تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: راهنمایی جهت خرید پرینتر؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض راهنمایی جهت خرید پرینتر؟

سلام. وقت بخیر
    من دانشجو ارشد هستم. و پرینت زیاد میگیرم.و اینکه پایان نامه هم مینویسم لازمم میشه. میخوام پرینتر سه یا چهار کاره بخرم. قصد خودم hp 125 بود. که بعد اینکه قیمتش کشید بالا فعلا دست نگه داشتم. الان 460 هست.
    به نظرتون hp 125a بگیرم یا hp 127fn یا brother1510 یا 1810
    نیازمند شدید کمک شماهستم. چون بسیار سر درگم شدم
    ممنون
    نیاز هام: مثلا این ترم حدود 500 برگ پرینت دارم. و + دو تا پایان نامه
    Last edited by abolfazl1367; 22-11-2015 at 19:09.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

کسی نیست مارو راهنمایی کند؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوست من،بنده تا حالا پرینتر نداشته ام ولی هر وقت بخواهم کالایی بخرم به سایت دیجی کالا میرم و نمره های کالاها و همچنین نظراتو میخونم تا بتوانم انتخاب بهتری داشته باشم
    از طرفی نمراتی بالای 9 را انتخاب میکنم به نظرم شما هم به سایت دیجی کالا برید و نظراتو بخونید اینطوری انتخاب بهتری میتوانید داشته باشید
    انجا هم مانند سایت دیجی کالا فرق چندانی نمی کند ممکن است یکی از کالایی تعریف بکند یکی دقیقا هم از همون کالا بد بگوید پس بهتر است به سایت دیجی کالا برید
    اگر هم کمک خواستید در خدمتم ولی hp12fn به نظرم ارزش خریدن ندارد البته از سایت دیجی کالا دیدم نمره بالایی ندارد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

سلام دوست من،بنده تا حالا پرینتر نداشته ام ولی هر وقت بخواهم کالایی بخرم به سایت دیجی کالا میرم و نمره های کالاها و همچنین نظراتو میخونم تا بتوانم انتخاب بهتری داشته باشم
    از طرفی نمراتی بالای 9 را انتخاب میکنم به نظرم شما هم به سایت دیجی کالا برید و نظراتو بخونید اینطوری انتخاب بهتری میتوانید داشته باشید
    انجا هم مانند سایت دیجی کالا فرق چندانی نمی کند ممکن است یکی از کالایی تعریف بکند یکی دقیقا هم از همون کالا بد بگوید پس بهتر است به سایت دیجی کالا برید
    اگر هم کمک خواستید در خدمتم ولی hp12fn به نظرم ارزش خریدن ندارد البته از سایت دیجی کالا دیدم نمره بالایی ندارد
    سلام.اره. خودمم دیدم در دیجی کالا
    اما امروز رفتم مغازه و سوال کردم. گفت چرا مارک برادر نمیخری . گفت هم سه سال ضمانت داره. هم اینکه کیفیت خوبی داره.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام اولا حرفای فروشنده ها رو ول کنید اینا بیشتر دوست دارند بیشتر جنسشوم بفروشند
    از طرفی بنده از سال 82 تا الان که کامپیوتر دارم اسمی از برادر نشنیدم بیشتر از کانن،اپسن،شارپ،اچ پی شنیدم
    اما اینو بگم که ممکنه یه مدلی از برادر از یه مدلی از hp بهتر باشه منکر بد بودن مارک برادر نیستم
    در هر صورت بودجتوت مشخص کنید تا چقدر میخاین هزینه کنید بعد طبق اون هزینتون ببیند چه مدلهایی هست تو سایت دیجی الان تا رنج 700 تومن چاپگر خوب دیدم ولی اون مارک hp که فکس داره نمره خوبی نداشته
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

سلام اولا حرفای فروشنده ها رو ول کنید اینا بیشتر دوست دارند بیشتر جنسشوم بفروشند
    از طرفی بنده از سال 82 تا الان که کامپیوتر دارم اسمی از برادر نشنیدم بیشتر از کانن،اپسن،شارپ،اچ پی شنیدم
    اما اینو بگم که ممکنه یه مدلی از برادر از یه مدلی از hp بهتر باشه منکر بد بودن مارک برادر نیستم
    در هر صورت بودجتوت مشخص کنید تا چقدر میخاین هزینه کنید بعد طبق اون هزینتون ببیند چه مدلهایی هست تو سایت دیجی الان تا رنج 700 تومن چاپگر خوب دیدم ولی اون مارک hp که فکس داره نمره خوبی نداشته
    موفق باشید
    من فکس نیاز ندارم. فقط میخوام بتونه از بالای دستگاه هم بتونم برگه بزارم و کپی بگیرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

موفق باشید
    فرشنده منصف بود. گفت برای من فرقی نداره هر کدوم رو بخرید.هم اچ پی دارم. هم برادر. اما اگر نظر من رو میخوای برادر بخر . از یک کافی نت هم که پرینتر برادر داشت سوال کردم. گفت یک ساله دارم خیلی خوبه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

هیشکی نیست یعنی مارو راهنمایی کند؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

شما اول بگید تا چقدر میخاین هزینه کنید بهتون مدل میدم
    و البته بگید مصرفتون چقدره مثلا بین دو مدل از hp یکیشون کاتریجش تا 1000 برگ جا دارد ولی دیگری تا 1500
    خب اینها هم معیاری برای انتخاب پرینتر هستند
    شما بهتر معیاراتونو هم انتخاب کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

نیاز هام: مثلا این ترم حدود 500 برگ پرینت دارم و + دو تا پایان نامه
    هر ترم همین حدود

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •