تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: نیاز خیلی فوری لطفا بگید چکار کنم مانیتورم صفحه اش سیاه شده و چیزی نشون نمیده البته بعد از تغییراتی که در گرافیک انجام دادم این مشکل پیش اومد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض نیاز خیلی فوری لطفا بگید چکار کنم مانیتورم صفحه اش سیاه شده و چیزی نشون نمیده البته بعد از تغییراتی که در گرافیک انجام دادم این مشکل پیش اومد

دوستان متاسفانه تنظیمات گرافیک به مانتیورم که از این الی جی های فلاترون می باشد نمی خورد یا خیلی کوچیک بود یا خیلی زوم ... من هم رفتم توی تنظیمات گرافیک و قسمت manitor setting و در قسمت screen refresh rate اونو روی 120hetz گذاشتم به محض اینکار صفحه مانیتور سیاه شد و دیگه نمایشگر چیزی نشون نداد و البته ویندوز اشکالی پیدا نکرد فقط مانتیورم بخاطر اینکار بالا نمیاد ... لطفا اگه میشه بگید چکار کنم دوباره مانیتور درست بشه بدون تعویض ویندوز امکان داره ؟ لطفا راهشو بگید؟

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

از صفحه بوت F8 رو بزنيد و وارد Safe Mode بشيد.
    از اونجا وارد Registery بشين(توي Run تايپ كنيد Regedit)
    بعد بريد به دو تا آدرس زير و مقدار فركانس رو عوض كنيد

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Hardware Profiles\0001\System\CurrentControlSet\SERVICES\IA LM\DEVICE0

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Hardware Profiles\0001\System\CurrentControlSet\SERVICES\IA LM\DEVICE0\Mon80861100

مقدار DefaultSettings.VRefresh رو توي هر دو مسير به مقدار قبلي تغيير بديد.( اول از روي hexadecimal بزارينش روي decimal)
    بعد registery رو ببنديد و بدون هيچ كار ديگه اي restart كنيد.

3. 2 کاربر از paveej بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با تشکر مجدد :

راهنماییتان بی عیب و نقص بود و فکر می کنم دقیقا همین کارها رو انجام دادم چرا که بعد از رستارت ویندوز بالا می آید و مانیتور مشکلی نداره اما یک دقیقه بعد به محض اینکه ایکنهای دکستاپ بالا می آیند دوباره مانیتور سیاه میشه و به همون حالت قبلی برمیگرده ..حتی فرصت نمیده که راست کلیک کنم و سریع برم توی setting و تنظیم مانیتور برگردونم به همون 60
    Last edited by ghassam2; 30-11-2015 at 21:53.

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

مثل حالت قبل وارد Safe Mode و بعد وارد رجيستري بشيد واز منوي بالا توي Edit وارد Find بشيد و DefaultSettings.VRefresh رو وارد كنيد.اونايي كه مقدارشون 120 يا 78 هگزادسيمال هست به فركانس قبلي تغيير بديد.اونايي كه مقدارشون 1 يا 0 يا چيز ديگه اي هست رو تغيير نديد
    اينجور كه نگاه كردم تعدادشون هفت هشتايي هست.قبلن فكر ميكردم همون دوتاست.ولي نميدونم نتيجه چي ميشه.شايد بازم مثل حالت قبلي بشه.شايدم درست بشه.
    قبل از اينكار يه بكاپ از رجيستري بگيريد كه اگه موردي پيش اومد راحتتر به حالت قبل برگرده.
    Last edited by paveej; 30-11-2015 at 23:30.

6. 3 کاربر از paveej بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

همین کارو کردم و از گزینه find استفاده کردم دو سه تا بیشتر نبود که یکیش روی 1 بود و دست بهش نزدم ولی فایده ای نداشت... در ضمن من الان از یه ویندوز دیگه ورژن همین استفاده میکنم نمیشه کاری کرد که ویندوز اصلیم بالا بیاد و به این راحتی مجبور نشم ویندوز عوض کنم یعنی راه دیگه ای نیست؟

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

از سی دی ویندوز استفاده کن و ریپیر کن ویندوز رو

9. این کاربر از shabnam1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

همین کارو کردم و از گزینه find استفاده کردم دو سه تا بیشتر نبود که یکیش روی 1 بود و دست بهش نزدم ولی فایده ای نداشت... در ضمن من الان از یه ویندوز دیگه ورژن همین استفاده میکنم نمیشه کاری کرد که ویندوز اصلیم بالا بیاد و به این راحتی مجبور نشم ویندوز عوض کنم یعنی راه دیگه ای نیست؟
    توي رجيستري كامپيوتر من تعدادشون 12 تا هست.ويندوز xp sp3
    .واسه همين فكر ميكنم ممكنه چندتا رو جا انداخته باشي

وقتي وارد رجيستري شد اول برو توي بالاي رجيستري سمت چپ روي My Computer كليك كن تا همه رو از اول پيدا كنه.
    فقط وقتي اولين بار كه DefaultSettings.VRefresh رو توي Find وارد كردي از Next زير Find استفاده كن.واسه پيدا كردن بقيه بدون هيچ كار ديگه اي فقط از صفحه كليد كليد F3 رو بزن.
    مسيرهاشون اينه. توي رجيستري بصورت دوتايي زير هم هستن.

1-

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Hardware Profiles\0001\System\CurrentControlSet\SERVICES\IA LM\DEVICE0

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Hardware Profiles\0001\System\CurrentControlSet\SERVICES\IA LM\DEVICE0\Mon80861100

2-

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Hardware Profiles\Current\System\CurrentControlSet\SERVICES \IALM\DEVICE0

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Hardware Profiles\Current\System\CurrentControlSet\SERVICES \IALM\DEVICE0\Mon80861100

3-

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Hardware Profiles\0001\System\CurrentControlSet\SERVICES\IA LM\DEVICE0

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Hardware Profiles\0001\System\CurrentControlSet\SERVICES\IA LM\DEVICE0\Mon80861100

4-

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Hardwa re Profiles\0001\System\CurrentControlSet\SERVICES\IA LM\DEVICE0

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Hardwa re Profiles\0001\System\CurrentControlSet\SERVICES\IA LM\DEVICE0\Mon80861100

5-

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Hardwa re Profiles\Current\System\CurrentControlSet\SERVICES \IALM\DEVICE0

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Hardwa re Profiles\Current\System\CurrentControlSet\SERVICES \IALM\DEVICE0\Mon80861100

6-

HKEY_CURRENT_CONFIG\System\CurrentControlSet\SERVI CES\IALM\DEVICE0

HKEY_CURRENT_CONFIG\System\CurrentControlSet\SERVI CES\IALM\DEVICE0\Mon80861100
    Last edited by paveej; 01-12-2015 at 15:19.

11. این کاربر از paveej بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

همه رو تغییر دادم فایده نداشت الان که دو ویندوز دارم چطور ویندوز اصلی و موردنظر رو رپیر کنم

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

همه رو تغییر دادم فایده نداشت الان که دو ویندوز دارم چطور ویندوز اصلی و موردنظر رو رپیر کنم
    بايد سي دي نصب رو بزاري و درست مثل اينكه ميخواي ويندوز نصب كني عمل كني.فقط به پيغامها دقت كن.توي يكيشون ميگه اگه ميخواي ويندوز قبلي رو repair كني فلان كليد رو بزن .ليست ويندوزها هم زيرش هست كه با توجه به درايو ويندوز مورد نظر كه ميخواي تعمير بشه رو انتخاب ميكني.
    فكر ميكنم با اينكار فركانس مياد روي 60 .ولي ممكنه برنامه ها يي كه نصب هست بعضياش خراب بشه.ممكن هم هست همه چي مثل اول بشه.
    با نصب ويندوز زياد فرقي نداره.ولي اگه اينكارو بكني ديگه هر چي شد
    نميشه برگشت به عقب.واسه همين به نظرم با همين رجيستري درستش كني بهتره.

14. این کاربر از paveej بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

پس راه دیگری بجز رجیستری نیست؟ چون با رجیستری کاری نشد؟ راههای دیگه ای وجود نداره؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •