تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: مشاوره شغلی کار آزاد یا دولتی ؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض مشاوره شغلی کار آزاد یا دولتی ؟

سلام، دوستان من کارم آزاد هستش ، از سن کم هم تو بازار بودم . از اون طرف هم مدرک کارشناسی ارشد دارم و یه آزمون استخدامی شرکت کردم که قبول شدم الان ازم دعوت به مصاحبه کردند.
    اگه از لحاظ مالی حساب کنیم درآمدم خیلی کمتر میشه ولی ساعات کاریم هم خیلی کمتر میشه هم استرس کاری من تقریبا استراحت ندارم یکسره بازارم بعدش زیاد هم سفر میکنم باید هر چند وقت یه بار برم امارات جنس سفارش بدم هم به شهرهای مختلف برم واسه توزیع و بازاریابی و ... البته کار رو خانوادگی میگردونیم ولی بیشتر سفرهاش مخصوصا اماراتش با منه. یا مثلا ایام عید ما یکسره 24 ساعته هستیم!
    بعدش. کارم هم پخش عمده هست از یه طرف میتونم برم سر اون یکی مغازمون که خرده فروشی هست ساعت کاریمم باز کمتر میشه و در آمدم باز هم از کارمندی که خیلی بیشتره.
    به نظرتون بین سه گزینه ادامه دادن شغل فعلی یا خرده فروشی یا استخدام دولت کدام بهتره؟ با توجه به اینکه مدرک ارشدم هم دارم و 6 سال هم براش زحمت کشیدم.

کاربر فعال نرم‎افزار و سیستم‎عامل Pr0m3en's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

آزاد خوب مسلما خیلی بهتره چون همیشه جای پیشرفت داری و محدودیت هم نداری.
    دولتی یعنی یکنواختی تا 30 ساااااااااااااال و تحمل حرف های غیرمنطقی و قبول کردنشون و ......

3. 4 کاربر از Pr0m3en بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام، دوستان من کارم آزاد هستش ، از سن کم هم تو بازار بودم . از اون طرف هم مدرک کارشناسی ارشد دارم و یه آزمون استخدامی شرکت کردم که قبول شدم الان ازم دعوت به مصاحبه کردند.
    اگه از لحاظ مالی حساب کنیم درآمدم خیلی کمتر میشه ولی ساعات کاریم هم خیلی کمتر میشه هم استرس کاری من تقریبا استراحت ندارم یکسره بازارم بعدش زیاد هم سفر میکنم باید هر چند وقت یه بار برم امارات جنس سفارش بدم هم به شهرهای مختلف برم واسه توزیع و بازاریابی و ... البته کار رو خانوادگی میگردونیم ولی بیشتر سفرهاش مخصوصا اماراتش با منه. یا مثلا ایام عید ما یکسره 24 ساعته هستیم!
    بعدش. کارم هم پخش عمده هست از یه طرف میتونم برم سر اون یکی مغازمون که خرده فروشی هست ساعت کاریمم باز کمتر میشه و در آمدم باز هم از کارمندی که خیلی بیشتره.
    به نظرتون بین سه گزینه ادامه دادن شغل فعلی یا خرده فروشی یا استخدام دولت کدام بهتره؟ با توجه به اینکه مدرک ارشدم هم دارم و 6 سال هم براش زحمت کشیدم.
    منم شرایطی مثل شما دارم با این تفاوت که ارشد کامپیوتر دارم

4 سال هست تو بازار هستم ، فرصت استراحت و .... خیلی کم دارم حتی از شما کمتر ولی کار آزاد رو ترجیح میدم

5. 2 کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان یه جوری میگن انگار کار امادس باید شما فقط انتخاب کنین !
    فقط کافیه یه سری به ازمون های استخدامی که1-5 نفر رو میگیرن بزنن ببینن چند نفر براش ثبت نام میکنن !
    کار ازاد هم که مزخرف شده ! رفیق من با مهندسی برق الان به زور تونسته یه کار تقریبا کارگری تو یه کارخونه پیدا کنه !
    البته حساب اونایی که پارتی دارن - یا سرمایه خوب دارن یا از قبل سر کار بودن جداس !

کاربر فعال نرم‎افزار و سیستم‎عامل Pr0m3en's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

برعکس خداروشکر کار خیلی زیاده
    حرفه بلد کمه

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

عجب ! .....

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

کار اداری رو قبول کن، استخدام شو
    عصرها هم کمک خانواده و ... به عنوان شغل دوم روی کار سابقت کار کن و لذت ببر
    نه اینو از دست بده نه اون رو
    البته سخته ولی میشه، خیلی ها حتی سه شیفت هم کار میکنن

10. 2 کاربر از EHSANRF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خب اداره بندر تقریبا قبول شدم ، ولی هنوز مردد هستم از یه طرف ساعت کاریش خوبه روزی ۸ ساعت که میتونیم واسه آزمون های قضاوت و وکالت و سردفتری هم وقت داشته باشم آماده بشم ولی از اون طرف حقوق و مزایاش دیگه معمولی هست ولی خدا رو شکر مسکن و ماشین رو از قبل دارم که همین کمک میکنه جلو بیوفتم. نظر دوستان چیه؟
    Last edited by Captain_America; 20-04-2016 at 21:34.

12. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

حرفه بلد کمه

for(i = 0;i<(i+1);i++) {
    کار نیست ++
    }
    الان از کار سطح پایین بگیر تا سطح بالا یه کاری جور کن که کمتر از 100 متخصص متقاضی براش وجود داشته باشه من قبول میکنم حرفتو .

14. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست نداشتم بگم چون شاید به تحصیل کرده ها بربخوره ولی ... من دو سال اولی که وارد بازار شدم مجبور بودم نیسان نیسان بارو خودم خالی کنم .... شرایط خیلی سختی بود ولی تحمل کردم
    ؛ بعد از چند ماه، چندین بار خواستم برم دنبال یک کار دیگه ولی بازم تحمل کردم ، و به کارفرما ثابت کردم که من مردم نه ترسو ، الان خدا رو شکر مدیریت یکی از فروشگاههاش رو دارم و 12 تا پرسنل هم دارن کار می کنن

شاید خیلی ها اگه مدرک ارشد داشتن اصلا طرف اینجور کارها نرن چون براشون افت داره و میگن فامیلا درباشون چی میگن و ....

هرجایی مشغول به کار شدین ، فکر کنید کار برای خودتون هست ، دل بسوزونید ، مطمئن باشید شرایط تغییر می کنه

16. 2 کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •