تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: آیا وافعا" به لحاظ فنی سرعت انطباق تصویر یا همون رفرش ریت تلویزیونهای 3D از معمولیها بیشتره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض آیا وافعا" به لحاظ فنی سرعت انطباق تصویر یا همون رفرش ریت تلویزیونهای 3D از معمولیها بیشتره ؟

سلام دوستان
    سال گذشته یکی از دوستان در تاپیکی مطلبی نوشته بود مبنی بر این که سرعت انطباق تصویر یا همون رفرش ریت تلویزیونهای سه بعدی از تلویزیونهای معمولی بیشتره . متاسفانه هرچی سرچ میکنم پیداش نمی کنم.
    امسال تصمیم به نعویض تلویزیونمون گرفتم و از طرفی سه بعدی بودن تی وی اصلا" برام مهم نیست اما اگه واقعا" مطلب بالا درست باشه و رفرش ریت 3D ها بالاتر از معمولی ها باشه حاضرم هزینه بیشتری کنم و از این مدلها بخرم.
    چون اکثر تی وی های مید رنج فرکانسشون حدود 100 تا نهایت 400 هستش اما اغلب 3Dها از 700 به بالا هستند

آیا این مطلب به صورت فنی صحت داره و از کلکهای بازاریابی نیست ؟ و آیا دیدن فوتبال و فیلم های اکشن با توجه به بالا بودن سرعت رفرش ریت 3D ها بهتره و سایه کمتری به جا میذاره ؟

از دوستان کارشناس ممنون میشم راهنماییم کنند

2. این کاربر از رضا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

شما ریفرش ریت بیشتر از 60 رو اصلا حس نمیکنی!یعنی روون روون هست.شک دارم ریفرش ریت 700 حقیقی باشه!

4. 2 کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    سال گذشته یکی از دوستان در تاپیکی مطلبی نوشته بود مبنی بر این که سرعت انطباق تصویر یا همون رفرش ریت تلویزیونهای سه بعدی از تلویزیونهای معمولی بیشتره . متاسفانه هرچی سرچ میکنم پیداش نمی کنم.
    امسال تصمیم به نعویض تلویزیونمون گرفتم و از طرفی سه بعدی بودن تی وی اصلا" برام مهم نیست اما اگه واقعا" مطلب بالا درست باشه و رفرش ریت 3D ها بالاتر از معمولی ها باشه حاضرم هزینه بیشتری کنم و از این مدلها بخرم.
    چون اکثر تی وی های مید رنج فرکانسشون حدود 100 تا نهایت 400 هستش اما اغلب 3Dها از 700 به بالا هستند

آیا این مطلب به صورت فنی صحت داره و از کلکهای بازاریابی نیست ؟ و آیا دیدن فوتبال و فیلم های اکشن با توجه به بالا بودن سرعت رفرش ریت 3D ها بهتره و سایه کمتری به جا میذاره ؟

از دوستان کارشناس ممنون میشم راهنماییم کنند
    سلام
    400یا 1700 یا عدد هایی این مدل بیشتر جنبه تبلیغاتی داره اینا رقرش ریت کامپیوتری هستش که هر شرکت یه اسمی روش گذاشته نمیگم بی تاثیره اما زیاد مهم نیست مهم رفرش ریت اصلی پنل هستش که اخرش اشتباه نکنم 240 هرتز هستش
    اما تیوی پیدا کن بالای 120 هرتز باشه که کم نیاره 200 اینا باشه که اصلا کم نمیاره توی صحنه های سریع و...

6. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شما ریفرش ریت بیشتر از 60 رو اصلا حس نمیکنی!یعنی روون روون هست.شک دارم ریفرش ریت 700 حقیقی باشه!
    60 حس نمیکنه این حرف اشتباه هستش فکر کنم این حرقو شنده باشین این موضوع برمیگرده به دستگاهایی که به تیوی وصل هست ممکنه اون نکشه بیشتر از 60 اما تیوی چرا
    توی صحنه هایی سریع یه کلیپ نگاه کنید توی چنتا tv کنار هم متوجه میشین حس کردنشو

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

بیشتر از 60 اصلا محسوس نیست.بیشتر جنبه وسواسی داره.کسی بخواد یه فیلمو بخاطره ریفرش ریتش ببینه شاید حس کنه!

9. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بیشتر از 60 اصلا محسوس نیست.بیشتر جنبه وسواسی داره.کسی بخواد یه فیلمو بخاطره ریفرش ریتش ببینه شاید حس کنه!
    عزیز شما حتما تیست کنین رسما تصویر میمونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •