تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: چگونگی فعال کردن اپ استور الجی uf770v

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض چگونگی فعال کردن اپ استور الجی uf770v

بنده حدود یک ماه پیش یک تلویزیون ال جی مدل uf770v از بانه خریداری کردم
    برای اینکه تنظیمات ماهواره رو داشته باشم از دوستان سوال کردم گفتند موقعیت مکانی رو ویتنام تنظیم کن من هم همین کارو انجام دادم وتا الان هیچ مشکلی در مورد گیرندگی این تلویزیون ندارم
    اما موقعی که کلید هوم را میزنم اپ استور الجی در برنامه های من موجود نیست و فقط دو برنامه Arirang Tv و MLB.Tv در این منو بصورت پیش فرض وجود داره میخواستم اگر امکانش هست توضیح بدید که چگونه میتونم به اپ استور الجی وارد بشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام، یکی از دوستان هم همین مدلو داره، پشت تلویزیون ورودی کابل ال ان بی داره ولی تو منوش چیزی راجع به تنظیمات س.ت.ل.ا.ی.ت نیست! میشه یکم راهنمایی کنین چطور میشه فعالش کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام، یکی از دوستان هم همین مدلو داره، پشت تلویزیون ورودی کابل ال ان بی داره ولی تو منوش چیزی راجع به تنظیمات س.ت.ل.ا.ی.ت نیست! میشه یکم راهنمایی کنین چطور میشه فعالش کرد؟
    منطقه سرویس دهی تلویزیون رو تغییر بدید رو کشور ویتنام تا تنظیمات م ا ه و ا ر ه در اختیار شما قرار بگیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

منطقه سرویس دهی تلویزیون رو تغییر بدید رو کشور ویتنام تا تنظیمات م ا ه و ا ر ه در اختیار شما قرار بگیره
    ممنون از پاسختون. متأسفانه قبلا رفتم داخل منوي مخفي تلويزيون و ايريا آپشنو به ٧٤١٢ تغيير دادم تا بتونم ديجيتالشو فعال كنم كه فعال شد، منتها تو موقعيت مكاني الآن فقط ايران هست. فراموش كرم كُد ايريا آپشن قبليو يادداشت كنم. شما الآن ميدونين كد ايريا آپشنتون چنده. آيا وقتي موقعيت مكاني رو ويتنام هست ديجيتال هم فعاله؟ زيرنويس فارسي هم دارين؟

Sent from my iPad using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

ممنون از پاسختون. متأسفانه قبلا رفتم داخل منوي مخفي تلويزيون و ايريا آپشنو به ٧٤١٢ تغيير دادم تا بتونم ديجيتالشو فعال كنم كه فعال شد، منتها تو موقعيت مكاني الآن فقط ايران هست. فراموش كرم كُد ايريا آپشن قبليو يادداشت كنم. شما الآن ميدونين كد ايريا آپشنتون چنده. آيا وقتي موقعيت مكاني رو ويتنام هست ديجيتال هم فعاله؟ زيرنويس فارسي هم دارين؟

این کد ایریا آپشن رو من ندارم و امکان رفتن تو منو مخفی تلویزیون رو هم ندارم باز پرس و جو میکنم اگر پیدا کردم کد رو بهتون خبر میدم
    اما تنظیمات منطقه ای روی ویتنام هیچ مشکلی برای شما به وجود نمیاره و از همه امکانات هم میتونید استفاده کنید فقط برنامه های پیش فرض منطقه ایران رو ندارید و برای وارد شدن به اپ استور ال جی باید یه اکانت به زبون ویتنامی بسازید که البته کار زیاد هم مشکل نیست می تونید از مترجم گوگل استفاده کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

Area option code related to vietnam= 4800

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •