سلام دوستان
امروز وقتی لب تاب روشن کردم ویندوز بالا نیومد چند بار خاموش روشن کردم فایده ای نداشت کاری میشه کرد که بدون نصب ویندوز درستش کنم ؟؟ چون حدودا 150 گیگ اطلاعات تو درایو c دارم
لب تاب لنوو z500 ویندوز 8.1
ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان
امروز وقتی لب تاب روشن کردم ویندوز بالا نیومد چند بار خاموش روشن کردم فایده ای نداشت کاری میشه کرد که بدون نصب ویندوز درستش کنم ؟؟ چون حدودا 150 گیگ اطلاعات تو درایو c دارم
لب تاب لنوو z500 ویندوز 8.1
ممنون میشم کمک کنید
لوگوی لنوو میاد بعد آرم ویندوز هم میاد بعد صفحه آبی میشه و همون شکلکه تو ویندوز میاد(که به این صورت ): )
بعد دوباره آرم ویندوز میاد که زیرش نوشته در حال تعمیر اتوماتیک ویندوز (که زیرش در حال لوده) بعد صفحه سیاه میشه و ویندوز بالا نمیاد ولی نشانگر موس معلومه
نه عزیز نمیره
متاسفانه دسنرسی ندارم
آقا همون پنجره ویندوز 8.1 که بعد برند لب تاب میاد و زیرش یه دایره ای میجرخه و لود میکنه همونه که زیرش نوشته در حال تعمیر سیستم که بعد حدودا نیم ساعت (بعد ازینکه صفحه مشکی میشه)
میزنه dailnosing your pc که اونم بعد نیم ساعت ریستارت میشه و دوباره این مراحل از اول تکرار میشه
سلام
اگه با داشتن f5 یا f8 سیف مود بالا نیومد سی دی ویندوز بزار برو روی ریپیر
باید حل بشه
اگه واقعا اطلاعاتت حیاتیه با یک برنامه بوت ایبل بک آپ بگیر از درایو سی توی حالت داس بعدش یه ویندوز نو نصب کن بعدش از توی ویندوز همون برنامه ری کاوری رو اجرا کن فایل های مهمتو زندش کن
Last edited by navid_fo; 16-11-2015 at 23:59.
یه عکس از اون صفحه ابی بزار...
Last edited by donkeyoxte; 18-11-2015 at 15:37.
سلام
می خوای اطلاعاتت حفظ شه یا نه اول؟
اگه نمی خوای باید همون سی دی ویندوز xp بزار درایو سی فرمتش کن باید ویندوز نصب شه نباید مشکلی باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)