سلام
من در اجرای بازی enemy front با مشکل مواجه شدم و موقعی که وارد بازی میشم بدون مشکل وارد میشه ولی بعد از لودینگ بازی که همون فیلم بازی هست از بازی میاد بیرون و این پیغام رومیده ***Memory allocation for 48087384 bytes لطفا راه حلشو بگید ممنون
سلام
من در اجرای بازی enemy front با مشکل مواجه شدم و موقعی که وارد بازی میشم بدون مشکل وارد میشه ولی بعد از لودینگ بازی که همون فیلم بازی هست از بازی میاد بیرون و این پیغام رومیده ***Memory allocation for 48087384 bytes لطفا راه حلشو بگید ممنون
مشکل از رم است
رمتون ظرفیت بازیو داره؟
رمی که برای بازی در نظر گرفته شده چنده؟
رم کامپیوترتون چند؟
سلام رم کامپیوترم 3 هست بازیم زده رم مورد نیاز 3![]()
گرافیک مجزا دارید یا آنبرد؟
بخشی از هاردتون به رم اختصاص بدید ببینید اینبار چی میگه
این هم آموزشش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه اشتباهی کردم رم کامپیوترم 3 نیست 4 هستو این آموزشیم که گذاشتین انجام دادم ولی باز هم همون پیغام رو داد مقدار حداقل رو 2000 گذاشتم و حداکثرو 2500
این خطایی که داده منظورش اینه که مموری 48 مگ اختصاص میده
حالا شما چک کنید گرافیکتون به بازی میخوره
گرافیکی که بازی پیشنهاد داده چنده؟گرافیک سیستمتون چنده؟
گرافیک من 1 گیگ هست گرافیکی که بازی پیشنهاد داده 512 من درایور کارت کارت گرافیکم آپدیت کردم ولی هنوز مشکلی باقیه![]()
ببینید بازی تنظیماتی نداره
کیفیتو تغییر بدید
در ضمن سیستم بازیو دیدم شما حداقل سیستمم میگید
اگر در اینترنت خوب ببینید سیستم پیشنهادی با سیستم حداقل فرق میکنه
سیستم حداقل ممکنه توش هنوز خطا پیدا بشه
شما باید گرفیکی که بازی پیشنهاد داده رو با گرافیک سیستم خودتون مقایسه کنید ببینید گرافیکتون نسبت به گرافیک بازی بالاتره
گرافیکتون مدل جیفورس یا اتی یا ا ام دی
گاهی اوقات بازیا برای مدلای خاصی بهتر اجرا میشه
در این سایت گرافیکاتونو مقایسه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان یه اتفاق افتاد که دیگه مطمئن شدم از گرافیکو رمو این چیزا نیست ولی خب هنوز مشکلو نفهمیدم
سیستم رو ریست کردم و با ادمین وارد شدم جالب میدونی چی بود این بود که با ادمین بازی اجرا شد و به راحتی بازی کردم بعد دوباره با یوزر خودم وارد شدم و و دوباره با همون پیغام مواجه شدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)