تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: PHILIPS 43Pus7150 يا sony X8300C ... يا پيشنهاد بدين

پروفشنال seied-taher's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Vainglory

14 PHILIPS 43Pus7150 يا sony X8300C ... يا پيشنهاد بدين

با سلام ، ميخوام يه تلويزيون اندرويدي خريد كنم، كيفيتش خوب باشه ، تكنولوژي خوبي هم داشته باشه،
    اول ميخواستم بدونم، كه اصلا تلويزيونهاي اندرويدي مورد تأييد هستن؟ و كيفيتشون چطوره، و اينكه اگر از بانه خريد كنم مشكلي پيش نمياد ، مثلا همين تلويزيوناي فيليپس، پنلشون كيفيت خوبي داره؟
    كلا يه كمكي بكنيد يه تلويزيون بخريم...

پيشنهاد دوستان چيه؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Vainglory

پيش فرض

Help

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام
    اینکه نوشتین تلویزیون های اندریودی مورد تایید هستن معنی نداره هر تیوی یه سیستم عاملی داره حالا این اندریوده خیلی هم عالیه به نظرم چون رسما اسمارته اندریود خیلی کامله نسبت به وب او اس و تایزن و ...
    بانه هم مشکلی نداره اصلا اما از جایه مطمیین خرید کنید و خوب تستش ککنین چه نرمافزاری چه از لحاظ ظاهری
    بعدش به نظرم ارزش نداره برای خرید یه تیوی فقط برین بانه اگه برای گردش و خرید میرید که جریانش فرق داره اما اگه فقط همینه نرین از شهریتون تهیه کنید قیمتش نهایتن زیر 300 فرق کنه
    فیلیپس و سونی هم به مراتب کیفیت بهتریه از سامسونگو ال جی داره
    اما خوب به نظر من سونی تهیه کنید بهتره از کل لحاظ میگما فیلیپس عالیه اما خوب خدا نکرده چیزی بشه و اینا توی ایران سونی سامسونگ و ال جی اینا راحتر گیر میاد
    بوجتونو بگین و سایز مورد نظر
    ولی به نظر من توی این سایز که نوشتین فول اچدی قویتر بگیرین بهتره تا 4kاین سری ها بازم بگیم میگم براتون مدل

4. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Vainglory

پيش فرض

ممنون دوست عزيز
    اقا مهرداد والا من ميخوام تيوي اندرويدي بگيرم، ميخواستم ببينم مشكلي از لحاظ نرم افزاري ايجاد نميشه براش؟ مثلا ويريوسي بشه، يا مسائلي كه براي گوشيا اتفاق ميوفته
    بعد فرمودين بودجه و...
    والا من تا ٤ تومن ميخوام هزينه كنم، تو بانه يه آشنا دارم كه برام خريد كنه، بفرسته،
    ميخوام فناوريش بروز باشه، حقيقتش از مدل صفحه كليداي فيليپس خوشم اومده، و اينكه گوگل كست دارن تيوي هاي اندرويدي برام مهمه
    سايزش بين ٤٥ تا ٥٠ باشه اوكيه، و اينكه منم در مورد خدمات پس از فروش فيليپس با شما موافقم
    اندرويدي
    ٤٥ تا ٥٠ اينچ
    تا ٤ تومن ، يا ٣.٥
    اوكي هستش
    تشكر

6. این کاربر از seied-taher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزيز
    اقا مهرداد والا من ميخوام تيوي اندرويدي بگيرم، ميخواستم ببينم مشكلي از لحاظ نرم افزاري ايجاد نميشه براش؟ مثلا ويريوسي بشه، يا مسائلي كه براي گوشيا اتفاق ميوفته
    بعد فرمودين بودجه و...
    والا من تا ٤ تومن ميخوام هزينه كنم، تو بانه يه آشنا دارم كه برام خريد كنه، بفرسته،
    ميخوام فناوريش بروز باشه، حقيقتش از مدل صفحه كليداي فيليپس خوشم اومده، و اينكه گوگل كست دارن تيوي هاي اندرويدي برام مهمه
    سايزش بين ٤٥ تا ٥٠ باشه اوكيه، و اينكه منم در مورد خدمات پس از فروش فيليپس با شما موافقم
    اندرويدي
    ٤٥ تا ٥٠ اينچ
    تا ٤ تومن ، يا ٣.٥
    اوكي هستش
    تشكر
    خواهش
    ویروسی که فکر نکنم همین الانشم گوشی ها چیزیشون نمیشه چه برسه به تی وی (نهایتن هم چیزی بشه با یه رسیت فکتوری اوکیه)
    دوست عزیز شما 4k میخواین یا full hd?
    خدمات فلیپسم شایدم اوکی باشه ها اما من کلی گفتم بسنجین همه چیو
    بعدشم میخواین کم هزینه کنید یا 4 کامل هزینه کنید؟ اخه چنتا قیمت که میگین مدل ها زیاد میشه بهترین کار همون نهایت بودجس که بگین -توی 4 تومنم سایز 49 میتونین بگیرین 4kهم فول اچدی فول امکانات هم فول اچدی سایز بزرگتر

8. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال نرم‎افزار و سیستم‎عامل Pr0m3en's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

درود
    خوبه که به سیستم عامل هم نیگاه میکنید و دقت دارید ولی تلویزیون اصلیتش تلویزیونه و اینو اشتباه نگیریم که قراره توش اول کیفیت مهم باشه بعد امکانات و کیفیت هم به اعداد و ارقام روی کاغذ نیست و بهتره که از نزدیک ببنی خودت با این حال اگه دوست داشتید بودجتون رو بفرمائید من یه انتخاب خوب رو بهتون معرفی کنم.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Vainglory

پيش فرض

خواهش
    ویروسی که فکر نکنم همین الانشم گوشی ها چیزیشون نمیشه چه برسه به تی وی (نهایتن هم چیزی بشه با یه رسیت فکتوری اوکیه)
    دوست عزیز شما 4k میخواین یا full hd?
    خدمات فلیپسم شایدم اوکی باشه ها اما من کلی گفتم بسنجین همه چیو
    بعدشم میخواین کم هزینه کنید یا 4 کامل هزینه کنید؟ اخه چنتا قیمت که میگین مدل ها زیاد میشه بهترین کار همون نهایت بودجس که بگین -توی 4 تومنم سایز 49 میتونین بگیرین 4kهم فول اچدی فول امکانات هم فول اچدی سایز بزرگتر
    خوب من همون ٤ تومنو ميخوام هزينه كنم

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خوب من همون ٤ تومنو ميخوام هزينه كنم
    4k???یا 1080|?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •