تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: درخواست برنامه ای برای اتصال حرفه ای فایل های صوتی

در آغاز فعالیت wdson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض درخواست برنامه ای برای اتصال حرفه ای فایل های صوتی

سلام. راستش توی یوتیوب برای مثال فیلمی قرار میدن با عنوان 20 آهنگ کلاسیک برتر. وقتی کلیک می کنی، می بینی 1 دقیقه از آهنگ اولی پخش میشه، بعد آهنگ به تدریج جای خودشو به بعدی میده. می خواستم بدونم با چه برنامه ای میشه این کارو کرد. یعنی انگار Fade Out می خوره و میره رو قطعه برش داده بعدی ...
    جا داره بگم از Corel Video Studio Pro X5 استفاده می کنم. 32 بیتی هستم و افتر افکت ندارم ... خواهش می کنم اگه برنامه ای سراغ دارید یا راهی، دوستانه کمکم کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام. راستش توی یوتیوب برای مثال فیلمی قرار میدن با عنوان 20 آهنگ کلاسیک برتر. وقتی کلیک می کنی، می بینی 1 دقیقه از آهنگ اولی پخش میشه، بعد آهنگ به تدریج جای خودشو به بعدی میده. می خواستم بدونم با چه برنامه ای میشه این کارو کرد. یعنی انگار Fade Out می خوره و میره رو قطعه برش داده بعدی ...
    جا داره بگم از Corel Video Studio Pro X5 استفاده می کنم. 32 بیتی هستم و افتر افکت ندارم ... خواهش می کنم اگه برنامه ای سراغ دارید یا راهی، دوستانه کمکم کنید
    یکی از راحت ترین کارهاست.من یه روش خیلی ساده و مقدماتی رو با برنامه ی کم حجم و رایگان Wavosaur به شما یاد میدم
    اول برنامه Wavosaur رو از آدرس زیر دانلود کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برنامه رو اجرا کنید و فایل صوتی رو بندازید داخل برنامه.هر قسمتی که میخواید رو برش بدید انتخاب کنید،کپی کنید و کلید ctrl+shift+v رو بزنید تا قسمت انتخاب شده بصورت یه فایل جدید ایجاد بشه

حالا آخر فایل صوتی یا اول فایل صوتی رو انتخاب کنید و از گزینه های fade out و fade in استفاده کنید.

چسبوندن قطعات هم که خیلی راحته.کافیه قسمت مورد نظر رو کپی کنید و نشانگر موس رو ببرید آخر فایل صوتی که میخواید بهش چیزی اضافه کنید و paste کنید
    ---
    از برنامه ی رایگان audacity هم برای انجام این کار میتونید استفاده کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه سرچ کنید audacity mix audio میتونید ببینید که آموزش های زیادی توی وب براش وجود داره

در آغاز فعالیت wdson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ازتون تشکر می کنم دوست عزیز ... دستتون درد نکنه

4. این کاربر از wdson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •