تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: کم فروشی آسیا تک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض کم فروشی آسیا تک

سلام دوستان.یکی از مشکلات بزرگی که ما توبحث اینترنت داریم محدودیت پهنای بانده،که دست دولتی هاست.اما همین سرعت نصفه و نیمه ای که هم میدن یه سری از شرکتهای پولساز و پردر امد مثل آسیاتک یا...میاد تقسیم میکنه.البته مصوبه سازمان تنظیم مقرراته.ولی این شرکتها اگه اومدن سرعت 1 مگ به من فروختن دیگه نباید سرعت من و امثال منا 1به 6 تقسیم کنه.چون که پول 1 مگ گرفته و باید 1 مگ تحویل بده ولی آسیا تک میاد سرعتهای ما را هم تقسیم میکنه بعد که از سرویسشون استفاده میکنیم متوجه میشیم که 128 با1 مگ سرعتش هیچ فرقی نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان.یکی از مشکلات بزرگی که ما توبحث اینترنت داریم محدودیت پهنای بانده،که دست دولتی هاست.اما همین سرعت نصفه و نیمه ای که هم میدن یه سری از شرکتهای پولساز و پردر امد مثل آسیاتک یا...میاد تقسیم میکنه.البته مصوبه سازمان تنظیم مقرراته.ولی این شرکتها اگه اومدن سرعت 1 مگ به من فروختن دیگه نباید سرعت من و امثال منا 1به 6 تقسیم کنه.چون که پول 1 مگ گرفته و باید 1 مگ تحویل بده ولی آسیا تک میاد سرعتهای ما را هم تقسیم میکنه بعد که از سرویسشون استفاده میکنیم متوجه میشیم که 128 با1 مگ سرعتش هیچ فرقی نداره.
    سلام دوست عزیز تنها فرقی که هست اینه که شما برای به دست اوردن سرعت واقعیت باید هر سرعتی که خریدی به 64 تقسیم کنی که در بد ترین حالت هرچی به دست اومد همونه و یا اگر مشکل پهنای باند هم داشته باشند هم به همین صورت هست موفق باشید

پروفشنال green-mind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

جناب این تبصره بین المللی هستش تازه بار اسیاتتک و شرکت های pap دیگه که خوبن بازه اپلود توشون رایگان
    تو مخابرات که اپلود دقیقا مصداق دانلود هسدش
    و شما برای اینکه همون یک مگ واقعی رو خریداری کنین باید سرویس dedicate بخری
    مرسی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مگه این فقط مشکل آسیاتک ؟ کلا کدوم شرکتی اینکارو نکنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •