تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشاوره خرید مودم adsl ؟؟

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض مشاوره خرید مودم adsl ؟؟

سلام دوستان...خط من کلی نویز داره بهترین مودم از نظر دفع نویز چی هست؟مودم خودم dlink 2740u هست ولی میگن از نظر دفع نویز خوب نیست...مهمترین ویژگی مودمی که میخوام اینه که تو زمینه نویز خوب عمل کنه

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

ای کاش اسم تایپیکو مینوشتید مزایایه چیپست برادکام بهتر بود حالا یه متنیو از تایپیک نویز از دوستی به اسم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کپی می کنم اینجا
    برودکام چیپست امریکایی و ریلتک تایوانیه برودکام چیپست حرفه ایه رو هر خط تلفنی به بهترین شکل لینک رو ثابت میکنه dmtهم فقط رو برودکام وصل میشه من هر دوتاشونو دارم چند وقت پیش خط تلفنم خراب شد و اصلا بوق نداشت با برودکام رو دان استریم 4400لینک رو ثابت میکرد و با dmt تا 7200هم رسوندمش در صورتی که ریلتک حتی برا یه لحظه نتونست لینک رو ثابت کنه dmtهم که روش کار نمیکرد
    اونوقت با برودکام 500کیلوبایت سرعت میگرفتم با خط تلفنی که اصلا بوق نداشت
    برودکام بهترین نوع چیپسته هر کی هم میگه ریلتک بهتره یا میخواد جنسشو بفروشه یا اطلاعی نداره
    یادمه چند تا مغازه تو پاساژ 2730مشکی چیپست برودکام سفارش مصر اورده بودن واسه فامیلمون یکی گرفتم هفته ی بعدش که رفتم اصلا اثری از اون مودما نبود

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

ای کاش اسم تایپیکو مینوشتید مزایایه چیپست برادکام بهتر بود حالا یه متنیو از تایپیک نویز از دوستی به اسم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کپی می کنم اینجا
    برودکام چیپست امریکایی و ریلتک تایوانیه برودکام چیپست حرفه ایه رو هر خط تلفنی به بهترین شکل لینک رو ثابت میکنه dmtهم فقط رو برودکام وصل میشه من هر دوتاشونو دارم چند وقت پیش خط تلفنم خراب شد و اصلا بوق نداشت با برودکام رو دان استریم 4400لینک رو ثابت میکرد و با dmt تا 7200هم رسوندمش در صورتی که ریلتک حتی برا یه لحظه نتونست لینک رو ثابت کنه dmtهم که روش کار نمیکرد
    اونوقت با برودکام 500کیلوبایت سرعت میگرفتم با خط تلفنی که اصلا بوق نداشت
    برودکام بهترین نوع چیپسته هر کی هم میگه ریلتک بهتره یا میخواد جنسشو بفروشه یا اطلاعی نداره
    یادمه چند تا مغازه تو پاساژ 2730مشکی چیپست برودکام سفارش مصر اورده بودن واسه فامیلمون یکی گرفتم هفته ی بعدش که رفتم اصلا اثری از اون مودما نبود
    پس همون 2790 رو بگیرم دیگه...فقط از کجا بفهمم چیپش برودکام باشه

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

پس همون 2790 رو بگیرم دیگه...فقط از کجا بفهمم چیپش برودکام باشه
    دیجی کالا که زده بود برودکام ولی تو استاتوس مودم هم میزنه اگر دقت کنید برای مودم خودتون هم نوشته RETK

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان...خط من کلی نویز داره بهترین مودم از نظر دفع نویز چی هست؟مودم خودم dlink 2740u هست ولی میگن از نظر دفع نویز خوب نیست...مهمترین ویژگی مودمی که میخوام اینه که تو زمینه نویز خوب عمل کنه
    قبل از این که به فکر مودم باشین.
    به فکر کابلی باشید که از ورودی تا مودم هست.
    کابل استاندارد تلفن باشه.
    فقط یک کابل باشه.
    و اتصال استاندارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •