4k بخریم یا منحنی؟؟؟
دوستان تلویزیون سامسونگ JC6960 منحنی یا H6800 منحنی و فول اچ دی هستند. منحنی فول اچ دی بخرم بهتره یا 4کا تخت؟
راستی کسی میدونه 6960 سامسونگ سه بعدی ساپورت میکنه یا نه؟ هرچی گشتم توی اینترنت نیافتم.
4k بخریم یا منحنی؟؟؟
دوستان تلویزیون سامسونگ JC6960 منحنی یا H6800 منحنی و فول اچ دی هستند. منحنی فول اچ دی بخرم بهتره یا 4کا تخت؟
راستی کسی میدونه 6960 سامسونگ سه بعدی ساپورت میکنه یا نه؟ هرچی گشتم توی اینترنت نیافتم.
اینجا که نوشته jc6960 سه بعدی نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من منحنی بودن مزیتی نداره. شخصا قابلیت 3D و کیفیت نمایش بالا رو ترجیح میدم
و البته فقط ال جی![]()
نه سه بعدی بدرد میخوره و نه 4 کی
صفحه تخت هم بنظرم بهتر باشه . شما 6490 رو نگاه کن تصویرش از این مدلی که گفتی بهتره . کلا توی سری 6 از همشون بهتره
ال جی هم کیفیت تصویرش چنگی بدل نمیزنه
درود
دوست عزیز بودجتون چقدره؟
درود بر شما. دو ونیم الی سه و خردی.
والا خودم گیر کردم سامسونگ H6800 که منحنی و فول اچ دی و سه بعدی ایناست با قیمت 3400بخرم یا پول الکی برای منحنی بودن ندم و الجی 65200 بگیرم با همه این مشخصات که فقط منحنی نیست و بعلاوه اینکه ----S هم داره و قیمتش 2600 بخرم.
پیشاپیش از پیشنهاداتون سپاسگزارم.
دوستان عزیز خواشا منجنی و با oled اشتباه نگیرین
منحنی چیزه خاصی نیست که روی کیفیت تاثیر بزاره (شاید زاویه دید فقط) ولی oled بحث جداس
درود
به ترتیب بر اساس قیمت و ارزش خرید :
Samsung 40JC6960قیمت: حدود 2,500,000 تومان با گارانتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Samsung 40JU6990قیمت: حدود 2,900,000 تومان با گارانتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sony KDL-48W600Bقیمت: حدود 3,000,000 تومان با گارانتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Samsung 40JUC7920قیمت: حدود 3,300,000 تومان با گارانتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
من 55ju7960 رو 4900 گرفتم خيلي عاليه
55 اينج 4k هست 3d هم داره
سلام این مدل 7960 ورودی های usb و hdmi جدا از تلویریون؟؟؟؟
همراه تلویزیون باکس مشکی رنگ که ورودی ها تعبیه شده است؟؟؟؟
عکس بی زحمت ازش بزار
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
بله يه باكس مشكي رنگ داره كه همه پورتها روشه و به راحتي قابل ارتقا هستش
همه نوع پورتي هم روش داره حتي usb3 !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)