تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: تپش قلب

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض تپش قلب

سلام بر اساتید

حدود یه 30 روزی هست تپش قلب دارم . از همون روز کمی سرفه هم میکنم . البته موقع استراحت و خواب معمولا اذیت میکنه مثلا موقعی که غذا میخورم و بعدش استراحت میکنم . البته تپش قلب دقیقا روی قلب نیست و قسمت بین قفسه سینه کمی پایینتر مثل ضربان قلب میزنه . درد هم اصلا ندارم . همچنین در بعضی نقاط بدنم هم ضربان نبض رو راحت حس میکنم . فشارم رو هم که گرفتم نرمال بود .
    این قضایا میشه گفت یه دفعه ای شروع شد ولی سابقه استرس هم دارم و همیشه خدا استرسی هستم . تقریبا از دو سال پیش استرسهام زیاد شد . واسه سربازی و پیدا کردن کار و عمل جراحی و مرگ چندتا از اقوام نزدیک و ... . خیلی بهم استرس وارد شد . همونطور که گفتم الان مدتیه که همش فکر میکنم یه وقت یه بلایی یا بیماری ناعلاجی سر خودم و خانوادم ام نیاد . تا هر کاری میشم فکر میکنم مثلا مریض شدم و کلی استرس بهم وارد میشه . مثلا سر قضیه این انفولانزای جدید کلی وسواسی شدم که یه وقت بهش مبتلا نشم و ... .

البته هیچ وقت موقع استرس تپش قلب نمیگرفتم ولی موقعی که مثلا از روی زمین یا صندلی بلند میشدم سرم کمی گیج میرفت و تپش قلب میگرفتم و نفسم تنگ میشد تا چند ثانیه . این حالت رو یه چند سالیه دارم . طبق ازمایش های قبلیم فکر کنم تالاسمی مینور هم دارم . البته هیچ وقت واسش دکتر نرفتم و دارو نخوردم .
    از یه سال پیش هم تحت نظر دکتر متوجه شدم که کم کاری تیروئید دارم و دارم قرص مصرف میکنم . از اون موقع خیلی لاغر شدم . مخصوصا این اواخر . شاید تو این یه ساله 20 کیلویی لاغر شدم .

به هر حال پریروز دکتر رفتم و واسم ازمایش میکروب معده و تیروئید و تالاسمی نوشت که هنوز جوابش نیومده .
    حالا میکروب معده چه ربطی به تپش قلب داره رو نمیدونم . ولی به لحاظ معده مشکلاتی دارم که هم ارثیه هم از بدخوری . ولی حالت تهوع و سوزش و ... ندارم . فقط گلاب به روتون بادگلو زیاد میکنم و بعضی مواقع هم رفلاکس دارم .

ببخشید زیاد گفتم . این هم از استرس و وسواس زیادیه که دارم . خواستم ببینم این نوع تپش خیلی خطر نداره که .
    به هر حال باز اساتید نظر بدن ممنون میشم . تا حدودی از نگرانیمم کم میشه .

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

آزمایش تیروئید رو دوباره تکرار کنید. (T4 و T3)

دوز داروی مصرف احتمالا زیاد هست.

آیا استرس به صورت حمله ای دارید؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

ماده مخدر یا محرکی مصرف میکنی؟
    مشتقات تریاک به صورت قرص و شربت و... هم چنین حالتی دارند. معمولا آبلیمو توصیه میشه بعدش دوش آب سرد در حمام هم نبند روی هم بزار که هوای آزاد بیاد.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آزمایش تیروئید رو دوباره تکرار کنید. (T4 و T3)

دوز داروی مصرف احتمالا زیاد هست.

آیا استرس به صورت حمله ای دارید؟
    خوب ازمایش رو دادم و بردم پیش دکتر . تیروئید که توی رنج نرمال بود و گفت مصرف داروهات رو تغییر نده .
    کم خونی هم داشتم . البته گفتم که تالاسمی مینور دارم ارثی . دکتر گفت احتمالا تپش قلبت از کم خونیته . بهم اسید فولیک داده . منتهی توی این دو هفته تغییری حس نمیکنم .
    ولی متاسفانه ازمایش هلیکوباکتر پیلوری مثبت بود و مقدارش 200 بود تقریبا . دیگه داروهای اون رو هم بهم داد .

حالا ایا میتونه این تپش قلب مربوط به میکروب معده باشه ؟ دکتر گفت این میزان میکروب شاید 3 یا 4 سالی میشه که تو معده ات در حال رشد بوده .
    در مورد استرس حمله ای نمیدونم منظورتون چیه . چون مسائل زندگیم خیلی حاد نیست استرسمم خیلی شدید نیست . ولی یه جورایی مداومه و همیشه فکرم واسه مسائل پیش پا افتاده هم مشغول میشه . دیگه از عوارض بیکاریه .
    البته تپش قبلم رو همونطور که گفتم گهگداهی و اون هم موقع استراحت و غذا خوردن حس میکنم . هر چند تنگی نفس و سرفه هم همراهش میاد تا حدودی . ولی بیشتر این نبض جاهای مختلف بدنم حس میشه . مثلا دستم رو که مشت میکنم قشنگ ضربان نبض رو تو مشتم حس میکنم یا همینطور نبض قسمت ران پا .

ماده مخدر یا محرکی مصرف میکنی؟
    مشتقات تریاک به صورت قرص و شربت و... هم چنین حالتی دارند. معمولا آبلیمو توصیه میشه بعدش دوش آب سرد در حمام هم نبند روی هم بزار که هوای آزاد بیاد.
    خیر . این جورچیزا مصرف نمیکنم .

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کم خونی هم داشتم . البته گفتم که تالاسمی مینور دارم ارثی . دکتر گفت احتمالا تپش قلبت از کم خونیته . بهم اسید فولیک داده . منتهی توی این دو هفته تغییری حس نمیکنم .

منم همین شرایط رو دارم...احتمالا همینه !
    با این تفاوت که 10 ساله استرس دارم + social anxiety که بدترش کرده

= چایی . قهوه هم اصلا نخور که وضعیت بدتر میشه .... حداقل برای من این 3 فاکتور بوده
    Last edited by Reza_994; 25-01-2016 at 19:17.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

منم همین شرایط رو دارم...احتمالا همینه !
    با این تفاوت که 10 ساله استرس دارم + social anxiety که بدترش کرده

= چایی . قهوه هم اصلا نخور که وضعیت بدتر میشه .... حداقل برای من این 3 فاکتور بوده
    من بیشتر میخوام بدونم ایا خطر جدی حساب میشه و باید درمان تعجیلی بشه یا نه ؟ مورد شما چطوری بوده ؟ چایی منظورتون اینه ضرر داره یا مفیده ؟
    چون قصد دارم به مرور زمان با داروی گیاهی و پرهیز از مضراتی مثل قهوه و استرس و ... تپش قلبم رو کم کنم .

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نه خطر جدی که نیست ...... عمرت فقط کم میشه اینجوری پیش بری

...فقط من یه بار که خیلی عصبانی شده بودم ... و قبلش هم دو سه فنجون قهوه و چایی داشتم رو به سکته میرفتم .....
    (دکتر تا حالا بابتش نرفتم)
    Last edited by Reza_994; 26-01-2016 at 22:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •