سلام دوستان من هفته پیش در اثر یک زمین خوردن ساده دچار شکستگی گردن استخوان بازو دست راست شدم و بعد از سی تی اسکن در شهرستان مشخص شد یک تیکه کوچیک ازش جدا شده اتفاقی که همه دکترا گفتن نادر هست روز اتفاق درد نسبتا کمی رو حس کردم اما دستم بشدت احساس سنگینی میکرد و نمیتونستم از یه حدی بالاتر ببرم و بخاطر خونریزی هم سه بار فشارم کاملا پایین افتاد از اون روز تا الان هر روز پیگیر این قضیه بودم دو متخصص ارتوپد شهرستان رفتم که گفتن کار ما نیست و معرفی کردن به دکتر توی تهران اینجا اقدام کردم یک دکتر که فوق تخصص دست هست میگه چون زیر یک سانت شکستگی هست ارزش عمل نداره و بعد از دو هفته بستن با اتل یکسری ورزش ها باید انجام داد ولی یک دکتر دیگه که فوق تخصص شانه هست رفتم گفت این حتما باید عمل بشه و ده میلیون خرجشه و بیشتر از دو سانت هم شکسته و دکتر بد اخلاقی هم بود اصلا معاینه فیزیکی هم نکرد خواهش میکنم شما کمکم کنید چکار کنم شک و تردید داره میکشه منو.. خیلی نگرانم نکنه عمل بخواد و دیر بشه در حالت عادی درد کمی دارم بعد از یک هفته کبودی زیاد روی بازو داره کمتر میشه. اگه دکتری میشناسید تخصص شانه باشه که هم وجدان داشته باشه هم کارش خوب باشه بم معرفی کنید ممنون