تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: راهنمایی جهت خرید LED تا 2 میلیون تومن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض راهنمایی جهت خرید LED تا 2 میلیون تومن

سلام دوستان
    باز موقع خرید شد و تنوع زیاد محصولات و برندها و امکانات باعث سردرگمی شد .
    چند تا سوال از دوستان داشتم
    من بین 1.4 تا 2 میلیون میخواستم هزینه کنم و سایز 40 تا 43 اینچ . بدون 3D
    اول اینکه اینکه واقعا هوشمند بودن چقدر کارایی داره ؟ آپشنی هست که بعد خرید آدم پشیمون بشه چرا اسمارت نخریدم ؟
    دوم اینکه مثلا مدلی که حدود قیمت 1.400.000 از سونی یا سامسونگ هست اونقدر تفاوت داره که 600 تومن بیشتر یه تلویزیون 2.000.000 از سامسونگ مثل Samsung 40J6950 Smart داره .
    کاربری هم فقط تماشای تلویزیون عادی هست .

نظرتون در مورد Samsung 40J5950 LED TV - 40 Inch و Samsung 40J5850 LED TV - 40 Inch
    و یا Samsung 40J6950 Smart LED TV - 40 Inch چیه ؟
    پیشنهاد دیگه ای هست ممنون میشم کمک کنید .
    Last edited by al_info; 27-01-2016 at 13:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bestmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگه فقط برای تماشا تلویزیون عادی هست پس فرق زیادی نمیکنه فقط کیفیت ساخت اهمیت پیدا میکنه ولی در کل اگه امکانات جانبی میخوای سامسونگ اگه کیفیت میخوای سونی و شارپ بهترین کار هم اینه بری از نزدیک مدلها رو ببینی از هر کدوم خوشت اومد بگیری اینجا هر کی میاد یه مدل پیشنهاد میده بیشتر گیج میشی به نتیجه دلخواه نمیرسی

3. 2 کاربر از bestmovie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوست عزیز من هفته قبل حدود یک هفته به صورت مجازی و واقعی ت و اینترنت و فروشگاه دقیقا در رنج قیمتی شما گشتم و تحقیق کردم .

خلاصه به دو تا تلویزیون رسیدم : LG lf63000 و Samsung j6950

تا آخرین روز تصمیمم به خرید ال جی بود ولی روز آخر پس از بررسی Review های سایت های خارجی و راهنمایی های یک نفر در سایت همسایه سامسونگ رو با قیمت 1950 از تبریز خریدم .

نمی خوام بگم چرا و با کدوم بررسی ها به نتیجه خرید سامسونگ رسیدم ( اگه بخوای مینویسم ) ولی در جواب سوالاتت بله این مدل از سامسونگ برتریش فقط به خاطر اسمارت بودنش نیست بلکه در کیفیت تصویر هم در رنگ و چند چیز دیگه یه سر و گردن بالاتر از بقیه ست .

من از انتخابم خیلی خیلی خیلی راضیم ... یعنی تو این چند روز هرکس اومده خونمون از کیفیت Tv انگشت به دهن مونده .... اگه بودجت اجازه میده که نوشتی میده در خرید این انتخاب شک نکن ... تنها دغدغه ی من شاید فقط پنل IPS ال ی بود که الان می بینم در زاویه دید هیچ فرقی نمی کنه ! ... مطمئن باش از خریدت پشیمون نخواهی شد

5. این کاربر از samibeig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوست عزیز من هفته قبل حدود یک هفته به صورت مجازی و واقعی ت و اینترنت و فروشگاه دقیقا در رنج قیمتی شما گشتم و تحقیق کردم .

خلاصه به دو تا تلویزیون رسیدم : LG lf63000 و Samsung j6950

تا آخرین روز تصمیمم به خرید ال جی بود ولی روز آخر پس از بررسی Review های سایت های خارجی و راهنمایی های یک نفر در سایت همسایه سامسونگ رو با قیمت 1950 از تبریز خریدم .

نمی خوام بگم چرا و با کدوم بررسی ها به نتیجه خرید سامسونگ رسیدم ( اگه بخوای مینویسم ) ولی در جواب سوالاتت بله این مدل از سامسونگ برتریش فقط به خاطر اسمارت بودنش نیست بلکه در کیفیت تصویر هم در رنگ و چند چیز دیگه یه سر و گردن بالاتر از بقیه ست .

من از انتخابم خیلی خیلی خیلی راضیم ... یعنی تو این چند روز هرکس اومده خونمون از کیفیت Tv انگشت به دهن مونده .... اگه بودجت اجازه میده که نوشتی میده در خرید این انتخاب شک نکن ... تنها دغدغه ی من شاید فقط پنل IPS ال ی بود که الان می بینم در زاویه دید هیچ فرقی نمی کنه ! ... مطمئن باش از خریدت پشیمون نخواهی شد

سلام
    لطف می کنی عکس هایی از زاویه های مختلف (چپ و راست و بالا و پایین و روبه رو) از Samsung 40J6950 بگیری و در سایت قرار بدی (در صحنه های مختلف مثل منظره و ...)

و لطفا بنویس با کدوم بررسی ها به این نتیجه رسیدی

7. این کاربر از sarah-sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •