تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: پر شدن ناخواسته درایو c

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض پر شدن ناخواسته درایو c

سلام دوستان
    من ویندوز 8.1 pro vl نصب کردم. یه فایل فشرده رو تو درایو f اکسترکت کردم ولی همزمان با اکسترکت شدن اون فایل تو درایو f ، درایو C شروع به پر شدن کرد. بعد از اکسترکت کردنش ریستارت هم کردم ولی حجم کم شده از درایو c برنگشته. کسی میدونه مشکل از کجاس؟

ممنون

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من ویندوز 8.1 pro vl نصب کردم. یه فایل فشرده رو تو درایو f اکسترکت کردم ولی همزمان با اکسترکت شدن اون فایل تو درایو f ، درایو C شروع به پر شدن کرد. بعد از اکسترکت کردنش ریستارت هم کردم ولی حجم کم شده از درایو c برنگشته. کسی میدونه مشکل از کجاس؟

ممنون
    سلام
    فایل چی بوده نرم افزار بوده؟

3. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    فایل چی بوده نرم افزار بوده؟
    نرم افزار matlab 2013 . در واقع اومدم از داخل خود winrar فایل ستاپ رو اجرا کردم که فک میکنم همزمان با باز شدن ستاپ کل حجم فایل فشرده به درایو c اضافه شد . حدود 6 گیگ

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

نرم افزار matlab 2013 . در واقع اومدم از داخل خود winrar فایل ستاپ رو اجرا کردم که فک میکنم همزمان با باز شدن ستاپ کل حجم فایل فشرده به درایو c اضافه شد . حدود 6 گیگ
    پس با این حساب شما فایلو اکسترکت نکردید بلکه اومدید فایلو از تو خود win rar نصب کردید
    درسته؟
    به نظرم تو خود درایو f یا هر درایو دیگه ای روی فایل کلیک راست کرده و گزینه extarct here بزنید ببینید اینبار چی میشه

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

پس با این حساب شما فایلو اکسترکت نکردید بلکه اومدید فایلو از تو خود win rar نصب کردید
    درسته؟
    به نظرم تو خود درایو f یا هر درایو دیگه ای روی فایل کلیک راست کرده و گزینه extarct here بزنید ببینید اینبار چی میشه
    اره همینکارو کردم.
    خودت فایلو اکسترکت کردم حجم درایو c تغییری نکرد. ولی همینکه یه فایل رو از داخل winrar اجرا میکنم حجم درایو c پر میشه .

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اره همینکارو کردم.
    خودت فایلو اکسترکت کردم حجم درایو c تغییری نکرد. ولی همینکه یه فایل رو از داخل winrar اجرا میکنم حجم درایو c پر میشه .
    خب پس چیز عجیبی نیست هر فایلیو اگر از داخل win rar اجرا و نصب کنید مستقیم تو درایو c نصب میشه
    البته اگر نرم افزار درحین نصب گزنیه browse داشته باشه میتونید تغییر مسیر بدید و جای دیگه ای نصبش کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

خب پس چیز عجیبی نیست هر فایلیو اگر از داخل win rar اجرا و نصب کنید مستقیم تو درایو c نصب میشه
    البته اگر نرم افزار درحین نصب گزنیه browse داشته باشه میتونید تغییر مسیر بدید و جای دیگه ای نصبش کنید
    فایل قبل از اینکه نصبش کنم حجمو پر میکنه. یعنی تو همون مدت زمانی که فایل طول میکشه تا فایل ستاپ از داخل winrar باز بشه حجم درایو پر میشه. و حجم خود فایل فشرده به فضای پارتیشن اضافه میشه .

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اگر روی خود فایل فشرده شده کلیک راست کرده و گزینه extract here بزنید چی؟باز عین همون حالت قبل میشه یعنی درایو c حجمش زیاد میشه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

فایل قبل از اینکه نصبش کنم حجمو پر میکنه. یعنی تو همون مدت زمانی که فایل طول میکشه تا فایل ستاپ از داخل winrar باز بشه حجم درایو پر میشه. و حجم خود فایل فشرده به فضای پارتیشن اضافه میشه .
    اگر روی خود فایل فشرده شده کلیک راست کرده و گزینه extract here بزنید چی؟باز عین همون حالت قبل میشه یعنی درایو c حجمش زیاد میشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

نه فقط با باز کردن یکی از فایلهای داخل winrar این اتفاق میفته .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •