تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: SAMSUNG 50J5100

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض SAMSUNG 50J5100

با درود خدمت دوستان محترم ، درمورد SAMSUNG 50J5100 :

1 . مدلی که در ایران تولید میشود بی کیفیت و قطعاتش چینیست ، چقدر حقیقت دارد ؟

2 . مدل وارداتی ساخت و مونتاژ کدام کشور میباشد ؟ هند ، مصر ، مالزی ، کره و یا . . . ؟ از چه طریق میتوان اصل بودن و ساخت کدام کشور بودن را تشخیص داد ؟

3 . آمار خرابی این تلویزیون ها چقدر است ؟ چون میخوام بدون گارانتی بخرم اگرچه مدل وارداتیو سام سرویس گارانتی نمیکنه ولی خود مغازه دار میکنه که من میخوام بدون گارانتی بخرم چون تا حالا مشکلی برای هیچکدوم از دستگاهام پیش نیومده که البته میدونم که ممکنه با احتمال خیلی خیلی کم پیش بیاد که اونم درموقع راه اندازی و تحویل در اکثر موارد خودشو نشون میده . . .

با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

مشاهدات داره میرسه به صد نفر و همچنان منتظر پاسخ ! باتشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با درود خدمت دوستان محترم ، درمورد SAMSUNG 50J5100 :

1 . مدلی که در ایران تولید میشود بی کیفیت و قطعاتش چینیست ، چقدر حقیقت دارد ؟

2 . مدل وارداتی ساخت و مونتاژ کدام کشور میباشد ؟ هند ، مصر ، مالزی ، کره و یا . . . ؟ از چه طریق میتوان اصل بودن و ساخت کدام کشور بودن را تشخیص داد ؟

3 . آمار خرابی این تلویزیون ها چقدر است ؟ چون میخوام بدون گارانتی بخرم اگرچه مدل وارداتیو سام سرویس گارانتی نمیکنه ولی خود مغازه دار میکنه که من میخوام بدون گارانتی بخرم چون تا حالا مشکلی برای هیچکدوم از دستگاهام پیش نیومده که البته میدونم که ممکنه با احتمال خیلی خیلی کم پیش بیاد که اونم درموقع راه اندازی و تحویل در اکثر موارد خودشو نشون میده . . .

با تشکر
    دوست عزیز
    تمامی قطعات تلویزیون سامسونگ یا در خود کره جنوبی و یا در کشورهای تامین کننده قطعات مانند امریکا و چین تحت لایسنس کره جنوبی و نظارت آن ساخته و برای مونتاژ نهایی به کشورهای که سامسونگ در آن نمایندگی ساخت و مونتاژ را دارد فرستاده و بر اساس نیاز آن کشورها در استفاده از امکانات صدا و سیمای و مخابرات آنها آپشنهای مورد نیاز فعال و یا غیر فعال و مونتاژمی شود.
    و برای تشخیص آن از پلاکی که پشت قاب تلویزیون نصب شده می توانید کشور سازنده را ببینید.
    و خرابی تلویزیون بستگی به چگونه استفاده کردن از تلویزیون و برق منزل - شهر و یا کشورتان دارد .یعنی اگر شما تلویزیونتان را دستکاری و یا صدمه فیزیکی نزنید و اینکه سیستم کابل کشی واتصالات آن مانند شل بودن دوشاخه در پریز و یا شل بودن اتصال کابل به آن و یا افت جریان برق و از این دست مشگلات که به سیستمهای ضوتی تصویری و برقی صدمه می زند درست باشد تلویزیون شما دلیلی برای خرابی ندارد و سالها به شما تا استاندارد سال انقضا خدمت می کند.
    و اگر بدون گارانتی خریداری کنید شرکت سام سرویس از دادن خدمات پس از فروش به شما اجتناب می کند و شما باید به سرویس کارهای متفرقه مراجعه کنید که ممکن است از قطعات دسته دوم برای شما استفاده کنند.
    Last edited by matinpour; 16-01-2016 at 23:01.

4. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    تمامی قطعات تلویزیون سامسونگ یا در خود کره جنوبی و یا در کشورهای تامین کننده قطعات مانند امریکا و چین تحت لایسنس کره جنوبی و نظارت آن ساخته و برای مونتاژ نهایی به کشورهای که سامسونگ در آن نمایندگی ساخت و مونتاژ را دارد فرستاده و بر اساس نیاز آن کشورها در استفاده از امکانات صدا و سیمای و مخابرات آنها آپشنهای مورد نیاز فعال و یا غیر فعال و مونتاژمی شود.
    و برای تشخیص آن از پلاکی که پشت قاب تلویزیون نصب شده می توانید کشور سازنده را ببینید.
    و خرابی تلویزیون بستگی به چگونه استفاده کردن از تلویزیون و برق منزل - شهر و یا کشورتان دارد .یعنی اگر شما تلویزیونتان را دستکاری و یا صدمه فیزیکی نزنید و اینکه سیتم کابل کشی واتصالات آن مانند شل بودن دوشاخه در پریز و یا شل بودن اتصال کابل به آن و یا افت جریان برق و از این دست مشگلات که به سیستمهای ضوتی تصویری و برقی صدمه می زند درست باشد تلویزیون شما دلیلی برای خرابی ندارد و سالها به شما تا استاندارد سال انقضا خدمت می کند.
    و اگر بدون گارانتی خریداری کنید شرکت سام سرویس از دادن خدمات پس از فروش به شما اجتناب می کند و شما باید به سرویس کارهای متفرقه مراجعه کنید که ممکن است از قطعات دسته دوم برای شما استفاده کنند.
    باتشکر از شما

یه مغازه دار میگفت که کره ایشو داره ! حالا چطور بفهمم تقلبی و چینی نیست ؟ سایتی هست که بشه سریال نامبر تلویزیونو چک کرد که کجا مونتاژ شده ؟ چون ممکنه همون برچسب پشت تلویزیون هم ساختگی باشه ! درمورد گارانتی هم که کلا من حالم از این سام سرویس به هم میخوره به دلایلی و با تجربه ای که دارم نیازی به گارانتی ندارم . . . اما حالا موندم چطور بفهمم این یارو راست میگه و واقعا مونتاژ کره است !

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

باتشکر از شما

یه مغازه دار میگفت که کره ایشو داره ! حالا چطور بفهمم تقلبی و چینی نیست ؟ سایتی هست که بشه سریال نامبر تلویزیونو چک کرد که کجا مونتاژ شده ؟ چون ممکنه همون برچسب پشت تلویزیون هم ساختگی باشه ! درمورد گارانتی هم که کلا من حالم از این سام سرویس به هم میخوره به دلایلی و با تجربه ای که دارم نیازی به گارانتی ندارم . . . اما حالا موندم چطور بفهمم این یارو راست میگه و واقعا مونتاژ کره است !
    دوست عزیز
    برای این منظور از برچسب اسمارت سامسونگ که به تلویزیون چسبیده و خواندن بارکد و دفترچه گارانتی و دفترچه ایکه شماره تلفن سامسونگ در آن قید شده و می توانید با ارتباط با آن شماره سریال را چک کنید

7. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    برای این منظور از برچسب اسمارت سامسونگ که به تلویزیون چسبیده و خواندن بارکد و دفترچه گارانتی و دفترچه ایکه شماره تلفن سامسونگ در آن قید شده و می توانید با ارتباط با آن شماره سریال را چک کنید

باتشکر

با نرم افزار اسکنر بارکد اگه اون کد رو اسکن کنم مینویسه مونتاژ شده کجاست ؟

تلفنشو میشه لطف کنید همین الان بگید تا من تو مغازه تماس بگیرم بهش ؟ تلفن گویاست ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

درضمن ممکنه که تلویزیونی در کره اسمبل بشه ؟ همچین چیزی داریم که مونتاژ کره باشه ؟ و همچنین در تلویزیون غیر اسمارت مثل همین مدل راهی هست که بشه سریال نامبرو در خود دستگاه دید ؟ از چه طریقی میشه ؟
    Last edited by kayvanit; 17-01-2016 at 23:02.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

کسی نیست ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

باتشکر

با نرم افزار اسکنر بارکد اگه اون کد رو اسکن کنم مینویسه مونتاژ شده کجاست ؟

تلفنشو میشه لطف کنید همین الان بگید تا من تو مغازه تماس بگیرم بهش ؟ تلفن گویاست ؟
    دوست عزیز
    روش همان است که توضیح داده شد. و در ضمن تلویزیون هر کشوری که گارانتی و یا اسمبل شده شماره تلفن همان کشور در دفترچه سیستم آن است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    روش همان است که توضیح داده شد. و در ضمن تلویزیون هر کشوری که گارانتی و یا اسمبل شده شماره تلفن همان کشور در دفترچه سیستم آن است
    دقیقا چه روشیو توضیح دادید ؟! قبلیارو بله خیلی ممنون بابت توضیحات کامل اما چطور میشه در این مدل تلویزیون در داخل خود تلویزیون سریال نامبرو دید ؟ منظورم داخل خود سیستم عاملش هست و همچنین آیا بر روی کارتون تلویزیون هم سریال نامبر درج شده ؟ باتشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •