سلام به عزیزان
در مورد دزدگیر برای خونه اطلاعات و مدل می خواستم
ممنون
سلام به عزیزان
در مورد دزدگیر برای خونه اطلاعات و مدل می خواستم
ممنون
براي اين مورد طيف وسيعي از محصولات ايراني و خارجي با سطوح مختلف كيفيت و امكانات و با هزينه هاي مختلف وجود دارد. بايستي ابتدا بودجه و انتظار خود را مشخص نماييد. براي نمونه شركت كانادايي Paradox را مثال مي زنم كه محصولات باكيفيت بي سيم و باسيم جهت دزدگير ارايه مي نمايد.
برودجه زیر 1 میلیون حدود 500 مطلوبه
2 یا 3 تا zone کافیه
اگر بتونم تصویر را هم داشته باشه خوبه
با اینترنت سیم کارت
اكثر دزدگيرهاي رايج بر اساس سنسورهاي مادون قرمز كار مي كنند و به يك تلفن كننده متصل مي شوند كه در وقت هشدار علاوه بر فعال كردن آژير ، به شماره تلفن هاي مشخصي كه از قبل به دستگاه داده ايد تماس مي گيرد و پيامك مي فرستد. البته آپشن هاي فرعي ديگر هم ارائه مي شوند. باسيم بودن دستگاه و سيم كشي براي شما ايجاد مشكل نمي كند؟
با اين بودجه به نظرمن دنبال نمونه هاي با كيفيت ايراني باشيد.يكي از بهترين برندهاي دزدگير دنيا كه در ايران هم موجود هست paradox هستش كه البته من قيمت دقيقش رو ندارم اما فكر كنم نياز به بودجه بسيار بيشتري داشته باشه. بايد ديد محل تحت حفاظت چقدر ارزش داره تا اين مقدار هزينه بشه يا نه. در مورد تصوير كه فرموديد ، اين بطور مستقيم به دزدگير مربوط نميشه اما اكثر نصاب ها به عنوان آپشن به مشتري ارائه ميدهند. شمابا گذاشتن يك دوربين تحت شبكه در محل مورد نظر ميتوانيد به راحتي تصوير را در هر لحظه از راه دور ببينيد.
اميدوارم مفيد بوده باشد.
Last edited by Lockheed Martin; 21-03-2016 at 13:36.
درود
بهترین برند پارادوکسه خیلی هم انعطاف پذیره ولی مدلشو یا قیمتش رو ندارم خدمتتون ارائه بدم
موفق باشی.
ترجیحا بی سیم باشه که دردسر کمتری داشته باشه
حدود 500 ت چی پیشنهاد میدید؟
متاسفانه تنها برندي كه خودم شخصا با محصولاتش كار كردم و كار نصب و برنامه ريزيش رو انجام دادم همين پارادوكس بوده كه واقعا عاليه مدل بي سيم اون سري "ماژلان" نام داره و بسيار باكيفيته ولي خب متاسفانه خيلي هم گرونه و واسه خيلي جاها توجيه اقتصادي نداره.
دو برند ايراني هم هستن "كلاسيك" و "آنيك" كه ديدم خيلي جاها استفاده شده ولي من خودم تجربه اي از كار باهاشون ندارم . فكر كنم همين محصولات برند "كلاسيك" مناسب كار شما باشه. يه سري به سايت شركتش بزنيد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماژول فرستنده بي سيم هم توي محصولاتش هست اما در مورد كيفيتش اطلاعي ندارم.محصولاتش به نسبت اينكه ايراني هست و با توجه به محدوديت بودجه شما بد نيست اما قطعا با برندي مثل پارادوكس خيلي فاصله داره.
Last edited by Lockheed Martin; 21-03-2016 at 14:06.
سلام
هشدار
توی اخبار گفت به آگهی های نصب دزدگیر در اینترنت و روزنامه ها اعتماد نکنین
گفت بعضیهاشون خودشون دزدند و با نصب دوربین از مشتری و محل نصب دوربینها اطلاعات جمع میکنند برای سرقت یا سوء استفاده و باج خواهی و غیره خصوصاً سیستمهائی که قابل کنترل از اینترنت هست
گفت فقط با شرکتهای دارای مجوز رسمی معامله کنین و مطمئن بشید کسی غیر از خودتون نمیتونه از طریق اینترنت به سیستم دسترسی داشته باشه
مراقب باشین گوشت رو ندین دست گربه !
از اونجايي كه خودم قبلا سيستم هاي دزدگير و مداربسته رو راه اندازي كردم ، صددر صد با اين موضوع موافقم . براي فرد نصب كننده سيستم هيچ كاري نداره كه يك رمز هم واسه خودش روي دستگاه تعريف كنه و شما هم به سادگي نميتونيد متوجه اين مساله بشيد و با اين كار عملا خودتون دزد رو به منزلتون دعوت كرديد. متاسفانه الان طوري شده كه هركس با يك موتورسيكلت و يك خط موبايل به راحتي توي روزنامه براي نصب دزدگير و دوربين مداربسته آگهي ميده و افراد هم وقتي با هزينه هاي يك شركت رسمي مقايسه مي كنند ميبينند كه ارزونتره چون اون ديگه هزينه هاي ماليات و سربار و پرسنل و گارانتي نداره و در خوشبينانه ترين حالت اين هست كه پشتيباني و گارانتي خوبي ارائه نميده و بدترين حالتش هم كه ديگه خدا ميدونه ... از سرقت و دزدي بگيريد تا اخاذي و ... با ضبط تصاوير خصوصي مردم. واقعا بايد توي اينكار دقت بشه و حتما به شركت هاي معتبر مراجعه بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)