تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: برق دزدی آمپلی فایر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض برق دزدی آمپلی فایر

سلام خدمت دوستان
    یه آمپلی مونو کنوود جدید تو سیستمم اضافه کردم قبلا یه تعمیر داشته ولی نمیدونم دقیقا چه قسمتیشه. الان امپلی بدون مشکل کار میکنه ولی برق دزدی داره و شب تا صبح خوبه ولی تو 24 ساعت باتری ماشین رو کامل خالی میکنه. حالا میخوام راهنمایی بفرمایید چیکارش کنم؟ چون خودمم کمو بیش تعمیرات سر در میارم ب کدوم قسمتاش شک کنم؟ اصلا تعمیرش کنم؟ یا سوییچ بدم موقع خاموشی ماشین برق اونم بشه؟ اتصالاتم چک کردم همچیز درسته، ممکنه اصلا از جای دیگه باشه؟ (خود ماشین مشکلی نداره هرچی هست تو سیستم صوتیه) ممنون دم شما گرم
    Last edited by kami2020; 15-02-2016 at 02:41.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    یه آمپلی مونو کنوود جدید تو سیستمم اضافه کردم قبلا یه تعمیر داشته ولی نمیدونم دقیقا چه قسمتیشه. الان امپلی بدون مشکل کار میکنه ولی برق دزدی داره و شب تا صبح خوبه ولی تو 24 ساعت باتری ماشین رو کامل خالی میکنه. حالا میخوام راهنمایی بفرمایید چیکارش کنم؟ چون خودمم کمو بیش تعمیرات سر در میارم ب کدوم قسمتاش شک کنم؟
    اصلا تعمیرش کنم؟ یا سوییچ بدم موقع خاموشی ماشین برق اونم بشه؟ اتصالاتم چک کردم همچیز درسته، ممکنه اصلا از جای دیگه باشه؟ (خود ماشین مشکلی نداره هرچی هست تو سیستم صوتیه) ممنون دم شما گرم
    سلام

هر خط یک فیوز جدا داره
    شب فیوز آمپلی فایر رو بردارین
    اگر بعد از 24 ساعت باتری خالی نشد پس همون خط برق دزدی داره

اگر از آمپلی فایر نبود , به همین ترتیب میشه هر شب یک فیوز رو برداشت تا خط برق دزدی مشخص بشه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

البته با قرار دادن یک آمپرسنج قوی بین مثبت باتری و سیم مثبت برق ماشین و برداشتن تک تکِ فیوزها هم میشه پیداش کرد

آمپرسنج مولتی متر ضعیف هست . نمیشه ازش برای این کار استفاده کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام

هر خط یک فیوز جدا داره
    شب فیوز آمپلی فایر رو بردارین
    اگر بعد از 24 ساعت باتری خالی نشد پس همون خط برق دزدی داره

اگر از آمپلی فایر نبود , به همین ترتیب میشه هر شب یک فیوز رو برداشت تا خط برق دزدی مشخص بشه
    سلام ممنون
    پس فیوزاشو تست میکنم اطلاعشو میدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

3تا فیوزارو چک کردم حتی وقتی 3تاشونم برمیداشتم جریان کشی داشت. بارش کردم دیدیم تعمیر قبلیش تو قسمت مدار منفیش بوده و یکی از برد سیم کشی شده و حالام که من ازش بار کشیدم باز یه تیکه دیگه از مدار منفیش تبله کرده و بعد از کلی گشتن یه مقاومت و یه ترازیستور پیدا کردم که ترکیده بودن اونا هم تو مدار منفی بودن و بعد از برداشتن مقاومت جراین کشی شده 1صدم. اینکه به مدار منفیش فشار میاد میتونه از این مقاومت و ترانزیستور باشه یا مشکل جای دیگس میزنه به اینجا؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

3تا فیوزارو چک کردم حتی وقتی 3تاشونم برمیداشتم جریان کشی داشت. بارش کردم دیدیم تعمیر قبلیش تو قسمت مدار منفیش بوده و یکی از برد سیم کشی شده و حالام که من ازش بار کشیدم باز یه تیکه دیگه از مدار منفیش تبله کرده و بعد از کلی گشتن یه مقاومت و یه ترازیستور پیدا کردم که ترکیده بودن اونا هم تو مدار منفی بودن و بعد از برداشتن مقاومت جراین کشی شده 1صدم. اینکه به مدار منفیش فشار میاد میتونه از این مقاومت و ترانزیستور باشه یا مشکل جای دیگس میزنه به اینجا؟
    سلام

به نظرم سوء تفاهم شده بین من و شما چون بنده متوجه منظورتون نشدم
    آمپلی فایر یک فیوز بیشتر نداره چون فقط یک سیم مثبت بهش وصل شده
    همون سیم مثبت یک فوز سر راهش هست
    اگر فیوز رو بردارین دیگه نباید باتری خالی بشه البته به شرطی که مشکل برق دزدی از آمپلی فایر باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من فکر کردم شما فیوزهای روی خود آمپلی رو میگین
    اینکه جریان کشی از سمت آمپلیه که مطمعنم
    ولی الان خوردم به مدار منفی و اون مقاومت و ترازیستوری که بالا عرض کردم خدمتت

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من فکر کردم شما فیوزهای روی خود آمپلی رو میگیناینکه جریان کشی از سمت آمپلیه که مطمعنمولی الان خوردم به مدار منفی و اون مقاومت و ترازیستوری که بالا عرض کردم خدمتت
    سلام

برای برق منفی فیوز نصب نمیشه
    حالا که 3 فیوز داره پس با یرداشتن تک تک فیورها و تست کردن میشه فهمید کدوم قسمت آمپلی فایر برق دزدی داره بعد دنبال برق دزدی در مدار همون فیوز گشت
    اما شما نوشتین وقتی هر سه فیوز رو هم برمیدارین باز هم برق دزدی قطع نمیشه
    پس برق دزدی از آمپلی فایر نیست
    بهتره فیوز اصلیش رو توی جعبه فیوز موتور بردارین و اگر اونجا فیوز نداره سیم مثبتش رو از باتری قطع کنین تا مطمئن بشین برق دزدی از آمپلی فایر هست یا نه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوست عزیزشما ابتدا رادیو پخش خود را خاموش کنید سوییچ ماشین را هم در بیارید . سپس تست کنید ببینید آمپلی فایر روشن است یا نه ؟بعضی مواقع تعمیر کارهای سیستم صوتی قسمت ریموت آمپلی فایر را قطع می کنند و آمپلی فایر یکسره در حال کار کردن است و بعد از گذشتن چند ساعت باتری خالی می شود.به شما پیشنهاد میکنم برای کسب اطلاعات در زمینه سیستم صوتی چه خانگی و چه ماشین به وب سایت ساندایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید.کانال تلگرام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از پژواک صدا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •