تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: لطفا راهنمایی کنید گوشی با دوربین قوی

داره خودمونی میشه mahmud1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض لطفا راهنمایی کنید گوشی با دوربین قوی

سلام.بچه ها ازتون راهنمایی میخوام. یک گوشی میخوام بخرم تا سقف قیمت ۱۲۰۰۰۰۰ تومن اما قدرت انتخاب ندارم حقیقت. لطف میکنید بین برندهای سونی و ال جی و سامسونگ یک گوشی معرفی کنید. البته اگه برند دیگه ای هم هست مشکل زیادی نیست فقط و فقط تمرکزم روی دوربینش هست میخوام دوربینش خیلی خیلی خوب باشه چون برام واقعا مهمه. البته بقیه چیزاش هم خوب باشه دیگه
    ممنون میشم عزیزان.
    منتظر راهنمایی هاتون هستم

Sent from my Hol-U19 using Tapatalk

داره خودمونی میشه super smart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوست عزیز

بهتره کمی بودجتون رو افزایش بدید و اگه عکاس حرفه ای هستید و به تنظیمات دستی آشنایی دارید G4 با قیمت 1500 انتخاب خوبی میتونه باشه

موفق باشید
    Last edited by super smart; 21-02-2016 at 02:31.

3. 2 کاربر از super smart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.بچه ها ازتون راهنمایی میخوام. یک گوشی میخوام بخرم تا سقف قیمت ۱۲۰۰۰۰۰ تومن اما قدرت انتخاب ندارم حقیقت. لطف میکنید بین برندهای سونی و ال جی و سامسونگ یک گوشی معرفی کنید. البته اگه برند دیگه ای هم هست مشکل زیادی نیست فقط و فقط تمرکزم روی دوربینش هست میخوام دوربینش خیلی خیلی خوب باشه چون برام واقعا مهمه. البته بقیه چیزاش هم خوب باشه دیگه
    ممنون میشم عزیزان.

نظر دوست خوبمون رو تایید میکنم. گوشی G4 ال جی در دوربین بسیار عالی و بهتر از رقباش ظاهر شده و با داشتن دیافراگم گشوده تر و سنسور بزرگتر عکاسی حرفه ای تری رو انجام میده. خود گوشی هم گوشی خوبیه اما با توجه به اینکه روی دوربین گوشی خیلی تمرکز شده از طرف سازنده , من هم این گوشی رو پیشنهاد میدم.

در مورد قیمت, اگه عجله ندارید چون چند ساعت دیگه (از زمان ارسال این پست) پرچمدار جدید ال جی یعنی G5 معرفی میشه, قیمت G4 کاهشی میشه. الان ۱۴۰۰ پیدا میکنید ولی با کمی تحمل براحتی حتی زیر ۱۳۰۰ هم میرسه.
    Last edited by misam5526; 21-02-2016 at 03:09.

5. 3 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ممنون میشم عزیزان.

سلام من سونی xperia c5 ultra دارم ازش راضی هستم هم دوربین عقب اش 13 هست و هم جلو اش دو طرف هم فلش داره به شما هم پیشنهاد می کنم
    البته خریدید حتما به اندروید 5.1 ارتقا دهید که در اون موقعه هست که فقط عالی می شه اندروید 6 هم واسش میاد
    صفحه اش هم 6 اینچ هست

7. این کاربر از M-H2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •