تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: کارت گرافیک GTX 950 و CPU core i3

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadorgadimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

14 کارت گرافیک GTX 950 و CPU core i3

سلام
    همونطور که میدونید هنگام اجرای بازی cpu دستورات رو می گیره و به کارت گرافیک ارسال می کنه تا پردازش بشه
    برای بازی های سنگین و گرافیکی cpu باید اونقد سریع باشه که بتونه دستورات رو به موقع به کارت گرافیک ارسال کنه و کارت گرافیک هم باید اونقدر سریع باشه که اون دستورات رو به موقع پردازش کنه و وقت تلف نشه
    99 درصد اجرای روان بازی ها به کارت گرافیک بستگی داره و cpu باید فقط به قدری سریع باشه که بتونه به موقع دستور رو ارسال کنه و وقتی کار پردازش توسط کارت گرافیک تموم شد کارت گرافیم معطل نشه و cpu بتونه فورا پس از تموم شدن کار پردازش دوباره دستور رو ارسال کنه(به اصطلاح cpu برای کارت گرافیک گلوگاه ایجاد نکنه)
    تا به امروز کارت گرافیک GTX 950 می تونه همه ی بازی هارو اجرا کنه
    من رفتم تحقیق کردم فهمیدم که cpu core i3 3.1 ghz برای کارت گرافیک GTX 950 گلوگاه ایجاد نمیکنه و می تونه در بازی های سنگین دستورات گرافیکی رو به موقع ارسال کنه
    پس چون gtx 950 میتونه همه ی بازی ها رو اجرا کنه و cpu core i3 3.1ghz برای این کارت گرافیک گلوگاه ایجاد نمیکنه میشه با این سیستم (البته رم رو در نظر نمی گیریم فعلا) همه ی بازی ها رو اجرا کرد و نیازی به ارتقای cpu برای بازی نیست
    این طرز فکر من درسته یا قضیه چیز دیگه ای هست؟
    منظورم اینه که "وقتی میگیم فلان cpu میتونه دستورات رو به موقع به کارت گرافیک ارسال کنه (گلوگاه ایجاد نکنه) و اون کارت گرافیک هم میتونه فلان بازی رو اجرا کنه یعنی cpu قوی هست و نیازی به ارتقای cpu نیست؟"
    یا cpu تو بازی کار های دیگه انجام می ده و علاوه براینکه باید اونقدر قوی باشه تا دستورات رو به کارت گرافیک ارسال کنه باید اونقدر هم قوی باشه که یه سری کار های دیگه رو هم انجام بده؟
    یکی به من جواب بده لطفا
    ممنون
    Last edited by sajjadorgadimi; 12-02-2016 at 17:03.

تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

کسی نیست جواب مارو بده؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    بله همونطور که خودتون هم گفتین ، کارت 950 انقدر قدرتمند نیست که پردازندتون براش محدودیت ایجاد کنه.

4. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام.
    بله همونطور که خودتون هم گفتین ، کارت 950 انقدر قدرتمند نیست که پردازندتون براش محدودیت ایجاد کنه.
    و cpu فقط تو بازی دستورات رو ارسال می کنه و کار دیگه ای انجام نمیده؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

و cpu فقط تو بازی دستورات رو ارسال می کنه و کار دیگه ای انجام نمیده؟
    در بازیها داده ها و اطلاعات پردازشی از پردازنده به GPU منتقل میشن
    اگر پردازنده در لود و نهایت کامل استفاده قرار گرفته شده باشه نمیتونه داده های بعدی رو بموقع به GPU منتقل کنه که باعث میشه توان و قدرت مفید GPU هدر بره و شاهد افت فریم باشین.

7. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    همونطور که میدونید هنگام اجرای بازی cpu دستورات رو می گیره و به کارت گرافیک ارسال می کنه تا پردازش بشه
    برای بازی های سنگین و گرافیکی cpu باید اونقد سریع باشه که بتونه دستورات رو به موقع به کارت گرافیک ارسال کنه و کارت گرافیک هم باید اونقدر سریع باشه که اون دستورات رو به موقع پردازش کنه و وقت تلف نشه
    99 درصد اجرای روان بازی ها به کارت گرافیک بستگی داره و cpu باید فقط به قدری سریع باشه که بتونه به موقع دستور رو ارسال کنه و وقتی کار پردازش توسط کارت گرافیک تموم شد کارت گرافیم معطل نشه و cpu بتونه فورا پس از تموم شدن کار پردازش دوباره دستور رو ارسال کنه(به اصطلاح cpu برای کارت گرافیک گلوگاه ایجاد نکنه)
    تا به امروز کارت گرافیک GTX 950 می تونه همه ی بازی هارو اجرا کنه
    من رفتم تحقیق کردم فهمیدم که cpu core i3 3.1 ghz برای کارت گرافیک GTX 950 گلوگاه ایجاد نمیکنه و می تونه در بازی های سنگین دستورات گرافیکی رو به موقع ارسال کنه
    پس چون gtx 950 میتونه همه ی بازی ها رو اجرا کنه و cpu core i3 3.1ghz برای این کارت گرافیک گلوگاه ایجاد نمیکنه میشه با این سیستم (البته رم رو در نظر نمی گیریم فعلا) همه ی بازی ها رو اجرا کرد و نیازی به ارتقای cpu برای بازی نیست
    این طرز فکر من درسته یا قضیه چیز دیگه ای هست؟
    منظورم اینه که "وقتی میگیم فلان cpu میتونه دستورات رو به موقع به کارت گرافیک ارسال کنه (گلوگاه ایجاد نکنه) و اون کارت گرافیک هم میتونه فلان بازی رو اجرا کنه یعنی cpu قوی هست و نیازی به ارتقای cpu نیست؟"
    یا cpu تو بازی کار های دیگه انجام می ده و علاوه براینکه باید اونقدر قوی باشه تا دستورات رو به کارت گرافیک ارسال کنه باید اونقدر هم قوی باشه که یه سری کار های دیگه رو هم انجام بده؟
    یکی به من جواب بده لطفا
    ممنون
    این کارت 384 بیته؟

تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

128 بیت هستش

10. این کاربر از sajjadorgadimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •