تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: میشه سند خودرو بنام کسی ولی پلاک بنام شخص دیگه ای باشه؟

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض میشه سند خودرو بنام کسی ولی پلاک بنام شخص دیگه ای باشه؟

سلام دوستان
    بدلیل نقل مکان میخوام پلاک ماشینمو عوض کنم فقط یه مشکلی دارم اینه که در حال حاضر اینجا سند یا قلنامه بنام خودم ندارم
    میشه پلاک رو بنام همسرم (که سند منزل بنام پدرش و ساکن محل مورد نظر هست) بگیرم ولی سند خودرو بنام خودم باقی بمونه؟
    درکل میشه سند خودرو بنام کسی ولی پلاک بنام شخص دیگه ای باشه؟
    ممنون

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    بدلیل نقل مکان میخوام پلاک ماشینمو عوض کنم فقط یه مشکلی دارم اینه که در حال حاضر اینجا سند یا قلنامه بنام خودم ندارم
    میشه پلاک رو بنام همسرم (که سند منزل بنام پدرش و ساکن محل مورد نظر هست) بگیرم ولی سند خودرو بنام خودم باقی بمونه؟
    درکل میشه سند خودرو بنام کسی ولی پلاک بنام شخص دیگه ای باشه؟
    ممنون
    سلام

مگه پلاک ماشین به نام خودتون نیست ؟ اگر سند و پلاک ماشین به نام خودتونه نیازی به تغییر پلاک ندارید که به هیچ وجه ! فقط کافیه تشریف ببرید مرکز شماره گذاری و آدرس جدید رو اطلاع بدین همین کافیه ( و یا فکر کنم پلیس+10 هم انجام میدن )

البته اطلاع هم ندین موردی پیش نمیاد و اجباری نیست به خاطر نقل و انتقال ، پلاک ماشین رو عوض کنید !

اما اگر ماشین به نام خودتون نیست و تازه میخواید پلاک کنید ، اول باید تعویض پلاک بشه و پلاک شما بیاد روش ، بعد سند قطعی به نام شما بخوره ، بعد دوباره به نام همسرتون پلاک کنید و سند قطعی رو به نامش نزنید

البته وقتی بخواید بفروشید اول باید سند قطعی رو به نام همسرتون بزنید و سپس ایشون به اسم خریدار بزنه

3. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام

مگه پلاک ماشین به نام خودتون نیست ؟ اگر سند و پلاک ماشین به نام خودتونه نیازی به تغییر پلاک ندارید که به هیچ وجه ! فقط کافیه تشریف ببرید مرکز شماره گذاری و آدرس جدید رو اطلاع بدین همین کافیه ( و یا فکر کنم پلیس+10 هم انجام میدن )

البته اطلاع هم ندین موردی پیش نمیاد و اجباری نیست به خاطر نقل و انتقال ، پلاک ماشین رو عوض کنید !

اما اگر ماشین به نام خودتون نیست و تازه میخواید پلاک کنید ، اول باید تعویض پلاک بشه و پلاک شما بیاد روش ، بعد سند قطعی به نام شما بخوره ، بعد دوباره به نام همسرتون پلاک کنید و سند قطعی رو به نامش نزنید

البته وقتی بخواید بفروشید اول باید سند قطعی رو به نام همسرتون بزنید و سپس ایشون به اسم خریدار بزنه
    سند و پلاکش بنام خودمه.
    راستش کلا نقل مکان کردم به استان گیلان و میخوام اینجا ساکن بشم.پلاکم درحال حاضر مال قزوینه.
    موضوع از این قراره که چند وقت پیش یه تصادفی کردمو پلام جلوی ماشینم تو تصادف گم شدش،اقدام کردم واسه پلاک که گفتن باید پلاک قبلی ساقط و پلاک جدید صادر بشه.منم در حال حاضر اینجا سند یا قلنامه ندارم واسه همین میگم میشه پلاکو بنام همسرم بگیرم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله میشه ، با همسرتون تشریف ببرید تعویض پلاک و مدارک سکونت پدرهمسرتون هم ببرید ، پلاک رو به نام ایشون بگیرید یه برگه ی تاییدیه نقل و انتقال هم بهتون میدن که نگهش دارید تا هرزمان خواستید ماشین رو بفروشید باید اون برگه رو به محضر ارائه بدین برای سند قطعی

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

6. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

موضوع از این قراره که چند وقت پیش یه تصادفی کردمو پلام جلوی ماشینم تو تصادف گم شدش،اقدام کردم واسه پلاک که گفتن باید پلاک قبلی ساقط و پلاک جدید صادر بشه.
    سلام
    اونطرف آب 2 جور تقاضای پلاک دارند
    1- بَدَل فاقد که همون المثنی هست برای پلاکی که گم شده یا سرقت شده
    بعد از خبر دادن به کلانتری , یک نامه بهتون میدن میرید شماره گذاری و یک پلاک با همون شماره ی قبلی درست میکنند و تحویلتون میدند که هر پلاک 60,000 تومن عوارض داره
    2- بَدَل تالف که یعنی درخواست پلاک به جای پلاکی که صدمه دیده (در تصادف و غیره)
    مستقیم میرید راهنمائی و پلاک خراب رو تحویل میدید , یک پلاک بهتون به همون شماره ی قبلی و 60000 تومن هم عوارض داره برای هر پلاک
    در ایران اگر یک پلاک خراب بشه چکار میکنند ؟ بدل تالف میدند ؟ چقدر عوارض داره ؟

8. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله میشه ، با همسرتون تشریف ببرید تعویض پلاک و مدارک سکونت پدرهمسرتون هم ببرید ، پلاک رو به نام ایشون بگیرید یه برگه ی تاییدیه نقل و انتقال هم بهتون میدن که نگهش دارید تا هرزمان خواستید ماشین رو بفروشید باید اون برگه رو به محضر ارائه بدین برای سند قطعی

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
    با این تفاسیر یعنی موقع فروش خودرو دوبار هزینه سند زدن متحمل میشم؟
    یک بار بنام همسرم یک بار هم بنام خریدار،درسته!؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

چند روز پیش رئیس راهنمائی رانندگی گفت برای انتقال ملکیت خودرو لازم نیست برید دفتر اسناد رسمی .همون راهنمائی کافی هست

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با این تفاسیر یعنی موقع فروش خودرو دوبار هزینه سند زدن متحمل میشم؟
    یک بار بنام همسرم یک بار هم بنام خریدار،درسته!؟
    بله درسته

چند روز پیش رئیس راهنمائی رانندگی گفت برای انتقال ملکیت خودرو لازم نیست برید دفتر اسناد رسمی .همون راهنمائی کافی هست
    این موضوع سالهاست مورد مناقشه هست ، اما در عمل میبایست حتما برن دفترخونه تا نقل و انتقال خودرو رو اونجا هم ثبت کنن ، اون تعویض پلاک تنها از نظر نیروی انتظامی و شماره گذاری کافیه اما سازمان ثبت اسناد تا به این لحظه زیر بار همچین چیزی نرفته و صرف تعویض پلاک برای تغییر مالک خودرو رو به رسمیت نمیشناسه

12. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بله درسته

این موضوع سالهاست مورد مناقشه هست ، اما در عمل میبایست حتما برن دفترخونه تا نقل و انتقال خودرو رو اونجا هم ثبت کنن ، اون تعویض پلاک تنها از نظر نیروی انتظامی و شماره گذاری کافیه اما سازمان ثبت اسناد تا به این لحظه زیر بار همچین چیزی نرفته و صرف تعویض پلاک برای تغییر مالک خودرو رو به رسمیت نمیشناسه
    درسته که ثبت اسناد زیربار نرفته ولی سمند مالکیت سبز ٬ مالکیت تام یک خودرو محسوب میشه و ثبتش در دفاتر اسناد یک کار بیهودست که طبق یک سنت عادت شده . وگرنه ماشین برگ سبزش خیلی کامل تر از اون کاغذ باطله اسناد هست . بعد شما برگ سبز داشته باشی کسی نمیتونه ادعای مالکیت ماشین شمارو داشته بااشه .
    پلیس که بیهوده حرفی نمیزنه . حرفش این نیست که نرید اسناد رسمی ٬ میگن همون برگ سبز یا سند سبز کافی و قانویه .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بله درسته
    سلام
    والله باور بفرمائین نه راهنمائی مالِ بنده هست نه دفاتر اسناد رسمی .

توی تلوِزوِزون هر چی بگن بنده هم میایم میگیم اینجوری گفتن اونجوری گفتن
    اصلاً به ما چه مرطوبه که چی چی گفتن

اما از شوخی که بگذریم , یعنی اگه خواستیم یه ماشین بخریم و رفتیم راهنمائی و همه چیز رو چک کردیم و دیدیم درسته اما صاحب ماشین گفت سند محضری نداره پس نخریم ؟
    اینجا توی کویت نه سندی هست و نه مندی
    خریدار و فروشنده با کارت شناسائیشون و دفترچه ی ماشین میرند راهنمائی و یک فرم هست با کامپبوتر پر میکنند که مشخصات ماشین و خریدار و فروشنده توش نوشته شده
    این فرم رو امضا میکنند و 50,000 تومن تمبر میرنند و میدند به یکی از باجه ها و مىشينند روی صندلیها

اگر ماشین و خریدار و فروشنده هیچکدومشون خلافی و پرونده ی دادگاهی نداشته باشند دفترچه ی ماشین به اسم خریدار صادر میشه و میدن دستش میره به سلامت . کاری هم ندارند مجانی به نام زده یا فروخته
    اگر هم خلافی داشته باشند صداشون میزنه میگه برید قسمت تخلفات و حسابتون رو تسویه کنین بعداً بیاین اینجا چون وقتی یکیشون خلافی داشته باشه سیستم کامپیوتر راهنمائی اصلاً انتقال ملکیت و یا حتی تجدید دفترچه رو قبول نمیکنه یعنی نمیشه با پارتی بازی انجامش داد

15. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •