تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: یه مشکل عجیب با بازی های کامپیوتری !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض یه مشکل عجیب با بازی های کامپیوتری !!

سلام . من یه مشکلی در مواقع انجام بازی های کامپیوتری برام پیش میاد که نمیدونم دلیلش چیه !؟ بعضی وقتا که بازی کامپیوتری با PC انجام میدم بعد از چند دقیقه بازی کردن یه دفعه یه احساس گیجی و منگی مبهمی بهم دست میده . سرگیجه نمیگیرم . بلکه احساس گیجی و منگی میکنم و انگار که چند ثانیه ای مغزم هنگ میکنه و میره تو فضا و دنیا برام مبهم میشه ! مجبور میشم چشمام رو ببندم و از بازی کردن کلا منصرف میشم و بعدش یه احساس افسردگی و ناراحتی دارم . چهار سال پیش به همین خاطر مدتی داروی فلوکستین دکتر بهم داد و حالم خوب شد . از اون موقع به بعد دور بازی های کامپیوتری رو خط کشیدم . ولی خب دوست دارم بازی کنم . ولی این مشکل آزاد دهندست . واقعا دلیل چی میتونه باشه ؟؟؟

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

من وقتی بازی اساسین رو انجام میدم اولش یه اخطار میاد که انگار مربوط به افرادی مثل شما هست:
    میگه یه درصد کمی از افراد وقتی به نور مستقیم با تغییرات ناگهانی یا نور های فلش زن نگاه میکنن دچار نوعی صرع((نمیدونم درست ترجمهع کردم یا نه))میشن و باعث گیجیشون میشه.راهکاری نداده فقط گفته از ادامه صرف نظر کنید و به پزشک مراجعه کنید.
    اینتم متنش:
    Last edited by javad2015; 28-12-2015 at 17:42.

3. 2 کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aaligoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015
    محل سكونت
    ایران - تهران

پيش فرض

همه چیز که بازی نیست، شما بازی نکن، دنبال پول و کار و زندگی و تفریحات فیزیکی باش.
    بازی چیه، آشغال ..

5. این کاربر از aaligoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

من وقتی بازی اساسین رو انجام میدم اولش یه اخطار میاد که انگار مربوط به افرادی مثل شما هست:
    میگه یه درصد کمی از افراد وقتی به نور مستقیم با تغییرات ناگهانی یا نور های فلش زن نگاه میکنن دچار نوعی صرع((نمیدونم درست ترجمهع کردم یا نه))میشن و باعث گیجیشون میشه.راهکاری نداده فقط گفته از ادامه صرف نظر کنید و به پزشک مراجعه کنید.
    اینتم متنش:
    جناب درست میگه بعضی از انواع صرع هستند که به نورهای چشمک زن حساس است و اگر این نورهای چشمک زن به چشم بخوره ممکنه دچار حمله صرعی بشه

7. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام . من یه مشکلی در مواقع انجام بازی های کامپیوتری برام پیش میاد که نمیدونم دلیلش چیه !؟ بعضی وقتا که بازی کامپیوتری با PC انجام میدم بعد از چند دقیقه بازی کردن یه دفعه یه احساس گیجی و منگی مبهمی بهم دست میده . سرگیجه نمیگیرم . بلکه احساس گیجی و منگی میکنم و انگار که چند ثانیه ای مغزم هنگ میکنه و میره تو فضا و دنیا برام مبهم میشه ! مجبور میشم چشمام رو ببندم و از بازی کردن کلا منصرف میشم و بعدش یه احساس افسردگی و ناراحتی دارم . چهار سال پیش به همین خاطر مدتی داروی فلوکستین دکتر بهم داد و حالم خوب شد . از اون موقع به بعد دور بازی های کامپیوتری رو خط کشیدم . ولی خب دوست دارم بازی کنم . ولی این مشکل آزاد دهندست . واقعا دلیل چی میتونه باشه ؟؟؟
    بازی های کامپیوتری روی اعصاب اثر میذاره علی الخصوص بازیهایی که جنگی باشن و شما ممکنه بر اثر بازی های زیاد تیک عصبی هم بگیرید
    گاهی ا.قات رزیدنت اویل 4 بازی می کردم و چون همیشه بازی می کردم شبا گاهی خوابشو هم میدیدم حتی مکس پین هم برام اینطور شده بود
    به هر حال بازی های کامپیوتری هم چون مراحلی داره که بعضیاش هم هیجان زیادی توش هست و اعصاب آدمو خراب می کنه،باعث اعصاب خوردی میشه و به نظرم بعد از سنی شما اونو بهتر کنار بذارید

9. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

تشکر از پاسخ های دوستان بهترین جوابی که از همه شما گرفتم این بود که کلا بازی های کامپیوتری رو از زندگیم حذف میکنم و وقتم رو با فعالیت های مفید پر میکنم . تشکر از همه شما .
    Last edited by meysam2578; 29-12-2015 at 11:26.

11. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

دوست عزیز اگر در کار با تلفن همراه و تلوزیون هم مشکل دارید مطمئنن باید به پزشک مراجعه کنید.

دوری از محرک کاری هست که شما میتونید برا خودتون انجام بدید و دارو درمانی رو هم پزشک متخصص مغز و اعصاب یا متخصص اعصاب و روان انجام میده. ( در صورت نیاز)

در ضمن رو مسئله حساس نباشید.

13. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

احتمالا فرکانس مونیتورتون پایینه. فرکانس مونیتور را ببر بالا حل میشه .

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

احتمالا فرکانس مونیتورتون پایینه. فرکانس مونیتور را ببر بالا حل میشه .

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
    مشکل ایشون نوعی صرع است که برای علم پزشکی شناخته شده است ... ایشون مشکل هوشیاری پیدا میکنن نه بینایی ربطی به مونیتور ندارد.

عوارض بینایی با مونیتور ناسازگار عموما سردرد غیر قابل تحمل هستش نه گیجی و منگی.

16. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jak007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

به جای بازی با کامپیوتر باکنسول بازی کن بیشتر هم حال میده

18. این کاربر از jak007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •