سلام دوستان
من دنبال کم حجم ترین نسخه لیونکس هستم که بشه باهاش فارسی تایپ کرد و روی فلش نصبش کرد ممنون میشم یه نسخه خوب و کم حجم معرفی کنین
سلام دوستان
من دنبال کم حجم ترین نسخه لیونکس هستم که بشه باهاش فارسی تایپ کرد و روی فلش نصبش کرد ممنون میشم یه نسخه خوب و کم حجم معرفی کنین
درود
لینوکس ویرایش های زیادی داره.
چه نوع لینوکسی میخواید؟
برای چه کاری؟
میخوام یه نسخه داشته باشم روی فلش نصب بشه
کار خاصی ازش نمیخوام فقط وب گردی و دیدن عکس و گوش کردن موسیقی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کم حجم ترینه دوست عزیز.
ممنون دوست گرامی
ولی لینک توسط سایت مسدود شده
درود.
سه انتخاب دارید:
از همه کم حجم تره ولی برای افزودن فارسی و صدا یکم دردسر داره، پس بیخیالش شید.
حدود پنجاه مگ حجم داره و گرافیک خوبی داره، باهاش میشه وبگردی کرد و صدا رو هم پشتیبانی میکنه و یه موزیک پلیر داره، با فارسی مشکلی نداره (البته برای اضافه کردن کیبرد فارسی باید دستی اینکارو انجام بدید) ولی به صورت لایو بوت میشه ، گرچه میشه روی فلش نصبش کرد.
حجمش نسبت به اونا بیشتره ولی قابلیتاش بیشتره و در کل بهتره به نظرم، این توزیع و SliTaz روی بعضی سیستم ها رابط گرافیکیشون اجرا نمیشه ولی.
توزیع های کم حجمی مثل tiny core مورد استفاده خاص دارن و برای کاربرای حرفه ای طراحی شدن و نه تازه وارد..
اگر برای نصب روی فلش میخواید میتونید روی فلش 8 گیگ اوبونتو یا مینت رو نصب کنید... یا اگر نیاز به تنظیمات بیشتر دارید Archlinux مناسب هست
اوبونتو 13.10 روي فلش نصب كردم اما مشكل اينه كه نميتونه تغيرات رو ذخيره كنه با هر بار ريستارت مث روز اول ميشه
توزیع هایی مثل اوبونتو یه قابلیت به اسم persistence دارن که یه فایلی روی فلش ایجاد میکنه و از اون برای ذخیره اطلاعات استفاده میکنه. اگه برای ایجاد دیسک بوتیبل از unetbootin استفاده کنید میتونید این فایل رو هم باهاش ایجاد کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)