تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل در پارتیشن بندی ویندوز 8.1

داره خودمونی میشه ali.8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض مشکل در پارتیشن بندی ویندوز 8.1

سلام دوستان خسته نباشید
    از درایو سی shrink volume با حجم 100 گیگ گرفتم ولی وقتی که میخوام درایو رو فعال کنم بهم این پیغام رو میده:
    you can not create a new volume in this unallocated space because the disk already contains the maximum nubmer of partitions
    چجوری میتونم از حالت unallocated خارجش کنم؟
    فقط یک درایو logical دارم
    ممنون میشم راهنماییم کنید

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    از درایو سی shrink volume با حجم 100 گیگ گرفتم ولی وقتی که میخوام درایو رو فعال کنم بهم این پیغام رو میده:
    you can not create a new volume in this unallocated space because the disk already contains the maximum nubmer of partitions
    چجوری میتونم از حالت unallocated خارجش کنم؟
    فقط یک درایو logical دارم
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    سلام

در صورتی که 3 پارتیشن Primary و یا تعداد کمتری پارتیشن Primary در هارد وجود دارد ؛ با استفاده از نرم افزارهای پارتیشن بندی مانند Mini tool partition wizard یا Acronis Disk director و ... می توانید فضای Unallocated ایجاد شده را به یک (یا تعداد بیشتر ) درایو Logical تبدیل کنید.

در صورت وجود 4 پارتیشن Primary در هارد ؛ امکان ساختن درایو جدید وجود ندارد و تنها می توان این فضای Unallocated را به درایوهای دیگر اضافه کرد. راه حل هم تبدیل یکی از پارتیشن های Primary به پارتیشن Logical است .(البته یکی پارتیشنPrimary به جز پارتیشن های سیستمی )

و پس رسیدن تعداد پارتیشنهای Primary به 3 عدد ؛ آنگاه می توان پارتیشن Logical در قسمت Unallocated هارد ایجاد کرد.

در صورت مشاهده هر گونه ارور ؛ عکس یا متن ارور (در نرم افزار پارتیشن بندی هارد ) و یا عکس Disk Management را بگذارید.
    Last edited by vissoto; 27-11-2015 at 14:17.

3. 2 کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali.8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

در صورتی که 3 پارتیشن Primary و یا تعداد کمتری پارتیشن Primary در هارد وجود دارد ؛ با استفاده از نرم افزارهای پارتیشن بندی مانند Mini tool partition wizard یا Acronis Disk director و ... می توانید فضای Unallocated ایجاد شده را به یک (یا تعداد بیشتر ) درایو Logical تبدیل کنید.

در صورت وجود 4 پارتیشن Primary در هارد ؛ امکان ساختن درایو جدید وجود ندارد و تنها می توان این فضای Unallocated را به درایوهای دیگر اضافه کرد. راه حل هم تبدیل یکی از پارتیشن های Primary به پارتیشن Logical است .(البته یک پارتیشنPrimary به جز پارتیشن های سیستمی )

و پس رسیدن تعداد پارتیشنهای Primary به 3 عدد ؛ آنگاه می توان به تعداد دلخواه پارتیشن Logical در هارد ایجاد کرد. (با استفاده از Shrink پارتیشن Logical ایجاد شده)

در صورت مشاهده هر گونه ارور ؛ عکس یا متن ارور (در نرم افزار پارتیشن بندی هارد ) و یا عکس Disk Management را بگذارید.

ممنون دوست عزیز
    با استفاده از نرم افزار mini tool مشکلم حل شد

5. 2 کاربر از ali.8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •