منظورتون اون صدای بلند خرخر بود؟ یا صدای ریز؟ مشکلی نمیتونه ایجاد کرده باشه؟ چون جالب بود پخش رو روشن خاموش میکرد
تقریبا صداش خررررر هست. نه مشکلی نداره. روشن خاموشی پخش شاید به خاطر قطع لحظه ای و ناگهانی برق اتفاق می افتاده. چون ولتاژ که کمه و استارت میزنی تقریبا برق قطع میشه (مثل قطع سر باتری) و دوباره وصل میشه. کلا تو ماشین های ایرانی نمیتونی بگی فلان چیز چرا اتفاق افتاد 
باطری ساز فقط ولتاژ رو چک کرد ، اگه موردی هست که میتونم چک کنم بفرمایید ممنون میشم
ولتاژ 14.2 بود (ماشین روشن و متصل به باطری نو)
ولتاژ مهمه که درسته. حدودا از 14 تا 14.6 مجازه. البته بهتره همون موقع که داری ولتاژ رو میگیری، گاز هم بدی و ببینی ولتاژ ثابته یا بالا میره. اگه بالا بره (حتی پیش میاد تا 17-18 هم میره) نشون میده آفتامات (یا بخوایم درست تر بگیم، رگلاتور) دینام خرابه و خیلی زود هم باتری رو خراب میکنه
منظورتون این هست که سریع شارژ میکنه درسته؟ پس حدس من از این موردش درست میشه که نسبت به باطری امپر کمتری میده و عمر بهتر باطری
آمپر باتری نشون دهنده مقدار ظرفیتش هست. دینام که گفته میشه 60 آمپر ساعت یعنی میتونه یه باتری 60 آمپری کاملا خالی رو یک ساعته پر کنه. این که گفته میشه دینام کمتر نباشه تو حالت عادی مشکل ساز نمیشه ولی وقتی باتری زیاد خالی شده باشه (به هر جهت) برای شارز بعدی فشار بالایی رو روی اون بوجود میاره...
بله کاملا درسته ولی اگه دینام 60 امپر باشه و باطری هم که 74 هست تفاوتشون حدود 20 درصد هست تفاوت 20 لیتری با استخر رو باید حساب کنم

باطری قبلیم هم 74 پوما بود کمتر از یک سال روی 405 بود دو سال هم روی پراید ، دینام به مشکلی نخورد فقط بلبرینگش خراب شد یک ماه قبل ، ماشین 96000 کارکرده
باز هم ممنونم از شما
باتری خوب کار کرده، البته پوما خیلی باتری خوبیه. فک کنم شما استفاده سنگین ازش نداری؟ مخصوصا وقتی ماشین خاموشه. به این صورت باشه مشکلی با دینام پیدا نمیکنی
با سپاس