تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشورت در مورد مدیریت اشتراک اینترنت توی خونه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ..::Dream::land ::..

14 مشورت در مورد مدیریت اشتراک اینترنت توی خونه

سلام دوستان

ادمین جان باید ببیخشید شاید تکراری باشه ولی پیدا نکردم مطلب مورد نظرمو توی صفحات

میخوام توی خونه که الان adsl دارم به نحوی اینترنت رو مدیریت کنم . به اینصورت که برای هردستگاه حجم مشخصی رو محدود کنم (وایفای)
    به صورت واضح میخوام توضیح بدین چه چیزهایی نیاز هست ( سخت افزار و نرم افزار) و به چه صورت عمل بشه

در ضمن میخوام بدونم این امکان هست که بدون این که سیستمی روشن باشه این عمل انجام بشه؟ یعنی این کار توسط روتر انجام بشه.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان

ادمین جان باید ببیخشید شاید تکراری باشه ولی پیدا نکردم مطلب مورد نظرمو توی صفحات

میخوام توی خونه که الان adsl دارم به نحوی اینترنت رو مدیریت کنم . به اینصورت که برای هردستگاه حجم مشخصی رو محدود کنم (وایفای)
    به صورت واضح میخوام توضیح بدین چه چیزهایی نیاز هست ( سخت افزار و نرم افزار) و به چه صورت عمل بشه

در ضمن میخوام بدونم این امکان هست که بدون این که سیستمی روشن باشه این عمل انجام بشه؟ یعنی این کار توسط روتر انجام بشه.

سلام

این درخواست شما بارها مطرح شده

مودم های گرون قیمت این ویژگی رو دارند البته بعضی از نرم افزارها هم هستند که ادعا دارند می شه به هر کاربر حجم محدود داد مثل Antamedia HotSpot Software

که در خود سایت پی سی برنامش هست

من دانلود کردم ولی کار کردن باش راحت نبود

در ضمن یه قابلیت در مودم هم هست که جایی خواندم میشه حجم محدود داد به هر کاربری قابلیت ip qos

در سایت زیر توضیح داده شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان

بارها سوال شده

نرم افزارهای متعدد

BWMeter

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

بارها سوال شده

نرم افزارهای متعدد

BWMeter
    یعنی با bwmeter میشه به هر دستگاهی مثلا به موبایل برادری خواهری حجم مخصوص داد؟مطمئنید؟!کجا شده من نرم افزارشو دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •