تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: نرم افزار ريکاورى تخصصى فيلم از sd card

داره خودمونی میشه hyesteghlal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض نرم افزار ريکاورى تخصصى فيلم از sd card

سلام دوستان
    من يه ممورى کارت 16 دارم که تو گوشيم بود و ناخواسته ىه هم ريخت و مجبور شدم فرمتش کنم...روى ممورى کارت پر از فيلم ها و عکس هاى گوشيم بود خيلى زياد....از چندين نرم افزار ريکاورى فيلم و عکس و ممورى کارت استافاده کردم....اکثر عکس ها و تعداد خيلى محدود از فيلم هاى خيلى کوتاه و چرت برگشت...
    اما من تعدادى فيلم طولانى که با دوربين گرفته بودم که hd هم بود و سنگين نسبتا رو لازم دارم شديدا که تاحالا هر نرم افزاري رو امتحان کردم بر نگردونده
    نرم افزارى هست که تخصصى واسه ريکاورى فيلم باشه و از رو ممورى کارت هم بتونه برگردونه؟؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من يه ممورى کارت 16 دارم که تو گوشيم بود و ناخواسته ىه هم ريخت و مجبور شدم فرمتش کنم...روى ممورى کارت پر از فيلم ها و عکس هاى گوشيم بود خيلى زياد....از چندين نرم افزار ريکاورى فيلم و عکس و ممورى کارت استافاده کردم....اکثر عکس ها و تعداد خيلى محدود از فيلم هاى خيلى کوتاه و چرت برگشت...
    اما من تعدادى فيلم طولانى که با دوربين گرفته بودم که hd هم بود و سنگين نسبتا رو لازم دارم شديدا که تاحالا هر نرم افزاري رو امتحان کردم بر نگردونده
    نرم افزارى هست که تخصصى واسه ريکاورى فيلم باشه و از رو ممورى کارت هم بتونه برگردونه؟؟
    سلام اصولا فلش ها به خاطر تکنولوژی که دارند بر خلاف حافظه های مغناطیسی قابلیت ضعیفی برای بازگردانی فایلهای پاک شده دارند ولی شما نرم افزار recover my file دانلود کنید البته آخرین ورژنو

داره خودمونی میشه hyesteghlal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام اصولا فلش ها به خاطر تکنولوژی که دارند بر خلاف حافظه های مغناطیسی قابلیت ضعیفی برای بازگردانی فایلهای پاک شده دارند ولی شما نرم افزار recover my file دانلود کنید البته آخرین ورژنو
    امتحانش کردم...اینارم میدونم...تخصصی واسه فیلم میخوام

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

Stellar Phoenix

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •