تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: صافکاری گلگیر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض صافکاری گلگیر

سلام دوستان متاسفانه پریشب رفته بودم جایی ماشین رو (دنای صفر کیلومتر) کنار خیابون گذاشته بود برگشتم دیدم گلگیر عقبم رو زدن یه تیکه اش رفته بود تو سپرم هم یکم شکم داده سمت داخل..روی گلگیر و روی سپر خط خطی هم شده بود که با پولیش بیشتر خط ها روبردم .دیروز هم بردم دم یه صافکاری طرف با چنتا ضربه فرو رفتگی روی گلگیر رو اورد بیرون اما کماکان گلگیر موج داره و خط اطراف ضربه مشخص هست وضعیت نهایی به این شکل هست:

با توجه به صفر بودن خودرو و اعصابی که با هر بار دیدن این صحنه از من خرد میشه میخوام بدم نقاش درستش کنه..

حالا میخوام بدونم موجی که روی گلگیر وجود داره رو میتوه کاملا از بین ببره و بشه عین روز اولش؟چون مقداری از گلگیر به غیر از اونجایی که اسیب دیده و تو عکس معلومه هم موج پیدا کرده یعنی سمت چپش

چه مقدار از گلگیر رنگ میشه به نظرتون؟

سپر هم کمی شکم داده میتونن درستش کنن؟به اضافه یک خط چند سانتی روی سپر هست اون هم باید رنگ بشه؟

ممنون

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود . به نظرم حساس نشید ( هرچند خودمم به شدت حساسم اما در این مورد باید بیخیال بشید )
    اگر بدید صافکار چکش بزنه درسته رو رنگی صاف میشه اما رنگ میشکنه و موج میوفته خصوصا رنگ نوک مدادی و تیره بیشتر موج روش معلوم میشه .
    با توجه به اینکه شدت ضربه کم بوده و توی دید نیست دست بهش نزنید و چون خودتون میدونید چی شده اون نقطه رو میبینید وگرنه از نظر دیگران دیده نمیشه .

3. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

متاسفانه بعد از گذشت ده روز هنوز عین آینه دق ممیونه برام درسته نبیاید به یه تیکه آهن پاره اینقد حساس بود ولی هر کار میکنم نمیشه باور کنید شبها خواب صافکاری نقاشی دارم میبینم.. به قول یکی از دوستان ماشین صفر رنگ شده بهتر از ماشین صفر قر شده است.. حالا به نظر ااساتید چقدی هزینه داره و چطوریا میشه؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به بحث صافکاری و ... کاری ندارم ولی واقعا توصیه میکنم زیاد روی این موارد حساسیت به خرج ندین
    برای من هم پیش اومده که ماشین رو تو کوچه پارک کردم و وقتی برگشتم دیدم در راننده تا نیمه رفته داخل! یا یه بار دیگه تو پارکینگ خونه خودمون بود و یکی اومده چندتا خط تابلو روش کشیده!
    حالا بحث تصادفهایی که در اونها مقصر نیستی و کاری هم ازت بر نمیاد به جای خود
    میخوام بگم که هر کاری هم بکنی باز ممکنه ماشین ضربه بخوره و واقعا ارزش حرص خوردن نداره

6. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله درست میفرمایید برای من مهم نیست ماشین رنگ بشه از قیمتش می افته فعلا دلم میخواد ماشینم مثل روز اولش بشه چون خیلی رو مخمه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنون ار زاهنمایی فنی دوستان!

بردم نمایندگی با کارت طلایی درستش کردم شد مثل روز اولش اعصابم هم آروم شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •