تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکل در مودم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض مشکل در مودم

سلام دوستان ببخشید من همون طور که گفته بودم یه مودم دی لینک 2790u دارم که دو آنتنست ولی الان به یه مشکل برخوردم متوجه شدم یک طرف مودم سیگانل ها رو با قدرت بیشتری پخش می کنه ولی یک طرف دیگه تا یک متری به زور آنتن می ده ولی گفتم شاید آنتنش مشکل داره و جای آن رو با اون یکی عوض کردم ولی مشکل پابرجاست به شرکت نماینده زنگ زدم می گه یکی اصلی میگم جفتش پنج دسی بل هست چطور باید فرق کنن جوابی نداره دوستان تو به خدا کمک کنید خداییش خیلی حالم گرفت است هنو یک ماه نشده که مودمو خریدم.لطفا کمک کنید با تشکر.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید من همون طور که گفته بودم یه مودم دی لینک 2790u دارم که دو آنتنست ولی الان به یه مشکل برخوردم متوجه شدم یک طرف مودم سیگانل ها رو با قدرت بیشتری پخش می کنه ولی یک طرف دیگه تا یک متری به زور آنتن می ده ولی گفتم شاید آنتنش مشکل داره و جای آن رو با اون یکی عوض کردم ولی مشکل پابرجاست به شرکت نماینده زنگ زدم می گه یکی اصلی میگم جفتش پنج دسی بل هست چطور باید فرق کنن جوابی نداره دوستان تو به خدا کمک کنید خداییش خیلی حالم گرفت است هنو یک ماه نشده که مودمو خریدم.لطفا کمک کنید با تشکر.
    سلام یه بار یکی مشکل شما رو داشت

ظاهرا آنتن ها هر دو سالم بودند

ولی جایی که به آنتن ها وصل بود مشکل داشت

شما باید بدید به شرکت تا بهتون یه دونه نو بدند

التبه اگر قدرت آنتها رو دستکاری نکردید تو صفحه تنظیمات مشکل از مودمه

3. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام یه بار یکی مشکل شما رو داشت

ظاهرا آنتن ها هر دو سالم بودند

ولی جایی که به آنتن ها وصل بود مشکل داشت

شما باید بدید به شرکت تا بهتون یه دونه نو بدند

التبه اگر قدرت آنتها رو دستکاری نکردید تو صفحه تنظیمات مشکل از مودمه
    سلام دوست عزیز من یه مشکلی دارم که من تو کرمانم و نمایندگی در کرمان وجود نداره تا برم تست کنن گارانتی هم ایزی هست اگه فکری به ذهنتون میرسه درخدمتم ولی زنگ زدم یه مغازه بود رفتم گفت که باید بری یجا دیگه و تست کنه اگه مشکل داشت میفرستیم تهران تا تعمیر شه منم می ترسم که از امینیم که هست بدترش کنن یا گم بشه یا دیگه خودتون وضعیت گارانتی تو ایرانو می دونین دیگه بعدش پرسیدم مودمی میدین تا اون بیاد می گن نه خوب آدم به چیشون اعتماد کنه؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوست عزیز من یه مشکلی دارم که من تو کرمانم و نمایندگی در کرمان وجود نداره تا برم تست کنن گارانتی هم ایزی هست اگه فکری به ذهنتون میرسه درخدمتم ولی زنگ زدم یه مغازه بود رفتم گفت که باید بری یجا دیگه و تست کنه اگه مشکل داشت میفرستیم تهران تا تعمیر شه منم می ترسم که از امینیم که هست بدترش کنن یا گم بشه یا دیگه خودتون وضعیت گارانتی تو ایرانو می دونین دیگه بعدش پرسیدم مودمی میدین تا اون بیاد می گن نه خوب آدم به چیشون اعتماد کنه؟؟؟؟؟
    خب شما اگر بخاین به کسی بدید تعمیرش کنه گارانتیش خب باطل میشه

بعدش به اون دوستمون که مشکل شما رو داشت هم گفتم که اگر با یه آنتن کل خونه رو سیگنال میده دیگه کافیه باش بساز

آخه من دیدم که خونه اقواممون با یه مودم معمولی تی پی لینک تک انته کل 2 طبقه خونه رو پوشش داد

ولی خب شما تازه خریدین و این مشکل براتون پیش اومده این یه خورده آدمو اذیت میکنه

6. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب شما اگر بخاین به کسی بدید تعمیرش کنه گارانتیش خب باطل میشه

بعدش به اون دوستمون که مشکل شما رو داشت هم گفتم که اگر با یه آنتن کل خونه رو سیگنال میده دیگه کافیه باش بساز

آخه من دیدم که خونه اقواممون با یه مودم معمولی تی پی لینک تک انته کل 2 طبقه خونه رو پوشش داد

ولی خب شما تازه خریدین و این مشکل براتون پیش اومده این یه خورده آدمو اذیت میکنه
    کاملا حق با شماست و قینتش هم بالاست برای من 150 تومن از دیجی جون ولی نمی دونم چی کار کنم به خود شرکت بگم جایی رو بده برم تعمیر؟ اگه تو یزد هم باشه مشکلی ندارم .

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

کاملا حق با شماست و قینتش هم بالاست برای من 150 تومن از دیجی جون ولی نمی دونم چی کار کنم به خود شرکت بگم جایی رو بده برم تعمیر؟ اگه تو یزد هم باشه مشکلی ندارم .
    شما اگر از دیجی کالا خریدنش خب به خود دیجی کالا زنگ بزنید و بگید مشکل دارید

و براشون پست کنید

9. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شما اگر از دیجی کالا خریدنش خب به خود دیجی کالا زنگ بزنید و بگید مشکل دارید

و براشون پست کنید
    دوست عزیز به چه بهانه ای مودم یه ماهه دستمه و تازه متوجه شدم و اون سرویس هفت روزه ایناشونم تموم شده تازه می گن خب تو این مدت ری د ی توش بعد از ما می خوای بهت بگیم چی شده؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوست عزیز به چه بهانه ای مودم یه ماهه دستمه و تازه متوجه شدم و اون سرویس هفت روزه ایناشونم تموم شده تازه می گن خب تو این مدت ری د ی توش بعد از ما می خوای بهت بگیم چی شده؟؟
    راستش من از قوانین دیجی کالا خبر ندارم خیلی

ولی خب اسم شرکتی که گارانتی کرده چیه؟

به همون شرکت زنگ بزنید ببینید چی میگن

اصلا مهم نیست دیجی کالا

شما ببینید شرکتی که مودمو گارانتی کرده نمایندگی نداره تو شهرتون به همون بدید

من فلشمو تو دوران دانشجویی از قم خریدم نمایندگی مادام العمر شرکت ریز....داشت

بعدش که دوران تحصیلم تموم شد برگشت خونه خراب شد

رفتم به نمایندگیش در اهواز دادم بهم یه دونه فلش نو دادند

12. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •