تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: درخواست نرم افزار لوح نگهبانی

اگه نباشه جاش خالی می مونه eeeeeeehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض درخواست نرم افزار لوح نگهبانی

درود
    من سربازم، شدم مسئول دفتر قرارگاه و کمک افسرشیفت که هر روز صبح علاوه بر کارای دفتری باید لوح 190تا سرباز رو بچینم چه پستی رو کجا بدن.
    هیچ نرم افزاری در این مورد هست که لوح نگهبانی یا لوح پستی بچینه؟ قابلیت های مختلفی هم داشته باشه، مثلن حفظ کنه که فلانی امروز دکل شماره 1 بوده، بنابراین فردا این دکل نباشه دکل دیگه ای باشه.. و غیره...
    پیشاپیش ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

این ایده ی خیلی جالبیه
    که اتفاقا تو یگانهای نظامی ارزش ارایه به عنوان طرح تحقیقاتی رو داره
    با یکی از دوستای برنامه نویستون پیشنهادش رو بدین به ارگانتون یا منابع رده بالاتر ، در بدترین حالت مرخصی و در صورت خوش شانسی ممکنه کسر خدمت هم شاملتون بشه
    ارزش امتحان کردنو داره

3. 2 کاربر از dizgah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

اکسس آفیس احنمالا بهترین نرم افزاره

5. این کاربر از حیزون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eeeeeeehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

این ایده ی خیلی جالبیه
    که اتفاقا تو یگانهای نظامی ارزش ارایه به عنوان طرح تحقیقاتی رو داره
    با یکی از دوستای برنامه نویستون پیشنهادش رو بدین به ارگانتون یا منابع رده بالاتر ، در بدترین حالت مرخصی و در صورت خوش شانسی ممکنه کسر خدمت هم شاملتون بشه
    ارزش امتحان کردنو داره
    خب از کجا شروع کنم؟ من برنامه نویسی بلد نیستم و وقتش رو هم ندارم یاد بگیرم یا بخوام خودم اقدام کنم! ولی اسم کسری خدمت که میاد آدم وسوسه میشه

اکسس آفیس احنمالا بهترین نرم افزاره
    الآن لوح پستی رو با ورد می چینیم، جدول بندی و کاردرست. مشکل اینجاست که سرباز زیاده و برای اینکه سر سربازای بدبخت کلاه نره یا اضافه پست ندن یا دکل تکراری نرن یا ساعت استراحتشون کمتر بیشتر نشه و مشکلات دیگه پیش نیاد، من لوح چین باید خیلی وقت بذارم و واقعن به علاوه کارای دفتری دیگه این بیشتر از حد توان یه سرباز واحدیه. میخوام اتوماسیونیش کنم بلکه هم اشتباهات کم بشه هم کارمون سبکتر بشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

خب از کجا شروع کنم؟ من برنامه نویسی بلد نیستم و وقتش رو هم ندارم یاد بگیرم یا بخوام خودم اقدام کنم! ولی اسم کسری خدمت که میاد آدم وسوسه میشه

الآن لوح پستی رو با ورد می چینیم، جدول بندی و کاردرست. مشکل اینجاست که سرباز زیاده و برای اینکه سر سربازای بدبخت کلاه نره یا اضافه پست ندن یا دکل تکراری نرن یا ساعت استراحتشون کمتر بیشتر نشه و مشکلات دیگه پیش نیاد، من لوح چین باید خیلی وقت بذارم و واقعن به علاوه کارای دفتری دیگه این بیشتر از حد توان یه سرباز واحدیه. میخوام اتوماسیونیش کنم بلکه هم اشتباهات کم بشه هم کارمون سبکتر بشه.

دوست گرامی ، ورد برای این کار نیست ! من الان درست حضور ذهن ندارم بگم دوره آفیس 10-12 سال پیش گذروندم ولی اکسس و اکسل مکمل هم هستند یعنی در اکسل شما دیتا بیس میسازی و فرمول بندی میکنی ، در اکسس مقادیر وارد میکنی و با فرمول بندی جداول یا چارت ها همین کاری که شما مد نظر داری انجام میشه ، یعنی شما یه سرباز از این ور وارد میکنین ، با اون فرمول هایی که تعریف کردین یه سرباز دیگه از اون ور در میاد

کلا اکسس از دیتا بیس اکسل استفاده میکنه .. من اگه بیشتر یادم میومد حتما به شما کمک میکردم ولی غیر از این راه تنها راه دادن پول های گزاف به شرکت های ایرانی برای یه برنامه فارسی هست ! شما در اینترنت سرچ کن ببین چجوری میتونی با اکسس و اکسل این کارو کنی مطمئننا پیدا میشه

با امید موفقیت برای شما

8. این کاربر از حیزون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hamid.dzh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

خب آشخوری دیگه بنویس پایت بره بالا [emoji23] [emoji23]

آقا ایده خوبی هستش بی زحمت نحوه ساختشو با آفیس بزارید

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •