تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل گیر کردن asus n53sn در post

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض مشکل گیر کردن asus n53sn در post

دیروز وقت روشن کرئن لپ تاپ برق رفت و جالا روی post گیر می کنه هیچی هم رو صفحه نمیاد باید لپ تاپ را بدم تعمیر بهترین شرکت تعمیرات تهران کدومه اگه نمیشه توی تایپیک گفت برام پیغام خصوصی کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    SRI

پيش فرض

دیروز وقت روشن کرئن لپ تاپ برق رفت و جالا روی post گیر می کنه هیچی هم رو صفحه نمیاد باید لپ تاپ را بدم تعمیر بهترین شرکت تعمیرات تهران کدومه اگه نمیشه توی تایپیک گفت برام پیغام خصوصی کنید.
    اگه به سخت افزار مهارت داری اول لپ تا پتو باز کن بعد تجهیزات رم و سی پیو این چیزارو در بیارو.
    دستتو به پایه میز فلزی بزن که الکتریسسته ساکن بدنت خالی شه که به لپ تاپت آسیب نرسه.
    اول با انگشت رو پینهای فلزی تجهیزات بکش تا برق داخلش تخلیه شه بعد با یه پیچ گوشتی پینهارو به هم اتصال بده تا کلا از جریان الکتریکی خالی بشه.
    بعد سرهم کن. شاید سیستمت روشن شد.
    تعمیرگاه هم ببری اول همینکارو میکنن. بعد میان دنبال قطه خراب میگردن.

اگه هم روشن شد حتما بایوس رو آپدیت کن. به احتمال زیاد تو مرحله بایوس مشکل داری.
    معمولا اگه اجزای سیستم خراب بشه بایستی تو صفحه، ارور اون قطعه رو بده. از انجا که شما هیچ اروری نمیبینی بایستی اشکل از مادربورد یا بایوس باشه. مشکل مادر برد اغلب یا تصویر خراب نمایش میده یا اصلا استارت نمیشه.

با تمام این توصیف اکه باز هم درست نشد، به نظرم بهترین جا همون نمایندگی Asus هستش. جاهای دیگه تنها کاری که از دستشون بر میاد هیتر گرفتن رو برده.

3. این کاربر از sia1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال نرم‎افزار و سیستم‎عامل Pr0m3en's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

درود.
    مدل نوتبوکتون چیه؟
    خودتون نمیتونید بازش کنید و یه باد بگیرید و رم ها رو دوباره در بیارید و دوباره جا بزنید؟

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

باز کردمش وباتری بایوس هم در اوردم و جا زدم. رم هارا هم امتحا را هم امتحان کردم با این کارا درست نمیشه باید بایوسش فلش بخوره یا ایکه قطعه ای از قسمت io سوخته که من نمی تونم عوض کنم. یعنی این همه سایت شرکت تعمیرات هیچ کدوم نمیتون اینو تعمیر کنن؟ من شهرستانم و دنبال یه شرکت خوب تو این ضمینه می گردم تا لپ تاپا بدم بهش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •