تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: کپی کردن فایلهای جدید در حافظه جانبی بدون کپی شدن فایلهای ثابت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض کپی کردن فایلهای جدید در حافظه جانبی بدون کپی شدن فایلهای ثابت

موضوع : کپی کردن
    با سلام

سوالی داشتم اگر کسی پاسخ بدهد لطف به من بزرگی کرده است.
    من مجبورم هرچند وقت یکبار فایلهای خودم را که اکثرا فایلهای نوشتاری هستند را در هارد خارجی دیگری ذخیره کنم اما به علت حجم بالای فایلها زمان زیادی میبرند و از طرفی هم برخی نوشته ها و فایلها در هارد اصلی کم و زیاد شده اند.
    آیا راهی یا نرم افزاری هست که 1-فقط فایلها و نوشته های تغییریافته کپی شوند و فایلهای دیگر کپی نشوند تا زمان زیادی گرفته نشود. 2-فایلهای اضافی که در هارد اصلی پاک شده اند در هارد خارجی هم پاک شوند.

Last edited by hozavi; 16-12-2015 at 09:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام
    نرم افزار براي اينكار زياد هست.مثلن Goodsync يا KLS Backup يا Second Copy 7.1 .
    البته بايد تنظيمات رو طوري انتخاب كنيد كه اون چيزي كه مورد نظرتون هست انجام بشه.بهتره اول تست كنيد وقتي خوب تنظيمات رو ياد گرفتيد استفاده كنيد.
    Last edited by paveej; 16-12-2015 at 19:01.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام و تشکر فراوان از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این خیلی به کارم آمد.فقط یک لطمه ای هم خوردم که البته اگه کم دقتی میکردم فاجعه میشد! و اون هم اینکه اول نرم افزار SECOND COPYرو استفاده کردم و با اون ور رفتم یه فایلی رو توی یکی از پارتیشن های هارد اکسترنال کپی کردم چند تا سوال از من کرد و کارش طول کشید نگاهی کردم دیدم ای دل غافل شروع کرده هرچی توی پارتیشن دارم رو پاک میکنه خوبه اونجا مطلب مهمی نداشتم. چشمم ترسید اما با نرم افزار مشابه آن O&O AUTOBAKUP کار کردم مشکلی نداشت و به دلم نشست اون یکی نرم افزارها رو هم ندیدم ولی فکر کنم همین کارم رو راه بندازه. بازم ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •