تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل پیدا نکردن فضای خالی هارد توسط رایانه

در آغاز فعالیت siavashhhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض مشکل پیدا نکردن فضای خالی هارد توسط رایانه

دوستان من یه هارد پونصد دارم روی سیستمم بنا به دلایلی قبلا که ویندوز نصب کردم روش بیشتر از صد گیگش رو پارتیشن نکردم مشکل من این هست که الان اون بخشی از هاردم که پارتیشن نکردم رو الان نمیتونم پارتیشن کنم و از تمام فضای هاردم استفاده کنم و اصلا اون بخش های فضای خالی هاردم شناسایی نمیشه سعی کردم از طریق disk managment پارتیشن های جدید بسازم فضای هاردم شناسایی نمیشد و وقتی ویندوز رو هم عوض کردم توی بخش پارتیشن بندی اون هم فضایی خالی هاردم شناسایی نمیشد میشه راهنمایی کنید من رو؟آیا با برنامه های مخصوص میتونم کاری کنم اون بخش هاردم شناسایی بشه؟ لطفا جواب بدین اگه اطلاعاتی دارین

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه هارد پونصد دارم روی سیستمم بنا به دلایلی قبلا که ویندوز نصب کردم روش بیشتر از صد گیگش رو پارتیشن نکردم مشکل من این هست که الان اون بخشی از هاردم که پارتیشن نکردم رو الان نمیتونم پارتیشن کنم و از تمام فضای هاردم استفاده کنم و اصلا اون بخش های فضای خالی هاردم شناسایی نمیشه سعی کردم از طریق disk managment پارتیشن های جدید بسازم فضای هاردم شناسایی نمیشد و وقتی ویندوز رو هم عوض کردم توی بخش پارتیشن بندی اون هم فضایی خالی هاردم شناسایی نمیشد میشه راهنمایی کنید من رو؟آیا با برنامه های مخصوص میتونم کاری کنم اون بخش هاردم شناسایی بشه؟ لطفا جواب بدین اگه اطلاعاتی دارین
    یک عکس از Disk management ویندوز اینجا بذارید تا وضعیت درایوها بررسی بشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •