چطور میتونم کاری کنم فقط آپدیت های ویندوز 7 رو بگیرم و به ویندوز 10 آپدیدت نشه .ویندوز 10 نمیخام چون سایت دانشگاهمون با ویندوز 10 باز نمیشه
![]()
چطور میتونم کاری کنم فقط آپدیت های ویندوز 7 رو بگیرم و به ویندوز 10 آپدیدت نشه .ویندوز 10 نمیخام چون سایت دانشگاهمون با ویندوز 10 باز نمیشه
![]()
از این لینک استفاده کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند راه برای رفع این مشکل رو گفته !
سایت دانشگاه اگه بخاطر مرورگر Edge باز نمیشه... خود ویندوز 10 مرگرور ie داره.
اگه بخاطر ورژن ie هست ، دانشگاه ما قبلا فقط با ویندوز xp بالا می آمد.من رو ویندوز 7 با قابلیت Compatibility View مرورگر IE تونتسم سایت رو باز کنم.
دوستانی که ویندوز 7 و یا 8.1 رو دانلود میکنند . حتما بعد از فعال سازی قانونی، آپدیت ویندوز رو روی حالتی قرار بدن که آپدیتها چک بشه ولی حق انتخاب برای دانلود و نصب اونها با شما باشه . و وقتی آپدیتها چک، و لیست شد آپدیتهای زیر رو دانلود نکنید ! روشون راست کلیک کنید و hide رو انتخاب کنید تا دیگه نه دانلود بشن و نه برای شما نشان داده بشن . چون با انجام دادن آپدیتهای زیر مایکروسافت برای شما پیغام آپدیت به ویندوز 10 رو میاره و به صورت اتوماتیک ویندوز رو در بک گراند دانلود میکنه . در آخر در صورت خواست شما ویندوز رو آپگرید میکنه . به معنای واقعی اذیت کننده هست . حجم اینترنت رو میبره و خیلی از کارهای ویندوز فعلی شما رو مختل و سخت میکنه که عملا راضی به نصب ویندوز 10 بشید .
برای ویندوز 7 این آپدیتها رو دانلود نکنید( حتما hide کنید) :
KB 2952664
KB 3035583
برای ویندوز 8.1 این آپدیت رو دانلود نکنید(حتما hide کنید) :
KB 2976978
اینجوری هیچ مشکلی پیش نمیاد . توسط بنده تست شده !
فقط با اینترنت اکسپلورر باز میشه
خیلی ممنون از شما . راه شمارو تست کردم فکر کردم بکل اینترنت اکسپلورر از روی ویندوز 10 برداشته شده . با سرچ کردن پیداش کردم و دیدم سایت دانشگاهمون باز شد . دیگه از ویندوز 10 هم خیالم راحت شد و همین 10 رو نگه میدارم . مرسی
ممنون از شما . اینارو یادم میمونه که کسی خواست به 10 نره بهش بگم .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)