سلام
یه لپتاپ تا نهایتا 2 تومن میخوام
کاربرد نرم افزار های مهندسی مثل کورل و....
بازی هم در حد PES و FiFA
ممنون
سلام
یه لپتاپ تا نهایتا 2 تومن میخوام
کاربرد نرم افزار های مهندسی مثل کورل و....
بازی هم در حد PES و FiFA
ممنون
سلام دوست من
راستش بنده تخصصی در کورل ندارم شما اول باید بگید مینیمم سخت افزار برای کورل و نرم افزارتون چیه اینطوری بهتر میشه نظر داد
سلام به نظرم شما اگر برید سایت دیجی کالا نظراتو بخونید و همچنین نمره لپتاپو رو ببینید خیلی بهتره
البته نظرات خیلی مهم اند چون در نظرات مردم عیب و ایراد لپتاپ و همچنین حسن و خوبی لپتاپو میگن و غیر ممکن در یه کالایی همیشه خوبی باشه بنده چندین بار که به سایت دیجی کالا رفتم و یه کالایی را دیدم،متوجه شدم در بین نظرات هم خوبیشو گفتند هو بدیشو
اینم بگم چون تو سایت دیجی کالا از 10 نمره به کالا نمره میدن
نمره کالا را نگاه کنید
و گرنه بنده که همه لپتاپای دنیا را که تست نکردم ببینم خوبن یا بدن
اگر هم از تجربیات بنده میخاهید استفاده کنید
اینو بگم که در خوابگاه که بودم لپتاپای لنوو موقعی که اینترنت خوابگاه کند میشد مشکل اتصال در اینترنت داشتند و وصل نمی شدن البته نه همه آنها ولی تعدادشان هم کم نبود
دیگر بگم نمیشه مارکی رو گفت خوبه چون لپتاب دوستم که سونی بود زودتر از لپتاپ من که دل است،خراب شد در صورتی که من هنوز از لپتابم دارم استفاده می کنم
به نظرم لپتابای توشیبا هم بد نیستند البته من خیلی ندیدم مردم توشیبا بخرن ولی یکی از اقوام ما که از کشورهای عربی براش توشیبا آورند نزدیک 7 سال است هنوز براش کار می کند
لپتابای جون سختی اند
این نظرات من بود ولی به نظرم به سایت دیجی کالا برید و ونظرات را بخوانید مطمئن تر است.
از طرفی لپتاپ 2 میلیونی قادر به اجرای نرم افزارهای شما هم میباشد
موفق باشید
به علت نامربوط بودن به پست حذف شد
Last edited by محمد7966; 28-11-2015 at 02:28.
با توجه به توضیحاتی که در پست های زیر دادم، من Lenovo G5080 را توصیه میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بقیه استفاده هایتان خوب است ولی اینکه باهاش بازی کنید با توجه به بودجه تان، زیاد انتظار نداشته باشید.
سایت دیجیکالا
سایت لوتوس
در بازار بگردید، این دو مدل را با قیمت مناسب بودجه خودتان میتوانید پیدا کنید. اگر بیشتر هزینه کردید، مدل بالایی و در صورت هزینه کمتر، مدل پایینی.
مدل بالایی بخاطر cpu قوی تر پیشنهاد میشود.
دوست عزیز خود من هم تو این رنج حدود 2 تومن دنبال یک لپ تاپ مولتی مدیا خوب هستم
سری z عالیه یا بگم بود !!!
شما همینZ5170 corei7 با رم 16 حدود 2900 قیمت رم 8 حدود 100-150 تومن ارزون تره این بنده خدا نهایت 2تمون هزینه کنه
اگرم core i5 بگیره همین z5170 قیمتش 2300 هست !!
سری قبلی یعنی z50-70 هم کلا 100 تومن ارزونتره که بصرفه نیست کانفیگش چون از cpu نسل قبل اینتل استفاده کرده و هم گرافیکش ضعیف تره
عملا باید قید این لپ تاپ بزنه یا کیسه رو شل کنه
با بودجه ایشون نهایت سری E
یا G با CPU CORE i5 چون core i7 میزنه بالای 2 تومن !!
پیشنهاد میکنم یه سر به مغازه ها بزنید قیمت ها حداقل در بعضی موارد 30% افزایش داشتن
من یه کم قیمت بالاتر گفتم، چون ارزشش را داره. شما با کمی هزینه بیشتر میتوانی لپ تاپ بهتری تهیه کنی.
ضمنا بالاخره در بازار بگردید، احتمال اینکه بتوانید چانه بزنید و با قیمت مدنظرتان لپ تاپ را تهیه کنید، هست.
بنظرم در بازار بگردید، به قیمت پایین تر از دیجیکالا و... پیدا خواهید کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)