تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل در ویندوز 7

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض مشکل در ویندوز 7

با سلام به اساتید گرامی
    سیستم من ویندوز 7 ultimate سرویس پک 1 است که حدود 4 سال کار کرده و مشکلی جز کندی هر از گاهی نداشت .
    آنتی ویروس کاسپر 2013 آپدیت نصب است .
    یک هفته است که مشکل پیدا کرده و بسیاری از اپلیکیشن ها باز نمی شن . گوگل کروم مشکلی نداره . وارد اینترنت هم میشه ولی بسیاری دیگر از نرم افزارها اصلا باز نمیشن . کلیک که می کنم انگار نه انگار . در کنترل پنل نمیشه نرم افزاری را نصب و یا پاک کرد و کامپیوتر هنگ می کنه در صورتی که cpu usage اصلا بالا نیست و نزدیک به صفره .
    در قسمت run امکان ورود به regedit و services نیست . کامپیوتر شات داون نمیشه و باید با دکمه کیس خاموش و یا ری استارت بشه .
    در سیف مود مشکلی نیست و همه چیز اوکی است . بجز اینکه ظاهرا بعضی از اپلیکیشن ها اجازه باز شدن را ندارند . ( دقیق نمی دونم )
    از ccleaner و tweaking windows repar هم استفاده کردم ولی مشکل حل نشد .
    ممنون میشم که در مورد نوع مشکل و نحوه رفع آن من رو راهنمایی کنید .
    با تشکر

داره خودمونی میشه MmD`'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2016
    محل سكونت
    مازندران- تنکابن

پيش فرض

با سلام به اساتید گرامی
    سیستم من ویندوز 7 ultimate سرویس پک 1 است که حدود 4 سال کار کرده و مشکلی جز کندی هر از گاهی نداشت .
    یک هفته است که مشکل پیدا کرده و بسیاری از اپلیکیشن ها باز نمی شن . گوگل کروم مشکلی نداره . وارد اینترنت هم میشه ولی بسیاری دیگر از نرم افزارها اصلا باز نمیشن . کلیک که می کنم انگار نه انگار . در کنترل پنل نمیشه نرم افزاری را نصب و یا پاک کرد و کامپیوتر هنگ می کنه در صورتی که cpu usage اصلا بالا نیست و نزدیک به صفره .
    در قسمت run امکان ورود به regedit و services نیست . کامپیوتر شات داون نمیشه و باید با دکمه کیس خاموش و یا ری استارت بشه .
    در سیف مود مشکلی نیست و همه چیز اوکی است . بجز اینکه ظاهرا بعضی از اپلیکیشن ها اجازه باز شدن را ندارند . ( دقیق نمی دونم )
    با تشکر
    دوست عزیز سلام
    روزتون بخیر
    به گفته های دوستان عزیز تو نت که بنده سرچ کرده بودم و تجربه ای که دارم
    میگن در کــــــــــــــــــــــــ ـل آنتی ویروس باعث کندی سیستم میشه تا حدی..
    و بسته به کشش سیستمه خودتون داره
    اگه این مشکل براتون پابرجاست
    سعی کنید با کلید های
    CTRL + ALT + DELETE
    وارد صفحه ی Task Manager بشید و آنتی ویروستونو از قسمت Processes ببندید...و دوباره برنامه هایی که میگید مشکل دارن و باز نمیشن رو باز کنید.
    حتما حواستون باشه همه برنامه های مرتبط با آنتی ویروس بسته باشن و حتی خوده آنتی ویروس (از قسمت گفته شده در خط بالا )
    تست بگیرید و دوباره خبر بدید که مشکل حل شد یا نه.
    موفق باشید
    Last edited by MmD`; 22-03-2016 at 16:38. دليل: فراموشی بخشی از مطلب

کاربر فعال نرم‎افزار و سیستم‎عامل Pr0m3en's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

با سلام به اساتید گرامی
    با تشکر
    درود
    دوست عزیز اول مطمئن بشو که ویروس نداری بعد ویندوزتونو عوض کنید.
    موفق باشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •