سلام دوستان
یه میز ساده نیاز دارم همینطور یه قفسه کتاب معمولی با ارتفاع 2 متر .
به نظر شما ارزش داره چند روز منتظر بمونم و به نجار سفارش بدم، یا اینکه از فروشگاه جنس آماده بخرم؟
اگه کسی تجربه مشابه داره ممنون میشم به اشتراک بذاره
سلام دوستان
یه میز ساده نیاز دارم همینطور یه قفسه کتاب معمولی با ارتفاع 2 متر .
به نظر شما ارزش داره چند روز منتظر بمونم و به نجار سفارش بدم، یا اینکه از فروشگاه جنس آماده بخرم؟
اگه کسی تجربه مشابه داره ممنون میشم به اشتراک بذاره
من تجربه سفارش یک کمد دست ساز MDF را دارم که گرانتر از مغازه در آمد. ولی چون ابعاد کمد خاص بود، ناچار به سفارش به نجار شدم.
برای شما هم اگر خیلی خاص است، به نجار سفارش دهید وگرنه سعی کنید آماده از بیرون تهیه کنید.
بستگی داره
در هر شهری مکانهایی هستن که کارهای خدماتی رو با قیمت خیلی پایین انجام میدن و اگه بتونید اونها رو پیدا کنید خیلی به نفعتون میشه
پارسال که قصد خرید میز تحریر رو داشتم اتفاقی به کارگاهی نجاری در گوشه شهر پیدا کردم و سفارش ساخت رو دادم
میز من 200 تومن در اومد در حالی که مدل مشابهش تو مغازه ها منطقه فروش میز و ... قطعا بالای 300-350 بود
البته همون طور که دوست بالایی گفتن برعکسش هم ممکنه پیش بیاد
پیشنهاد میکنم اگه وقتش رو دارید خودتون بررسی کنید وگرنه نه که از مغازه و آماده بخرید
سلام
چند راه دیگه هم هست که هزینه رو کاهش میده:
1- میز و کمد دست دوم تمیز بخرین و از لازم به رنگ یا سیلر کیلر داره خودتون بهش برسین
2- یک کمد با نئوپان بسازین اما درهاش رو کاببنت ساز فلزی آشپرخونه بسازه و یا کمدش رو کابینت ساز بسازه و درهاش چوبی و یا MDF باشه
3- احتمالا یک کمد از جنس کابینت فلزی ارزانتر از کمد چوبی درمیاد
ممنونم
به چند تا نجار و فروشگاه سر زدم ، به نظر اون چیزی که من میخوام رو اگه سفارش بدم 60 70 تومنی کمتر تر تموم میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)