینم بگم تو رو جو هرکی دوس داری فکر نکن ک فقط همین دختره و دیگه هیچی...با توکل و توسل و البته عقل جلو برو...نه احساس و جو عاشقی...ببخشید انقد رک گفتم...دیدم
پیشاپیش تبریک میگم...