تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: تمام شدن شارژ اعتباری ایرانسل بدون دلیل ..کمکککککک

داره خودمونی میشه fanixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض تمام شدن شارژ اعتباری ایرانسل بدون دلیل ..کمکککککک

سلام

دوستان هر بار شارژ میکنم سیمکارت ایرانسلم رو بعد از یک هفته سریعا اعتبار 0 میشه . در صورتی که باور کنید تو هیچ مسابقه ای شرکت نکردم . عضو هیچ گروهی هم نیستم .

اخه چرااااااا . اینترنت سیمکارت هم اصلا فعال نیست !!!!!!!!!

چی کار کنم .........

(حتی به 8282 اس ام اس STOP رو فرستادم . ایرانسل پیام اومد که شما عضو هیچ گروهی نیستید)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان هر بار شارژ میکنم سیمکارت ایرانسلم رو بعد از یک هفته سریعا اعتبار 0 میشه . در صورتی که باور کنید تو هیچ مسابقه ای شرکت نکردم . عضو هیچ گروهی هم نیستم .

اخه چرااااااا . اینترنت سیمکارت هم اصلا فعال نیست !!!!!!!!!

چی کار کنم .........

(حتی به 8282 اس ام اس STOP رو فرستادم . ایرانسل پیام اومد که شما عضو هیچ گروهی نیستید)
    میدونم راه حل مسخره ای هستش اما تجربه مشابه این قضیه رو داشتم هررررررکاری فکرشو بکنی انجام دادم ولی فایده نداشت آخرشم تلفنی چند تا فحش ب مسول پشتیبانی ایرانسل دادم و سیمکارت رو انداختم دور و یکی دیگه خریدم عوض کردم...!!!راحت شدم...
    حسم هم این بود ک گاهی اینا سیستمشون قاطی میکنه و همچین بلایی سر یه سیمکارت میاد و خودشونم نمیتونن هیچ کاری کنن...!!!
    ایشالا شما ب نتیجه برسی...

3. این کاربر از mhda69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fanixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

میدونم راه حل مسخره ای هستش اما تجربه مشابه این قضیه رو داشتم هررررررکاری فکرشو بکنی انجام دادم ولی فایده نداشت آخرشم تلفنی چند تا فحش ب مسول پشتیبانی ایرانسل دادم و سیمکارت رو انداختم دور و یکی دیگه خریدم عوض کردم...!!!راحت شدم...
    حسم هم این بود ک گاهی اینا سیستمشون قاطی میکنه و همچین بلایی سر یه سیمکارت میاد و خودشونم نمیتونن هیچ کاری کنن...!!!
    ایشالا شما ب نتیجه برسی...
    باور میکنید من شماره این سیمکارت رو به هیچ احدی ندادم !!!!

شاید هم راه جدید برای کلاه برداری هست .

خیلی در گوگل سرچ کردم. اکثر مردم سیمکارتشونو انداخته بودن دور و یک سیمکارت همراه اول خریده بودند .

اگه این دزدی واقعی ایرانسل باشه . خیلی مشترکاشو داره از دست میده .

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلامدوستان هر بار شارژ میکنم سیمکارت ایرانسلم رو بعد از یک هفته سریعا اعتبار 0 میشه . در صورتی که باور کنید تو هیچ مسابقه ای شرکت نکردم . عضو هیچ گروهی هم نیستم .اخه چرااااااا . اینترنت سیمکارت هم اصلا فعال نیست !!!!!!!!! چی کار کنم .........(حتی به 8282 اس ام اس STOP رو فرستادم . ایرانسل پیام اومد که شما عضو هیچ گروهی نیستید)
    سلام

بدون موافقت شما چیزی کم نمیشه
    شما دانسته یا ندانسته یا اشتباهی یک سرویس رو فعال کردین
    شما با توجه به نسجهائی که براتون میاد و یا زیر نظر گرفتن مبلغی که روزانه یا هفتگی کم میشه میتونین پی ببرین به مبلغی که کم میشه و با اوپراتور درمیان بذارید
    کسی که باهاتون صحبت میکنه تمام اطلاعات خططون رو روی کامپیوترش داره اما ممکنه به شما نگه چون این یک روش هست که هر ماه باهاش ملیاردها تومن به جیب میزنند
    به قول اون دوسمون mhda69 , این خط اگر کنسل بشه بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •